رسپی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (یکشنبه ۱۲ فروردین)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. 

از این رو ما امروز، در دوازدهمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از مجله رضیم به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه رسپی آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- قورمه سبزی

قورمه سبزی یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین خورشت‌های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی‌ای پیدا شود که عاشق آن نباشد. این غذای خوشمزه با چند قلم مواد ساده مثل لوبیا قرمز، سبزی خورشتی، گوشت تکه‌ای، لیمو عمانی و… طبخ می‌شود.

البته در برخی شهرها برای تهیه این خورشت به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی و به جای سبزی خورشتی متداول از سبزی‌های معطر کوهی و محلی استفاده می‌شود. به علاوه قورمه سبزی را می‌توان هم با مرغ و هم با گوشت تکه‌ای برای وعده ناهار تهیه کرد.

مراحل تهیه قورمه سبزی

مراحل تهیه قورمه سبزی به شرح زیر است:

  1. برای اینکه بعد از خوردن خورشت قورمه سبزی دچار نفخ معده نشوید، بهتر است لوبیاهای قرمز را از شب قبل در آب بخیسانید و اگر امکانش هست، ۲ تا ۳ بار آب آن را عوض کنید.
  2. سپس سبزی‌های خورشتی مثل اسفناج، تره، گشنیز، شنبلیله و جعفری را به خوبی شسته و روی تخته به صورت ریز خرد می‌کنیم. (اگر سبزی تازه نداشتید می‌توانید از سبزی قورمه که قبلا سرخ شده و در فریزر دارید استفاده کنید.)
  3. بعد از خرد شدن سبزی‌ها، در یک تابه مقداری روغن ریخته و سبزی‌های خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. هر چه بیشتر سبزی‌ها را تفت دهیم، خورشت خوشمزه‌تر می‌شود.
  4. پیازها را پوست کنده، شسته و به صورت نگینی خرد می‌کنیم. سپس در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و پیازها را تفت می‌دهیم.

برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار و اصیل ایرانی روی لینک رسپی قورمه سبزی کلیک کنید.

۲- کوفته دست به گردن تهرانی

کوفته دست به گردن، یکی از غذاهای سنتی تهران است که خیلی سریع آماده می‌شود. طبق یکی از روایت‌های قدیمی، این کوفته باید با گوشت گردن تهیه شود و گفته می‌شود به خاطر لذیذ بودنش به مانند دوستی است که دست به گردن شما می‌افتد.

مراحل تهیه کوفته دست به گردن تهرانی

مراحل تهیه کوفته دست به گردن

مراحل تهیه کوفته دست به گردن به شرح زیر است:

  1. اولین قدم آماده‌سازی برنج است. برنج را تمیز کرده و بشویید. سپس با مقداری آب، نمک و روغن، آن را به صورت کته نرم بپزید. بعد از پخته شدن و خنک شدنش، می‌توانید مقداری آن را بکوبید تا نرم شود.
  2. حالا برنج نرم شده را در یک ظرف مناسب بریزید. به آن گوشت چرخ‌کرده، زعفران، نمک، نعنا و شوید خشک، آرد نخودچی و تخم‌مرغ اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. مواد کوفته را ۸-۱۰ دقیقه خوب ورز دهید.
  3. روی مخلوط را بپوشانید و ۱۵-۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. پس از این مدت، مقداری از مخلوط بردارید و در دستتان شکل دهید.
  4. در یک تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید تا رنگ‌شان عوض شود. سپس آن‌ها را از تابه خارج کرده و به مرحله بعد بروید.

برای ادامه رسپی این غذای مخصوص و مجلسی روی لینک رسپی کوفته دست به گردن تهرانی کلیک کنید.

۳- شفته اراکی با گوشت چرخ کرده

شفته اراکی که برخی آن را با نام کوفته اراکی نیز می‌شناسند،
“““html

یک نوع غذای سنتی در شهر اراک وجود دارد که معمولاً با نان تازه و سبزی خوردن سرو می‌شود.

این غذای محلی دستور پخت بسیار ساده‌ای دارد و شما می‌توانید آن را در مدت زمان کوتاهی با مواد اولیه در دسترس مانند گوشت چرخ‌کرده، پیاز، هویج، سبزی معطر و… برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.

امروز ناهار چی درست کنم؟ (یکشنبه ۱۲ فروردین)

مراحل تهیه شفته اراکی

مراحل تهیه شفته اراکی

مراحل تهیه شفته اراکی با گوشت چرخ کرده به شکل زیر است:

  1. در مرحله اول، دو عدد پیاز را بشویید و پوست آن‌ها را بکنید. سپس پیازها را رنده کرده و آب آن‌ها را بگیرید. بعد از آن، هویج را به صورت ریز رنده کنید و سبزیجات معطر را بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید.
  2. سپس، گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده، هویج و آرد نخودچی ترکیب کنید. بعد سبزی معطر، کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید. حالا یک جفت دستکش به دست کنید و مواد را خوب ورز دهید تا کاملاً یکدست شوند.
  3. بعد از این که حدود ۱۰ دقیقه مواد کوفته را ورز دادید، گوشت را به شکل کوفته‌های کوچک درآورید. سپس مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و کوفته‌ها را در آن سرخ کنید تا رنگشان تغییر کند. این کار مانع وا رفتن کوفته‌ها در سس می‌شود.
  4. برای تهیه سس شفته اراکی، یک عدد پیاز باقی مانده را به صورت نگینی خرد کنید. بعد مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیاز را برای چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی شفته اراکی کلیک کنید.

۴- پنینی مرغ

پنینی نوعی ساندویچ گریل یا تست شده است که اصالت آن به ایتالیا برمی‌گردد. شما می‌توانید از مواد اولیه ساده‌ای مانند سینه مرغ، سیر، جعفری، قارچ، خامه صبحانه و… برای تهیه این ساندویچ بین‌المللی استفاده کنید و یک غذای خوشمزه و متفاوت برای ناهار امروزتان آماده کنید.

مراحل تهیه پنینی مرغ خانگی

مراحل تهیه پنینی مرغ خانگی

مراحل تهیه پنینی مرغ خانگی به شکل زیر است:

  1. در مرحله اول، سینه مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید. سپس در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و مرغ‌ها را به آن اضافه کنید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و وقتی مرغ‌ها تغییر رنگ دادند، نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا (یا ادویه مورد علاقه‌تان) را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا آب مرغ‌ها کشیده و کاملاً پخته شوند.
  2. سپس دو حبه سیر رنده شده و قارچ‌ها را که قبلاً پیش‌پز کرده‌اید، اضافه کنید و اجازه دهید که پخته شوند. (برای پیش‌پز کردن قارچ، باید بعد از شستشو آن‌ها را برش بزنید، سپس در قابلمه‌ای آب را جوشانده و کمی نمک و آبلیمو اضافه کرده و قارچ‌ها را در آن بریزید. بعد از ۱۰ دقیقه، آن‌ها را آبکش کرده و با آب سرد بشویید).
  3. حال یک قاشق خامه صبحانه به ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. جعفری‌ها را ساطوری خرد کرده و در انتها به مواد اضافه کنید. همه مواد را با هم ترکیب کنید و حرارت را خاموش کنید تا جعفری‌ها تغییر رنگ ندهند. (پخت جعفری ضروری نیست).

برای ادامه دستور پخت این غذای بین‌المللی محبوب، روی لینک رسپی پنینی مرغ خانگی کلیک کنید.

۵- کتلت گوشت چرخ کرده

کتلت با گوشت چرخ‌کرده یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای نونی است که از کودکی تا امروز میل کرده‌اید. کتلت‌ها تنوع بسیار زیادی دارند و می‌توانند با سبزیجات، گوشت، مرغ و حتی ماهی تهیه شوند که معروف‌ترین آن‌ها هستند.

مواد اصلی کتلت‌ها شامل تخم‌مرغ، سیب‌زمینی و پیاز است که با سایر مواد ترکیب می‌شوند. این غذای لذیذ را می‌توانید همراه با نان، گوجه‌فرنگی، خیارشور، سبزی و… در وعده ناهار نوش جان کنید.

“““html
رسپی کتلت گوشت چرخ کرده

مراحل تهیه کتلت گوشت چرخ کرده

مراحل تهیه کتلت گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:

  1. اول، سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و رنده کنید. سپس پیاز را هم پوست کنده و در یک ظرف دیگر رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و به سیب‌زمینی‌های رنده شده اضافه کنید. (اگر پیاز آب داشته باشد، کتلت شما منسجم نمی‌شود. پس حتماً به این نکته توجه کنید).
  2. حالا گوشت چرخ کرده را به سیب‌زمینی‌های رنده شده اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را هم به این ترکیب اضافه کنید.
  3. نمک، فلفل و زردچوبه را هم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ادویه‌ها به خوبی مخلوط شوند.
  4. تمام مواد را با دست ورز دهید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. حدود نیم ساعت مخلوط را در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

برای ادامه رسپی این غذای محبوب و ساده، روی لینک رسپی کتلت گوشت چرخ کرده کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را برای شما فراهم کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا