رسپی

ادویه گوشت : دستور تهیه 2 مدل ادویه گوشت قرمز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ادویه گوشت چیست ؟

گوشت قرمز یکی از گوشت های پرمصرف و محبوب در میان مردم ماست. از این نوع گوشت در تهیه غذاهایی مثل خورشت، کباب و استیک استفاده می کنند. وقتی از گوشت قرمز در خورشت استفاده می کنید، می توانید ادویه مخصوص آن خورشت را هم به آن اضافه کنید.

اما اگر بخواهید گوشت را به صورت کبابی یا گریل درست کنید، باید بدانید چگونه آن را طعم‌دار کنید. ادویه‌ها برای معطر و خوش‌طعم کردن غذا کاربرد دارند.

اگر غذایی بدون ادویه تهیه کنید، طعم و عطر خوبی نخواهد داشت. با استفاده از ادویه مخصوص هر غذا، می‌توانید طعمی لذیذ به آن ببخشید. یکی از رازهای خوشمزه شدن غذاهای آشپزهای حرفه‌ای، استفاده از ادویه‌های خاص در پخت آنهاست.

ادویه مخصوص گوشت قرمز دارای ترکیبات خاصی است که می‌تواند عطر و طعم خوبی به گوشت بدهد. انواع مختلفی از ادویه برای گوشت وجود دارد، اما در ادامه دو نمونه از محبوب‌ترین آنها را معرفی خواهیم کرد.

ادویه مخصوص گوشت

ادویه گوشت قرمز با سبزیجات معطر

یکی از ترکیباتی که می‌تواند عطر خوبی به گوشت بدهد، استفاده از سبزیجات معطر است. وقتی این سبزیجات با هم ترکیب می‌شوند، می‌توانند طعمی معجزه‌آسا ایجاد کنند.

نکته‌ی مهم این است که برای تهیه این ادویه باید از سبزیجات خشک‌شده استفاده کنید، اما بهتر است سبزیجات را تازه تهیه کنید و خودتان آنها را خشک کنید، زیرا در این صورت عطر آنها بهتر و تازه‌تر خواهد بود.

دستور تهیه ادویه گوشت قرمز

مواد لازم برای تهیه ادویه گوشت قرمز:

  • ۱ فنجان آرد
  • ۲ قاشق چای‌خوری پونه خشک
  • ۱ قاشق غذاخوری ریحان خشک
  • ۱ قاشق چای‌خوری رزماری خشک شده
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه و سفید
  • ۲ قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز دانه‌دار
  • ۱ قاشق غذاخوری دانه کرفس
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر پیاز

دستور تهیه ادویه گوشت قرمز:

برای تهیه ادویه گوشت، ابتدا سبزیجات را به‌صورت تازه تهیه و آنها را تمیز کنید. سپس آنها را بشویید و در آفتاب خشک کنید. بعد از خشک شدن، آنها را پودر کنید. حالا همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید.

می‌توانید برای اینکه مواد به‌خوبی مخلوط شوند، آنها را آسیاب کنید. سپس ادویه گوشت به‌دست‌آمده را در یک شیشه دربسته بریزید و درب آن را محکم ببندید.

ادویه چلو گوشت

چگونه ادویه گوشت درست کنیم ؟

ادویه گوشت با کیوی

یکی از انواع پرکاربرد و محبوب ادویه گوشت قرمز، ادویه کیوی است. به خاطر عطر و طعم خاصی که دارد، این ادویه به شدت مورد توجه قرار می‌گیرد. تهیه این ادویه وقت زیادی نمی‌برد و به سادگی در خانه قابل تهیه است.

استفاده از ادویه گوشت با کیوی در پخت استیک یا گوشت گریل شده، طعمی فوق‌العاده ایجاد می‌کند و می‌تواند مهمانان شما را شگفت‌زده کند.

دستور تهیه ادویه گوشت کیوی

مواد لازم برای ادویه کیوی:

ادویه گوشت : دستور تهیه 2 مدل ادویه گوشت قرمز (مرحله به مرحله)
  • کیوی ۲ عدد
  • پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر جعفری ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر رزماری ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر ریحان ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر کاری ۱ قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل

“““html

  • سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز 1 قاشق چای‌خوری
  • دستور تهیه ادویه کیوی:

    در اولین مرحله برای تهیه ادویه کیوی برای گوشت، باید کیوی‌ها را خشک کنید. برای این کار، دو عدد کیوی را داخل مخلوط‌کن بریزید و آنها را به صورت پوره درآورید تا کاملاً له شوند. سپس یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

    یک لایه بسیار نازک از پوره کیوی روی کاغذ بریزید و آن را در فر با دمای 150-200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا کاملاً خشک شود. اگر فر ندارید، می‌توانید کیوی له‌شده را روی سینی پخش کنید و آن را در آفتاب بگذارید تا خشک شود.

    زمانی که کیوی خشک شد، اجازه دهید تا کاملاً سرد شود. سپس کیوی خشک‌شده را به همراه سایر مواد در آسیاب برقی بریزید و همه را آسیاب کنید. حتماً دقت کنید که تمام مواد باید با هم مخلوط و پودر شوند تا یکنواخت شوند.

    نکته: افزودن نمک به ادویه‌ها کاملاً اختیاری است. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی نمک به ادویه اضافه کنید تا هنگام پخت غذا نیازی به اضافه کردن نمک نباشد.

    روش مصرف ادویه گوشت

    نحوه مصرف ادویه گوشت

    طریقه مصرف ادویه گوشت

    استفاده از ادویه گوشت در پخت استیک و گوشت گریل‌شده می‌تواند بسیار مؤثر باشد و عطر و طعم آن را تغییر دهد. قبل از گریل کردن گوشت، باید آن را طعم‌دار کنید. می‌توانید به جای استفاده از سبزیجات معطر به صورت جداگانه، یکی از ادویه‌های بالا را درست کرده و روی گوشت بریزید و بگذارید کمی بماند تا طعم بگیرد.

    اگر از ادویه گوشت در پخت خورشت استفاده می‌کنید، برای هر نیم کیلو گوشت، 2 تا 3 قاشق غذاخوری ادویه کافی است.

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا