رسپی

اسپرینگ رول مرغ و پنیر خامه ای (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اسپرینگ رول مرغ و پنیر خامه ای

اسپرینگ رول مرغ یکی از فینگر فودهای محبوب جهانی است که با پنیر خامه‌ای و مواد دلخواه دیگر درست می‌شود. برای تهیه این غذا از خمیر فیلو، یوفکا یا نان لواش استفاده می‌کنیم و می‌توانیم آن را در فر بپزیم یا سرخ کنیم. این فینگر فود به خاطر طعم خوب و آسان بودن تهیه‌اش، مورد توجه بسیاری است.

مواد لازم:

خمیر یوفکا یا فیلو: 1 بسته
سینه مرغ پخته شده: 1 عدد
پنیر خامه‌ای: 1 بسته
قارچ: 200 گرم
پیازچه: 3 عدد
فلفل دلمه‌ای: 1 عدد (اختیاری)
سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده: 1 قاشق چای‌خوری
سیر رنده شده: 1 حبه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

دستور تهیه:

ابتدا، مرغ پخته را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.
قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش دهید و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا آب آن‌ها کاملاً بخار شود.
پیازچه و فلفل دلمه‌ای (اگر دوست دارید) را به شکل ریز خرد کنید و به قارچ‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس، مرغ، سس سویا، زنجبیل، سیر، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا طعم‌ها به هم برسند.
اجازه دهید مواد خنک شوند.
خمیر یوفکا یا فیلو را روی سطح کار باز کرده و به اندازه دلخواه برش بزنید.
مقدار کمی از مخلوط مرغ و سبزیجات را در وسط خمیر قرار دهید.
لبه‌های خمیر را با کمی آب مرطوب کنید و آن را به شکل رول بپیچید.
در یک تابه عمیق روغن را داغ کنید و اسپرینگ رول‌ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا رنگشان طلایی شود.
اسپرینگ رول‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

کالری هر عدد اسپرینگ رول مرغ و پنیر خامه‌ای بستگی به مواد و روش تهیه آن دارد. به طور تقریبی، هر اسپرینگ رول حدود 150 تا 200 کالری دارد.

پوستر اسپرینگ رول مرغ

نکات تکمیلی جهت تهیه اسپرینگ رول مرغ و پنیر خامه‌ای:

می‌توانید به جای خمیر یوفکا یا فیلو از نان لواش استفاده کنید.
برای طعم بهتر، می‌توانید از مرغ کبابی یا سرخ شده به جای مرغ پخته شده استفاده کنید.
به جای سس سویا می‌توانید از سس تریاکی یا هر سس دلخواه دیگری استفاده کنید.
همچنین می‌توانید از سبزیجات دلخواه خود مانند کلم، هویج، کدو و … در این دستور استفاده کنید.
برای تهیه اسپرینگ رول به شیوه‌ای سالم‌تر می‌توانید آن‌ها را در فر بپزید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا