ادویه شوید پلو (مرحله به مرحله)

“`html
ادویه شوید پلو
شوید پلو یک غذای ساده و سنتی ایرانی است که معمولاً با گوشت، تن ماهی یا ماهی تازه سرو میشود. برخی اوقات آن را با باقالی هم میپزند. زمان پخت این غذا بسیار کم است.
مواد لازم شوید پلو
برنج: دو پیمانه
شوید خشک: دو قاشق غذاخوری
روغن کنجد: به مقدار لازم
ادویه مخصوص شوید پلو (پیاز و زعفران، نمک، پودر دارچین، پودر هل و کمی پودر زیره): ۱/۲ قاشق چایی خوری
دستور تهیه شوید پلو
برنج را به مدت دو ساعت در یک قابلمه با آب سرد و کمی نمک و شوید خیس کنید. بعد از این زمان، قابلمه را روی حرارت بگذارید و ادویه، شوید و برنج را به آن اضافه کنید. روغن هم به آن بیفزایید. درحالیکه آب برنج به جوش میآید و بخار میشود، درب قابلمه را باز بگذارید. سپس یک دمکنی روی درب قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دم بکشد. بعد میتوانید آن را با تن ماهی یا ماهی سرو کنید.
بررسی فوایدهای ادویه مخصوص شوید پلو:
- پودر دارچین
دارچین به کاهش کلسترول بد خون کمک میکند و با جلوگیری از خونریزی، به بهبود انعقاد خون کمک میکند. برای افرادی که دیابت نوع ۲ دارند، مصرف دارچین مفید است. همچنین آنتیاکسیدانهای دارچین از مغز در برابر بیماریهایی مانند آلزایمر محافظت میکنند.
- پودر هل
هل خاصیت گرم و خشکی دارد و مصرف آن شادی و نشاط را افزایش میدهد. بنابراین برای افرادی که افسرده هستند، بسیار مفید است. هل همچنین به تقویت دستگاه گوارش و قلب کمک میکند و از دلدرد پیشگیری میکند.
- پودر زیره
زیره به تولید اسپرم و درمان ناباروری بسیار کمک میکند. همچنین به رشد موها کمک میکند و ویتامین E موجود در آن باعث کاهش چین و چروکها میشود. با مصرف زیره میتوان مشکلات مربوط به یائسگی را نیز کاهش داد.
منبع: فروشگاه بالسی