رسپی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (شنبه ۱۹ خرداد)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز برای ناهار چی بپزم؟ چه چیزی درست کنم که تکراری نباشه؟ این سوال برای همه، چه دانشجو، چه خانه‌دار و چه شاغل، که به آشپزی علاقه دارند، مهمه. همه می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و خانواده‌شان درست کنند.

به همین دلیل، امروز در نوزدهمین روز خردادماه ۱۴۰۳، توی رضیم بلاگ پنج تا غذای خوشمزه و متنوع معرفی می‌کنیم که شما می‌توانید بر اساس سلیقه‌تون یکی رو برای ناهار انتخاب کنید و نوش جان کنید.

پنج پیشنهاد برای ناهار امروز شما

در ادامه با غذاهای متنوع برای ناهار و رسپی‌های آنها آشنا می‌شید. با ما همراه باشید.

۱- خورش زردآلو با مرغ

اگر دوست دارید طعم‌های جدید و هیجان‌انگیز رو امتحان کنید، حتماً خورش زردآلو با مرغ رو تست کنید. این خورش خوشمزه، با دستور پخت ساده و مواد در دسترس مثل سینه مرغ، برگه زردآلو، پیاز، زعفران و کره درست میشه و به راحتی در خانه تهیه می‌شود.

مراحل تهیه خورش زردآلو با مرغ

مراحل تهیه خورش زردآلو با مرغ به این صورت است:

  1. حدود یک ساعت قبل از پخت، برگه‌های زردآلو رو در آب خیس کنید. بعد آبشون رو بگیرید و کنار بذارید. در یک تابه، مقداری کره ذوب کنید و برگه‌های زردآلو رو چند دقیقه تفت بدید تا نرم و طلایی بشن.
  2. سینه مرغ رو به تکه‌های مربع خرد کنید. پیاز رو خلالی خرد کنید و در مقداری کره تفت بدید تا نرم و شفاف بشه. تکه‌های مرغ رو به پیاز اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. مرغ رو تفت بدید تا کمی سرخ بشه.
  3. دو لیوان آب جوش به مرغ و برگه‌های زردآلو اضافه کنید. شعله رو کم کنید و بگذارید خورش به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزه.
  4. حدود ۱۰ دقیقه قبل از تمام شدن پخت، زعفران دم‌کرده و خلال پسته و بادام رو به خورش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مخصوص بهار، روی لینک رسپی خورش زردآلو با مرغ کلیک کنید.

۲- کوکو بادمجان سرخ شده

این کوکو یکی از خوشمزه‌ترین و متفاوت‌ترین انواع کوکوهاست که به راحتی درست میشه و طعم لذیذی داره. می‌تونید این کوکو رو با مواد ساده و در دسترس مثل بادمجان، تخم‌مرغ، پیاز و سیر برای ناهار تهیه کنید.

مراحل تهیه کوکو بادمجان سرخ شده

مراحل تهیه کوکو بادمجان سرخ شده

مراحل تهیه این کوکو به این صورت است:

  1. ابتدا بادمجان‌ها رو بشویید و روی شعله گاز کبابی کنید. در بعضی رسپی‌ها برای تهیه این کوکو از بادمجان سرخ شده استفاده می‌کنند، اما این کار باعث میشه روغن زیادی جذب کنه.
  2. بادمجان‌های پخته و پوست‌گرفته رو در ظرفی بریزید. پیاز رو ریز رنده کنید و به آن اضافه کنید. سیر رنده شده رو هم اضافه کنید. بهتره آب پیاز رو بگیرید تا مایه کوکوتون شل نشه.
  3. مقداری زردچوبه، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و با گوشت‌کو بیندازید. دقت کنید که دما بادمجان‌ها زیاد نباشه، بنابراین صبر کنید کاملاً خنک شوند.
  4. تخم‌مرغ‌ها رو در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید. بعد تخم‌مرغ‌ها رو به مایه کوکو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز یکدست بشه.

برای ادامه رسپی این غذای ساده و متفاوت، روی لینک رسپی کوکو بادمجان سرخ شده کلیک کنید.

۳- غازیاغی پلو

اگر به دنبال غذایی خوشمزه و پرخاصیت هستید، غازیاغی پلو رو امتحان کنید. غازیاغی، گیاهی خوش عطر و بهاریه که طعم ویژه‌ای به پلو میده و آن رو به یک غذای دلچسب تبدیل می‌کنه.

“““html
فوت و فن کوزه‌گری در تهیه غازیاغی پلو برای ناهار امروز شما

مراحل تهیه غازیاغی پلو

مراحل تهیه غازیاغی پلو به شکل زیر است:

امروز ناهار چی درست کنم؟ (شنبه ۱۹ خرداد)
  1. ابتدا باید غازیاغی را تمیز کنید. ساقه‌های ضخیم آن را جدا کرده و برگ‌ها را به تکه‌های کوچک خرد کنید. سپس غازیاغی را خوب بشویید و بگذارید تا آب آن برود.
  2. بعد از شستن، غازیاغی را روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود. همچنین برنج را بشویید و با آب و کمی نمک خیس کنید.
  3. در یک تابه با حرارت ملایم، غازیاغی را بخارپز کنید تا نرم شود. مطمئن شوید که حرارت کم باشد تا غازیاغی آب خود را از دست ندهد. در انتها کمی کره یا روغن اضافه کرده و تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
  4. در مرحله بعد، پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و آرد نخودچی در یک کاسه مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید تا خوب مخلوط شود.
  5. حالا از مخلوط گوشت به اندازه یک گردو بردارید و به شکل کوفته درآورید. در یک تابه با روغن داغ، کوفته‌ها را سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ شوند. سپس آنها را از تابه بیرون آورده و کنار بگذارید.

برای ادامه تهیه این غذای خوشمزه و خاص، روی لینک رسپی غازیاغی پلو کلیک کنید.

۴- پاستا با گوجه و نخود فرنگی

پاستا با گوجه و نخود فرنگی، غذایی ساده، سریع و خوشمزه است که می‌تواند به عنوان یک غذای سبک برای ناهار یا میان وعده استفاده شود. برای تهیه این پاستا فقط به برخی مواد اولیه ساده مانند پاستا، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، نخود فرنگی، رب گوجه فرنگی و… نیاز دارید.

مراحل تهیه پاستا با سس گوجه و نخود فرنگی

مراحل تهیه پاستا با گوجه و نخود فرنگی

مراحل تهیه پاستا با گوجه و نخود فرنگی به شکل زیر است:

  1. در ابتدا پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید. دقت کنید که پاستا زیاد نپزد و له نشود (پاستای فرمی مثل پنه، روتینی یا فوسیلی مناسب‌تر است). بعد از آبکش کردن، با آب سرد آبکشی کنید تا نشاسته آن گرفته شود. این کار باعث می‌شود سس بهتر به پاستا بچسبد.
  2. سپس، پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید و در تابه‌ای با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر را نیز خرد کرده و به پیازها اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن بیرون بیاید.
  3. گوجه فرنگی‌ها را بشویید، رنده یا خرد کنید و به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید. (می‌توانید گوجه‌فرنگی‌ها را با مخلوط‌کن نیز پوره کنید).
  4. بعد از اینکه آب اضافی گوجه‌ها گرفته شد و کمی تغییر رنگ دادند، رب گوجه، نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا سس جا بیفتد. می‌توانید قبل از اضافه کردن رب گوجه، آن را کمی در روغن تفت دهید تا طعم و رنگ بهتری بگیرد.

برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار و لذیذ روی لینک رسپی پاستا با گوجه و نخود فرنگی کلیک کنید.

۵- پیده (پیتزا ترکی)

پیده یک غذای خوشمزه ترکی است که به آن “پیتزا ترکی” هم می‌گویند. این غذا دارای خمیری ترد و نازک است. ترک‌ها معمولاً آن را به شکل قایق درست می‌کنند و با مواد مختلف در تنورهای ذغالی می‌پزند.

از مواد پرطرفدار داخل پیده می‌توان به گوشت ادویه‌دار و دودی، گوشت بره، گوشت مرغ یا سوسیس اشاره کرد.

“`رسپی پیده (پیتزا ترکی)

مراحل تهیه پیده (پیتزا ترکی)

مراحل تهیه پیده (پیتزا ترکی) به این صورت است:

  1. اول از همه، آماده‌سازی خمیر را شروع کنید. برای درست کردن خمیر پیده، خمیر مایه را در یک ظرف بریزید. سپس کمی شکر و آب ولرم را به آن اضافه کنید. دمای آب باید تقریبا ۴۰ درجه باشد. اگر دماسنج ندارید، باید طوری باشد که وقتی نوک انگشت خود را در آب قرار می‌دهید، گرمی آن را حس کنید، اما انگشتتان نسوزد.
  2. بعد از آن، روغن مایع را هم بریزید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
  3. آرد را کم‌کم اضافه کنید؛ بسته به نوع آرد ممکن است همه آرد نیاز باشد یا کمی از آن باقی بماند. بنابراین بهتر است آرد را یکجا نریزید.
  4. همین که مایه حالت خمیری پیدا کرد، نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید. (مراقب باشید که نمک را مستقیم به خمیر مایه نزنید، چون باعث می‌شود خمیر مایه فعال نشود. همیشه باید نمک را بعد از اینکه خمیر آماده شد، اضافه کنید.)

برای ادامه دستور تهیه این غذای لذیذ و اصیل، روی لینک رسپی پیده (پیتزا ترکی) کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، یک لیست‌ متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار ارائه کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از طعم عالی آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا