دارو های گیاهی

استفاده میوه به در طب سنتی (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

بوئیدن میوه «به» باعث افزایش انرژی و تقویت قلب و مغز می‌شود.

مصرف میوه «به» می‌تواند حالت تهوع را برطرف کند.

این میوه همچنین برای کاهش بی‌خوابی و عصبانیت مفید است.

علی حسینی، پزشک متخصص طب سنتی می‌گوید: میوه «به» در طب سنتی به عنوان یک خوراکی و همچنین به عنوان یک ماده جهت بوئیدن استفاده می‌شود و می‌تواند انرژی بدن را افزایش دهد و قلب و مغز را تقویت کند.

او ادامه داد: بوییدن میوه «به» می‌تواند حالت تهوع و استفراغ را متوقف کند؛ به همین دلیل برای زنان باردار بسیار توصیه می‌شود. همچنین مصرف آن به تقویت معده کمک کرده و از ایجاد بوی بد دهان جلوگیری می‌کند.

این پزشک متخصص بیان کرد: میوه «به» به عنوان یک ادرارآور عمل کرده و به نرم کردن سینه و تقویت معده و سیستم هاضمه کمک می‌کند. این میوه همچنین می‌تواند خونریزی را کنترل کرده و برای کمک به رفع تنگی نفس مفید است.

او افزود: «به» ترش به عنوان یک مسهل عمل می‌کند، از استفراغ جلوگیری می‌کند و به خاطر خنک و خشک بودنش، عصاره آن می‌تواند در کمرنگ کردن تشنگی موثر باشد.

از جوشانده برگ درخت «به» نیز می‌توان برای کاهش بی‌خوابی و آرام کردن عصبانیت استفاده کرد.

این متخصص طب سنتی گفت: «به» شیرین طبعی گرم و خشک دارد و برای افزایش نشاط و تقویت قلب و مغز نیز مفید است.

او بیان کرد: مصرف «به» برای زنان باردار توصیه شده است، زیرا بر اساس روایت‌ها می‌تواند به زیبایی و خوش خلقی کودک کمک کند و به تقویت رحم زنان نیز کمک کرده و از سقط جنین جلوگیری کند.

خواص ویژه – به – در طب سنتی – مصرف میوه «به» موجب برطرف شدن حالت تهوع شده و از جمله خواص معجزه‌آسا و سلامتی «به»، پزشک و متخصص ، طب سنتی ، میوه و علی حسینی

استفاده میوه به در طب سنتی (2 نکته مهم)

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا