رسپی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (شنبه ۲۹ اردیبهشت)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز چه ناهاری درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کنه شما دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تهیه کنند.

به همین خاطر، امروز در بیست و نهمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ ۵ غذای متنوع و خوشمزه به شما معرفی می‌کنیم تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان درست کنید و نوش جان کنید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه روش تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- خورشت مرغ

خورشت مرغ یکی از خوشمزه‌ترین غذاهاست که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود و برای مهمانی‌ها و مجالس هم مناسب است.

پخت صحیح و اصولی مرغ تأثیر زیادی بر طعم خورشت دارد. اگر این غذای محبوب به درستی تهیه نشود، ممکن است طعم و بوی آن را فراموش کنید و تجربه خوبی نداشته باشید.

مراحل تهیه خورشت مرغ

مراحل تهیه خورشت مرغ به این صورت است:

  1. ابتدا مرغ‌ها را خوبی بشویید و کنار بگذارید. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس تکه‌های مرغ را در آب جوش بگذارید.
  2. به مرغ‌ها ۵-۸ دقیقه زمان دهید تا در آب جوش بمانند، سپس آن‌ها را خارج کرده و با آب بشویید. در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.
  3. بعد با مقداری زعفران، مرغ‌ها را طعم‌دار کنید و با دقت آن‌ها را مالش دهید که زعفران به همه نقاط برسد.
  4. در قابلمه‌ای که می‌خواهید مرغ‌ها را بپزید، مقداری روغن بریزید و حرارت را روشن کنید. تکه‌های مرغ را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

برای ادامه این رسپی خوشمزه روی لینک رسپی خورشت مرغ کلیک کنید.

۲- لوبیا پلو شیرازی

لوبیا پلو شیرازی یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین پلویی است که شما می‌توانید با گوشت مرغ یا قرمز متناسب با ذائقه خود تهیه کنید. عطر شوید و طعم لوبیا چشم بلبلی ترکیب جذابی است که شیرازی‌ها به آن علاقه زیادی دارند.

رسپی لوبیا پلو شیرازی

مراحل تهیه لوبیا پلو شیرازی

مراحل تهیه لوبیا پلو شیرازی به شرح زیر است:

  1. ابتدا لوبیا را تمیز و بشویید و بهتر است ۱-۲ ساعت قبل از پخت، آن‌ها را خیس کنید. برنج را نیز بشویید و در مقداری آب بخیسانید.
  2. سپس برای پخت لوبیا، دو برابر مقدار لوبیا، آب به آن اضافه کرده و لوبیاها را به همراه آب در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا بپزد.
  3. حالا سبزی‌های تازه را تمیز کنید و بشویید. سپس آن‌ها را با چاقو به صورت ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
  4. برای پخت مرغ، در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس تکه‌های مرغ را در آب جوش حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا بوی زهم آن گرفته شود.
  5. پس از این زمان، مرغ‌ها را خارج کرده و با کمی آب بشویید. در یک تابه مقداری روغن و زعفران بریزید و مرغ‌ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.

برای ادامه رسپی این غذای اصیل روی لینک رسپی لوبیا پلو شیرازی کلیک کنید.

۳- شامی کباب

شامی کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایران است که خیلی‌ها آن را با کتلت اشتباه می‌گیرند، اما این دو غذا کاملاً متفاوت هستند.

“““html

در شامی کباب، سیب زمینی و گوشت به کار می‌رود، در حالی که در کتلت فقط از سیب زمینی استفاده می‌شود.

امروز ناهار چی درست کنم؟ (شنبه ۲۹ اردیبهشت)

شامی کباب را می‌توان یکی از غذاهای بدون برنج به حساب آورد و به عنوان پیش‌غذا یا وعده اصلی برای ناهار تهیه و سرو کرد.

رسپی شامی کباب خوشمزه و ترد

مراحل تهیه شامی کباب

مراحل تهیه شامی کباب به صورت زیر است:

  1. اول، سیب زمینی‌ها و پیاز را پوست کنده و بشویید. سپس سیب زمینی‌ها را رنده کرده و در یک کاسه مناسب بریزید. پیاز را هم رنده کرده و به کاسه سیب زمینی اضافه کنید.
  2. سپس گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.
  3. آرد نخودچی را به همراه نمک، زردچوبه و فلفل به کاسه اضافه کرده و دوباره مواد را به مدت چند دقیقه ورز دهید تا یکدست و منسجم شوند.
  4. برای طعم بهتر، بعد از آماده کردن مخلوط، آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی شامی کباب کلیک کنید.

۴- لازانیا با سوسیس و قارچ

لازانیا یکی از غذاهای پرطرفدار است که به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. معروف‌ترین نوع آن با گوشت است، اما می‌توان لازانیا را با سوسیس تهیه کرد.

همچنین این غذا را می‌توان بدون گوشت و سوسیس و با استفاده از سبزیجات مختلف درست کرد. اما لازانیا با سوسیس به خاطر طعم عالی سوسیس و ترکیب آن با سس‌های خوشمزه می‌تواند غذایی لذیذ باشد.

مراحل تهیه لازانیا با سوسیس و قارچ

مراحل تهیه لازانیا با سوسیس و قارچ

مراحل تهیه لازانیا با سوسیس و قارچ به شرح زیر است:

  1. سوسیس‌ها را با رنده درشت رنده کرده و کنار بگذارید. سپس قارچ‌ها را خوب بشویید و به صورت ورقه‌ای برش دهید و در یک ظرف قرار دهید. می‌توانید برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ‌ها، به آن کمی آبلیموی اضافه کنید.
  2. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. بعد از این که پیازها سرخ شدند، سیر را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  3. پس از آماده شدن مواد، سوسیس و قارچ را به تابه اضافه کرده و خوب سرخ کنید. سپس رب و ادویه‌ها را هم بیفزایید و وقتی مواد کاملا مخلوط شدند، آن را کنار بگذارید.
  4. یک قابلمه را پر از آب، نمک و کمی روغن کنید و بگذارید جوش بیاید. سپس ورقه‌های لازانیا را در آب بگذارید تا نرم شوند. بعد از این که نرم شدند، آنها را آبکش کنید. قبل از گذاشتن لازانیا در آب، حتما دستورالعمل روی بسته را مطالعه کنید.

برای ادامه رسپی این غذای محبوب روی لینک رسپی لازانیا با سوسیس و قارچ کلیک کنید.

۵- آش برگ مو

آش برگ مو یکی از آش‌های خوشمزه و محبوب بهاری است که با مواد ساده‌ای تهیه می‌شود. همان‌طور که از نامش پیداست، برگ درخت مو (انگور) یکی از مواد اصلی این آش است. برای تهیه این آش بهتر است از برگ‌های تازه و سبز استفاده کنید تا طعم خوبی داشته باشد.

مراحل تهیه آش برگ مو

مراحل تهیه آش برگ مو

مراحل تهیه آش برگ مو به صورت زیر است:

    “““html
  1. در مرحله اول، ۱ ساعت قبل از پخت آش، بهتر است برنج و لپه را بخیسانید. برای این کار ابتدا برنج و لپه را تمیز کنید، سپس آن‌ها را با کمی آب بشویید و در ظرف مناسبی بریزید. کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید خیس بخورند. خیساندن حبوبات قبل از پخت، باعث می‌شود نفخ آن‌ها کاهش یابد و پختشان سریع‌تر شود.
  2. حالا پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را با چاقو به قطعات ریز خرد کنید. در قابلمه‌ای که می‌خواهید آش را در آن بپزید، کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا پیازها نرم و طلایی شوند.
  3. اکنون سیر را پوست بگیرید و بشویید. با استفاده از سیر له‌کن، سیر را پوره کنید و به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید. چند ثانیه هم بزنید تا عطر سیر آزاد شود.
  4. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها به خوبی آزاد شود. در این مرحله، برنج و لپه خیس‌خورده را هم به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

برای ادامه‌ی دستور پخت این غذای خوشمزه بهاری، روی لینک رسپی آش برگ مو کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، ما لیستی از غذاهای متنوع مناسب برای وعده ناهار را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها بهره‌مند شوید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا