آیا با گیاه خواری میتوان سرطان را درمان کرد ؟ (2 نکته مهم)

رژیم غذایی گیاهی برای درمان سرطان :
خام گیاهخواری ترکیبی از گیاهخواری و خام خواری است. در این نوع رژیم غذایی، همه سبزیجات و میوهها، آجیلها و پوره آنها، حبوبات و جوانههای گیاهی، دانههای گیاهی، روغنهای گیاهی و گیاهان دریایی مصرف میشود.
این مرد که بیش از شصت سال دارد، به مدت پنج سال میوهخواری کرده است. او با چشیدن طعم خوشحالی و سلامتی در زندگی خود، به این کار ادامه میدهد.
او اخیراً از سرطان نجات یافته و اکنون روزهای آرامی را پس از بیماری سختش میگذراند. او در گفتگو با خبرنگار ایمنا، از تجربهی خود در دوران بیماری و پیروزی بر این بیماری سخن میگوید.
حدود 5 سال پیش مشکلات زیادی برای او پیش آمد. او دچار بیاشتهایی، یبوست و بیماریهای دیگر شد و نگران شد. او تصمیم گرفت به پزشک مراجعه کند. پس از آزمایشهای متعدد، او در بیمارستان بستری شد و متوجه شد که به سرطان معده مبتلا است.
او به خاطر درمانهای سخت و طاقتفرسا، بسیار لاغر شده بود و گاهی احساس میکرد که به مرگ نزدیک است. در این دوران، او با انجمن میوهخواران آشنا شد.
او که کارمند بازنشستهی بیمارستان است، میگوید که ابتدا با کنار گذاشتن گوشت و چربی شروع به تغییر رژیم غذایی کرد و پس از مدتی متوجه شد که قند خون و چربی خونش کاهش یافته و حتی بهبود سرطان پروستات نیز حاصل شده است.
او خاطرنشان می کند: با میوهخواری، مشکلات چاقی، سرطان پروستات و سرطان معدهاش را حل کرده است.
خام گیاهخواری به این صورت است که در این رژیم غذایی از همهی غذاهای حیوانی و همچنین هر غذایی که در دمای بالا طبخ شده باشد، خودداری میشود. خام گیاهخواری شامل سبزیجات و میوههای خام، آجیل، حبوبات و جوانههاست.
خام خواری به معنای مصرف مواد غذایی خام گیاهی است که از طبیعت به دست آمده و دخالت دیگری در پخت و یا تغییر شکل آن انجام نشده است.
غذاهای خام گیاهخواری شامل میوهها، سبزیجات، آجیل و خشکبار مشابه گردو، پسته و بادام هستند. همچنین جوانهها مانند جوانهی گندم و عدس و مواد قندی مثل عسل و شکر قهوهای نیز در این رژیم وجود دارد.
میوههای تازه به عنوان وعده اصلی مورد استفاده قرار میگیرند زیرا انرژی بیشتری دارند.
در رژیم میوهخواری، صبح را با یک لیوان آب لیمو آغاز میکنند و یک ساعت بعد یک نوع میوه میخورند. این فرایند به جذب میوه کمک میکند. در وعده ناهار، سالاد و در شب نیز میوه دیگری خورده میشود.
انجمن میوهخواران اصفهان انجمنی خودجوش و مردمی از افرادی است که پس از تجربه درد و رنج بیماری، رژیم میوهخواری را انتخاب کردهاند و به آرامش جسمی و روحی دست پیدا کردهاند. این انجمن حدود پنج سال است که فعالیت میکند و دارای بیش از 6000 عضو است. حضور در جلسات رایگان بوده و شرطی ندارد.
در این انجمن هیچ دارو و روشی تجویز نمیشود و افراد فقط تجربیات خود را به اشتراک میگذارند و چند نفر از هیئت امنای این انجمن پزشک هستند.
مبنای اصلی منحصرا کتابهای آموزشی است
فیلم: جوان 26 سالهای که با گیاهخواری سرطان خود را درمان کرد
آزمایش آی جی اف چیست؟ (Igf-1)
آیا شما تا به حال درباره این موضوع چیزی شنیدهاید؟ آی جی اف-1 یا “عامل رشد مشابه انسولین شماره یک” نامیده میشود. من آن را شبیه کلسترول میدانم. زیرا وقتی ما برای اندازهگیری کلسترول فردی، خون او را آزمایش میکنیم، چه نتیجهای میگیریم؟ به ما نشان میدهد که آیا این فرد ممکن است در آینده به مشکل قلبی دچار شود یا خیر. این نتیجه فقط در مورد حال نیست، بلکه ممکن است در 10 سال آینده هم به وقوع بپیوندد. اگر آزمایش خون بگیریم و سطح آی جی اف-1 را اندازهگیری کنیم، اگر این سطح بالا باشد، ممکن است خطر ابتلا به سرطان وجود داشته باشد، مانند سرطان پروستات در مردان یا سرطان سینه در زنان.
فهرست گیاهانی که برای درمان سرطان مفید هستند:
1. ریحان:
این گیاه دارای خواصی مانند آنتیاکسیدانی، آنتیویروسی، ضدباکتری و ضدتومور است که به خاطر ترکیبهای موجود در آن به وجود میآیند. عصاره ریحان خاصیت ضدمیکروبی دارد. همچنین تحقیقات نشان دادهاند که ریحان میتواند با بیش از ایجاد زخم معده توسط میکروب هلیکوباکترپیلوری، مقابله کند. متانول و بوتانول موجود در این گیاه خاصیت ضدباکتری قوی دارند. ریحان همچنین میتواند آسیبهای اکسیداتیو ناشی از فعالیت رادیکالهای آزاد را در نمونههای حیوانی کاهش دهد و خاصیت ضدسرطانی آن ممکن است به تواناییاش در کنترل عفونتهای ویروسی مرتبط باشد.
2. زیره سبز:
تحقیقات آزمایشگاهی نشان دادهاند که این گیاه خاصیت آنتیاکسیدانی دارد، اما هنوز اثرات آن در انسان به دقت بررسی نشده است. با این حال در آزمایشات روی موشها، زیره سبز نقشی در مبارزه با تومورهای سرطان پوست داشته است. ترکیبات ضدسرطانی در زیره سبز، به نام گلوتاتیون- S- ترانسفراز (GST)، ممکن است خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهند.
3. هل:
این گیاه نیز از خواص آنتیاکسیدانی بالایی برخوردار است. تحقیقها نشان میدهند که هل میتواند ترکیب azoxymethane را که در بروز سرطان روده مؤثر است، با خواص ضدالتهابی و ضدتکثیری که دارد، کاهش دهد و از بروز این سرطان جلوگیری کند.
4. دارچین:
مطالعات متفاوتی به بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی این گیاه پرداختهاند. برای مثال، تحقیقی روی نوعی موش انجام شد که نشان داد رژیم غذایی حاوی پودر دارچین فشار اکسیداتیو که عامل بروز سرطان است را کاهش میدهد. همچنین عصاره دارچین از رشد میکروب هلیکوباکتر پیلوری، که یک عامل خطرشناسنشده در سرطان معده و پانکراس است، جلوگیری میکند.
5. میخک :
تا به حال در هیچ مطالعهای تاثیر میخک در پیشگیری از سرطان انسان بررسی نشده است، اما چند تحقیق روی موشها نشان داده که این گیاه میتواند به بهبود فرایندهای سمزدایی در سلولها کمک کند. اگر این فرایندها در بدن افزایش یابند، خطر ابتلا به سرطان بیشتر میشود.
6. گشنیز :
تحقیقات انجامشده روی حیوانات نشان میدهد که دانههای گشنیز میتوانند به محافظت از کبد در برابر سرطان کمک کنند. هرچند هنوز تحقیقاتی درباره خواص ضدسرطانی این گیاه کم است، اما یافتههای موجود هم اهمیت زیادی دارند.
7. زیره سیاه :
ترکیب اصلی دانه زیره سیاه به نام “تیموکینون” خواص آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و ضد التهابی دارد و میتواند از سرطان پیشگیری کند. همچنین شواهد نشان میدهد که این ترکیب توانایی جلوگیری از رشد سلولهای توموری را دارد و میتواند از ایجاد رادیکالهای آزاد در سلولهای سالم جلوگیری کند.
8. سیر :
تحقیقات بالینی نشان میدهد که مصرف سیر و ترکیبات آن میتواند خطر ابتلا به سرطانهای ریه، پوست، روده و سینه را کاهش دهد. توانایی سیر در جلوگیری از رشد تومورها به خاطر وجود ترکیبات طبیعی ضدسرطانی در آن است.
9. زعفران :
شواهد قابل توجهی وجود دارد که نشان میدهد زعفران میتواند از ابتلا به سرطان جلوگیری کند و همچنین میتواند رشد سلولهای سرطانی پوست را متوقف کند. گرچه هنوز به طور کامل مشخص نیست که زعفران چگونه این کار را انجام میدهد، اما متخصصان ترکیباتی در آن پیدا کردهاند که خواص ضدسرطانی دارند.
بیشتر بخوانید :
اگر این مطلب برای شما مفید بود، لطفاً آن را لایک کنید یا اگر نظر دیگری دارید، با دیگر کاربران مجله رضیم به اشتراک بگذارید.
جمعآوری شده توسط مجله رضیم
جهان باورصاد