رسپی

ادویه آش رشته : چه ادویه هایی در آش رشته بریزیم ؟ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ادویه آش رشته چیست ؟

آش رشته یکی از غذاهای ایرانی بسیار محبوب است که در مناسبت‌های مختلف مانند پیش غذا، غذای اصلی، افطار، سحری و عصرانه سرو می‌شود. این غذا در فصل سرما بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد و بسیاری از خانواده‌ها در شب یلدا دور هم این آش را می‌خورند.

آش رشته شامل موادی است که برای سلامتی مفید هستند و به عنوان یک غذای کامل به حساب می‌آید. در گذشته هم این آش طرفداران زیادی داشته است. تهیه آن ساده است، اما برای اینکه آش شما خوشمزه و جا افتاده شود، نیاز به مهارت‌هایی دارد.

یکی از این مهارت‌ها، اضافه کردن ادویه مخصوص آش رشته است. اگر می‌خواهید طعم آش رشته‌تان مشابه آش‌های نذری شود، باید از ادویه‌های ویژه استفاده کنید تا عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به آن بدهید.

البته ادویه آش رشته به صورت آماده هم در بازار موجود است، اما اگر می‌خواهید ادویه‌تان تازه و خوش عطر باشد، می‌توانید خودتان آن را در خانه تهیه کنید.

راز خوشمزه شدن آش رشته

ترکیبات ادویه آش رشته

ادویه آش رشته شامل ترکیبی از چند ادویه است که خواص مفیدی برای بدن دارند و ترکیب آن‌ها طعم و عطر خاصی به آش رشته شما می‌بخشد. اجزای اصلی ادویه آش رشته به این صورت است:

زردچوبه ادویه آش رشته

زردچوبه یکی از ادویه‌هایی است که تقریباً در هر غذایی استفاده می‌شود. این ادویه حاوی آنتی‌اکسیدان‌های زیادی است و می‌تواند از بروز سرطان جلوگیری کند. زردچوبه همچنین ویتامین B و پتاسیم کافی دارد.

یکی از خواص جالب زردچوبه این است که باعث شادی می‌شود، که به خاطر وجود ویتامین B6 در آن است. زردچوبه علاوه بر عطر خوبش، به غذا رنگ هم می‌دهد، و به همین دلیل در ادویه آش رشته استفاده می‌شود.

اضافه کردن مقداری زردچوبه به آش رشته رنگ آن را متعادل می‌کند و از سبز شدن بیش از حد آن جلوگیری می‌کند.

ادویه آش رشته: فلفل سیاه

یکی دیگر از ادویه های آش رشته فلفل سیاه است. این فلفل برای افرادی که تند زیاد نمی‌خورند مناسب است، زیرا عطر تندی دارد اما طعم آن خیلی تند نیست.

تحقیقات نشان داده که فلفل سیاه می‌تواند به تقویت هوش و حافظه کمک کند. همچنین این فلفل منابع خوبی از آهن دارد و برای کسانی که دچار کم‌خونی هستند مفید است.

برخی افراد از فلفل سیاه به عنوان چاشنی استفاده می‌کنند. شما نیز می‌توانید مقداری از آن را به آش اضافه کنید و برای سرو آن به عنوان چاشنی بر سر سفره بگذارید.

فلفل قرمز در ادویه مخصوص آش رشته

حال نوبت به فلفل قرمز می‌رسد. اگر عاشق تندی هستید، می‌توانید مقدار فلفل قرمز را در آش زیاد کنید و از مزه‌اش لذت ببرید. ترکیب فلفل سیاه و فلفل قرمز طعم فوق‌العاده‌ای به آش می‌دهد.

فلفل قرمز به بهبود عملکرد بدن کمک می‌کند و می‌تواند از ابتلا به سرطان در دستگاه گوارش جلوگیری کند. همچنین این فلفل آنتی‌اکسیدان‌های زیادی دارد که به از بین بردن رادیکال‌های آزاد در بدن کمک می‌کند و از پیری زودرس جلوگیری می‌کند.

ادویه مخصوص آش رشته چیست

ادویه آش رشته : چه ادویه هایی در آش رشته بریزیم ؟ (مرحله به مرحله)

ادویه مخصوص آش رشته

پودر سیر برای ادویه آش رشته

یکی دیگر از ادویه های آش رشته پودر سیر است. کسانی که سیر را خیلی دوست دارند می‌توانند مقداری سیر را با پیاز تفت داده و روی آش بریزند، اما اگر نمی‌خواهید بوی سیر در آش غالب باشد، فقط از پودر سیر استفاده کنید.

سیر دارای آلیسین است که…

“““html

سیر به خاطر خواصش می‌تواند از ریزش مو جلوگیری کرده و موها را تقویت کند. اگر به طور مداوم از سیر و پودر سیر استفاده کنید، می‌توانید شاهد ریختن موهای سفیدتان و رویش مجدد موهای سیاه باشید.

سیر خاصیت گرمی دارد و برای کسانی که دارای طبع سرد هستند و از آن رنج می‌برند بسیار مفید است.

زعفران در ادویه آش رشته

شاید برای شما عجیب باشد که زعفران به عنوان یک ادویه در آش رشته شناخته می‌شود، اما این حقیقت دارد. اگر می‌خواهید آش شما عطر و طعم فوق‌العاده‌ای داشته باشد، حتما مقداری زعفران به آن اضافه کنید.

زعفران نشاط‌آور است و به خاطر ویتامین C، می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. همچنین به دلیل داشتن منگنز فراوان، میل جنسی را نیز تقویت می‌کند.

پودر تخم گشنیز برای آش رشته

گشنیز یکی از سبزی‌های پرمصرف در آشپزی است. علاوه بر سبزی آن، دانه‌های گشنیز نیز در آشپزی کاربرد زیادی دارد. تخم گشنیز عطر بسیار بالایی دارد، به ویژه اگر تفت داده و آسیاب شود.

با تفت دادن تخم گشنیز، عطر آن آزاد شده و چند برابر می‌شود. بنابراین اضافه کردن مقداری پودر تخم گشنیز به آش به عنوان ادویه آش رشته بسیار مناسب است.

ادویه مخصوص آش رشته: نمک

نمک در همه غذاها استفاده می‌شود و آش رشته نیز از این قاعده مستثنی نیست. با این حال، در آش رشته باید مقدار نمک را کاهش دهید، زیرا رشته خود نمک زیادی دارد.

کشک نیز دارای نمک است و به همین دلیل برخی افراد در هنگام پخت آش رشته، نمک خیلی کمی به آن اضافه می‌کنند.

چه ادویه ای برای آش رشته بریزم

دستور تهیه ادویه آش رشته

طریقه مصرف ادویه آش رشته

حالا که با ترکیب ادویه آش رشته آشنا شدید، خوب است درباره نحوه مصرف آن نیز صحبت کنیم. شما می‌توانید ترکیبات ذکر شده را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف دردار نگهداری کنید و هر بار که می‌خواهید آش رشته درست کنید، مقداری از آن را به آش اضافه کنید.

اگر این کار برای شما امکان‌پذیر نیست، می‌توانید هر یک از ترکیبات را به طور جداگانه به آش رشته خود اضافه کنید.

نحوه مصرف ادویه آش رشته به دو صورت انجام می‌شود. برخی افراد ابتدا سبزی را می‌پزند و سپس ادویه آش رشته را به آن اضافه می‌کنند و در نهایت حبوبات و رشته را اضافه می‌کنند.

روش دیگر این است که حبوبات را ابتدا بپزید و بعد سبزی و رشته را به آن اضافه کنید و در آخر ادویه مخصوص آش رشته را به ترکیب اضافه کنید. این کاملا بستگی به سلیقه شما دارد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا