رسپی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (جمعه ۲۸ اردیبهشت)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز برای ناهار چی بپزم؟ چه غذایی درست کنم که تکراری نباشه؟ این سوال برای همه خیلی مهمه، چه دانشجو باشید، چه خانه‌دار یا شاغل. همه می‌خوان برای خودشون و عزیزانشون یک ناهار خوشمزه و متفاوت آماده کنن.

به همین خاطر، امروز در بیست و هشتمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در مطلبی از رضیم بلاگ پنج غذای متنوع و خوشمزه به شما معرفی می‌کنیم تا بر اساس سلیقه‌تون یکی رو برای ناهار امروز درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌تونید با غذاهای متنوع برای ناهار و طرز تهیه‌شون آشنا بشید. پس با ما همراه باشید.

۱- ساج کباب (ساج قورما)

ساج کباب یکی از غذاهای سنتی آذربایجان شرقی و غربی هست که به نام ساج قورما هم معروفه. برای تهیه این غذا به گوشت گوسفند، ماست، پیاز، کره یا روغن حیوانی و… نیاز دارید. این غذا به عنوان یک وعده‌ غذایی کامل مناسب ناهاره و با وجود کالری بالاش، بسیار خوشمزه است.

مراحل تهیه ساج کباب (ساج قورما)

مراحل تهیه ساج کباب (ساج قورما) به این صورت است:

  1. اول گوشت گوسفند رو ریز خرد کرده و با مقداری آب و یک پیاز توی قابلمه بگذارید تا بپزد. نیم‌ساعت برای پخت گوشت کافیه.
  2. سپس دو عدد پیاز رو خلالی خرد کنید و با کره یا روغن حیوانی تفت بدید تا طلایی بشه. بعد گوشت پخته رو به پیاز اضافه کنید و با نمک و فلفل تفت بدید.
  3. بعد از تفت دادن، گوشت رو همراه با پیازها توی یک ظرف بریزید و کنار بذارید. آب‌گوشت رو هم نگهدارید.
  4. نان لواش خشک رو خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید. نان‌های تفت داده شده رو توی یک ظرف گود بریزید و روی اون مقداری از آب‌گوشت (۱ لیوان) که صاف کردید بریزید.

برای ادامه طرز تهیه این غذای محلی و مخصوص، روی لینک رسپی ساج کباب (ساج قورما) کلیک کنید.

۲- خورشت موتن جن

خورشت موتن جن یکی از غذاهای خوشمزه و معروف گیلانیه که به راحتی می‌تونید برای مهمونی‌ها تهیه کنید. در پخت این خورشت از گوشت مرغ یا مرغابی استفاده می‌شه و شبیه خورشت فسنجانه.

فوت و فن‌های پخت خورش موتن جن

مراحل تهیه خورش موتن جن

مراحل تهیه خورش موتن جن به این صورت است:

  1. اول مغز گردو رو داخل مخلوط‌کن بریزید و آسیاب کنید، درست مثل گردویی که برای خورشت فسنجان استفاده می‌شه.
  2. بعد پیاز رو نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید و کمی زردچوبه بهش اضافه کنید.
  3. حالا سینه‌ مرغ رو که از قبل خرد کرده‌اید به پیازها اضافه کنید و هم بزنید. گردوی آسیاب شده رو هم اضافه کنید تا کمی تفت بخوره.
  4. ادامه نمک، فلفل و رب انار رو به خورشت اضافه کنید و بعد یک پیمانه آب سرد بهش اضافه کنید. درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدید گردو کمی سرخ بشه. بعد دو پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و شعله رو کم کنید تا به آرامی بجوشه و مرغ بپزه.
  5. اکنون دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو با کمی روغن تفت بدید تا خامی‌اش بگیره. بعد کشمش و قیسی رو بشورید و آب‌کشی کنید. مرغ‌ها رو از قابلمه خارج کنید و بعد رب گوجه فرنگی، کشمش و قیسی رو به خورشت اضافه کنید.

برای ادامه طرز تهیه این غذای مجلسی و لذیذ، روی لینک رسپی خورشت موتن جن کلیک کنید.

۳- آش ماست و لپه

آش توی منوی غذایی ایرانی‌ها جایگاه خاصی داره. تنوع آش هم در کشور ما فکر نکنید که کمه. معروف‌ترین آش ایرانی، آش رشته است. حالا می‌خواهیم با یک آش خوشمزه و کمتر شناخته شده از شمال ایران آشنا بشیم؛ یعنی آش ماست و لپه!

“““html
مراحل تهیه آش ماست و لپه

مراحل تهیه آش ماست و لپه

مراحل تهیه آش ماست و لپه به سادگی توضیح داده می‌شود:

امروز ناهار چی درست کنم؟ (جمعه ۲۸ اردیبهشت)
  1. اگر شما هم یک بار پخت آش را دیده باشید، متوجه می‌شوید که آماده‌سازی آن نیاز به صبر دارد. در ابتدا، شما باید از چند ساعت قبل مواد را آماده کنید، یعنی حبوبات را بخیسانید.
  2. برای این کار، حبوبات را در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن‌ها مقدار زیادی آب بریزید تا کاملاً زیر آب بروند. در هنگام خیساندن، هر چند وقت یک‌بار آب را عوض کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.
  3. برای تهیه آش، سبزی‌ها هم بسیار مهم هستند. شما نیاز به شوید، تره، گشنیز و جعفری دارید که این‌ها طعم و عطر خوبی به آش می‌دهند.
  4. سبزی‌ها را خوب بشویید و سپس خرد کنید. سعی کنید آن‌ها را تا حد امکان ریز کنید تا در آش بهتر حل شوند.
  5. اگر دستگاه سبزی خردکن دارید، کارتان راحت‌تر می‌شود. اما اگر بخواهید دستی خرد کنید، نگران نباشید؛ فقط کمی زمان بگذارید و سبزی‌ها را ریز کنید.
  6. پیاز را هم باید خرد کنید. پیاز در آش باید حس شود، بنابراین آن را به صورت خلالی برش بزنید. سپس یک قابلمه مناسب بردارید.
  7. در قابلمه، لپه، سبزی‌ها و پیاز خلالی شده را بریزید. سپس یک لیوان آب جوش، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. اجازه دهید مواد در قابلمه به مدت نیم ساعت بجوشد تا سبزی‌ها نرم و لعاب‌دار شوند.

برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی آش ماست و لپه کلیک کنید.

۴- پیراشکی هندی

پیراشکی هندی یکی از غذاهای سریع و پرطرفدار است که مطمئناً خوشمزه خواهد بود. همان‌طور که از نامش پیداست، این غذا از هند آمده و می‌توان آن را با مواد مختلفی تهیه کرد؛ مثل سیب‌زمینی، پیاز، فلفل تند و آرد.

مراحل تهیه پیراشکی هندی

مراحل تهیه پیراشکی هندی

مراحل تهیه پیراشکی هندی به روش خانگی به سادگی به شرح زیر است:

  1. در ابتدا، آرد سفید را به یک ظرف مناسب منتقل کنید و آن را الک کنید. سپس خمیرمایه و کمی نمک به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به آرامی آب ولرم اضافه کنید تا خمیری نرم به دست بیاید.
  2. سیب‌زمینی‌ها را بشویید، پوست بکنید و به قطعات کوچک برش بزنید. آن‌ها را در قابلمه بگذارید و کمی نمک و فلفل اضافه کنید. مقداری آب به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت متوسط بگذارید.
  3. بگذارید سیب‌زمینی‌ها خوب بپزند و آب بخار شود. پس از پختن، آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند. سپس با چنگال یا گوشتکوب آن‌ها را له کنید.
  4. پیاز را هم بشویید و پوست بکنید. با چاقو خردش کنید و در تابه‌ای مقداری روغن بریزید.
  5. پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی و ترد شوند. سپس فلفل سبز تند را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید. کمی تفت دهید و به مرحله بعد بروید.

برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه و فانتزی…

“““html

روی لینک رسپی پیراشکی هندی کلیک کنید.

۵- ساندویچ مرغ با سس مخصوص

ساندویچ مرغ یکی از ساندویچ‌های سرد است که تنوع زیادی دارد. این ساندویچ مدت زمان زیادی تازه می‌ماند و شما می‌توانید با هر نوع موادی که دوست دارید آن را درست کنید. ساندویچ مرغ یکی از بهترین گزینه‌ها برای پیک‌نیک، سفر، جشن‌های کوچک و دورهمی‌های دوستانه است.

مراحل تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

مراحل تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

مراحل تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص به این صورت است:

  1. اول، یک قابلمه مناسب آب کنید و روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید. تکه‌های مرغ را شسته و درون آب جوش بریزید.
  2. اجازه دهید مرغ ۴-۶ دقیقه بجوشد تا بوی زهم و هورمون‌های مرغ گرفته شود. بعد از این زمان مرغ‌ها را در صافی بگذارید و کمی آب بشویید.
  3. تکه‌های مرغ را در یک تابه مناسب قرار دهید. فلفل دلمه‌ای را بشویید و به چند تکه خرد کنید و روی مرغ بگذارید. یکی از پیازها را نیز بشویید و پوست بکنید.
  4. پیاز را به دو نیم کنید و به تابه مرغ اضافه کنید. سپس آب جوش را به تابه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزد و آب تابه تبخیر شود.
  5. بعد از پخت، تکه‌های مرغ را از تابه بیرون بیاورید. استخوان‌های مرغ را جدا کنید و با دست یا چنگال، گوشت را ریش‌ریش کنید.
  6. حالا دومین پیاز را بشویید و پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی یا شفاف شوند.

برای ادامه رسپی این غذای ساده و محبوب، روی لینک رسپی ساندویچ مرغ با سس مخصوص کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار ارائه کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از طعم عالی آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا