امشب شام چی درست کنم؟ (سه شنبه ۸ خرداد)

“`html
امشب چی برای شام درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای خیلیها، مثل خانمهای خانهدار، کارمندان یا دانشجویان، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای شام است.
به همین دلیل، امروز در هشتمین روز خرداد ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی میکنیم تا با توجه به ذائقهتان یکی از آنها را برای شام امشبتان درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه رسپی آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- پلو اسفندی شیرازی
پلو اسفندی، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه شیرازی است که عطر و طعم فوقالعادهای دارد و شما را به یک جشن غذایی دعوت میکند. برای تهیه این غذا به چند قلم مواد اولیه ساده مثل برنج، گوشت، پیاز، نخود، عدس، لوبیا و… نیاز دارید.
مراحل تهیه پلو اسفندی شیرازی
مراحل تهیه پلو اسفندی شیرازی به صورت زیر است:
- در مرحله اول، نخود، جو، گندم، عدس، لوبیا سفید، ماش و برنج را تمیز کنید. هر کدام از حبوبات را جداگانه خیس کنید. خیساندن حبوبات قبل از پخت باعث میشود که سریعتر بپزند و نفخ آنها کمتر شود. بهتر است در این زمان چند بار آب روی حبوبات را عوض کنید.
- سپس همه حبوبات به جز عدس را در قابلمهای بریزید. کمی آب و نمک به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بگذارید ۱۵-۲۰ دقیقه بپزند.
- بعد از این زمان، عدسهای خیسانده شده را به محتویات قابلمه اضافه کنید و ۱۰-۱۲ دقیقه دیگر بپزید تا همه حبوبات کاملاً بپزند. بعد از پخت، آنها را از قابلمه خارج کرده و در صافی بریزید تا آب اضافیشان خارج شود.
- حالا پیاز را بشویید و پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. در قابلمهای که میخواهید گوشت را بپزید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند.
- سپس زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر زردچوبه آزاد شود. حالا تکههای گوشت شسته شده را به قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی خامی آن برود.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی پلو اسفندی شیرازی کلیک کنید.
۲- خوراک نخود فرنگی با گوشت
خوراک نخود فرنگی با گوشت یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با مواد اولیه سادهای مثل گوشت گوساله یا گوسفندی، نخود فرنگی، پیاز، رب گوجه فرنگی و… درست میشود و طعمی بسیار خوشمزه و دلپذیر دارد. این غذا میتواند یک وعده غذایی کامل و مغذی برای شام باشد.
مراحل تهیه خوراک نخود فرنگی با گوشت
مراحل تهیه خوراک نخود فرنگی با گوشت به صورت زیر است:
- ابتدا پیاز را بشویید و پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. در قابلمهای که میخواهید خوراک را بپزید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
- حال گوشت را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافیاش برود. سپس گوشت را به تکههای دلخواه خرد کنید و آن را به پیاز اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی خامیاش برود.
- در ادامه زردچوبه و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی رب برود.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی خوراک نخود فرنگی با گوشت کلیک کنید.
۳- سوسیس بندری آبادانی
اگر تا به حال طعم تند و تیز سوسیس بندری را تجربه کردهاید و عطر جذاب آن به مشامتان خورده، حتماً نمیتوانید غذایی را با سوسیس بندری آبادانی اصل فراموش کنید.
“““html
این غذای کمهزینه به قدری خوشمزه است که به محض فکر کردن به آن، احساس گرسنگی میکنید. درست کردن سوسیس بندری خیلی آسانتر از آن چیزی است که تصور میکنید و با مواد سادهای مثل سوسیس، پیاز، گوجهفرنگی و فلفل قرمز، میتوانید به سرعت آن را تهیه کنید.
مراحل تهیه سوسیس بندری آبادانی
مراحل تهیه سوسیس بندری آبادانی به این صورت است:
- ابتدا پیازها را به صورت خلالی برش بزنید. نگران نباشید که پیاز زیاد باشد، چون هرچه پیاز بیشتر باشد، سوسیس بندری خوشمزهتری خواهید داشت. دقت کنید که پیازها کاملاً خلالی باشند و نباید ریز خرد شوند.
- بعد از اینکه پیازها را خرد کردید، یک تابه را روی حرارت قرار دهید و پیازها را درون آن بریزید. در این مرحله نیازی به اضافه کردن روغن نیست. کمی آب به پیازها اضافه کنید و درب تابه را بگذارید. بگذارید پیازها کمی بپزند و نرم شوند تا راحتتر سرخ شوند.
- حالا مقداری روغن سرخ کردنی به پیازهای نرمشده اضافه کنید. پیازها را هم بزنید و در روغن تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
- ادویهها شامل نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ادویهها با پیازها مخلوط شوند.
برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و ساده، روی لینک رسپی سوسیس بندری آبادانی کلیک کنید.
۴- سالاد نودل تند
سالاد نودل یکی از خوشمزهترین و محبوبترین سالادهاست که میتوانید با مواد مختلف تهیه کنید. این سالاد با ظاهری جذاب و رنگارنگ، زیبایی خاصی به میز غذای شما میبخشد. میتوانید سالاد نودل تند را به عنوان غذای سبک در وعده شام یا کنار غذاهای دیگر سرو کنید.
مراحل تهیه سالاد نودل تند
مراحل تهیه سالاد نودل تند به این صورت است:
- در مرحله اول، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بگذارید. زمانی که آب به جوش آمد، نودلها را به آن اضافه کنید و ۵-۸ دقیقه منتظر بمانید تا نرم شوند. سپس آنها را از آب خارج کنید و در صافی بریزید تا کمی خنک شوند.
- سپس سیر را بشویید و پوست بگیرید. با سیر لهکن، سیر را پوره کنید. به یک تابه مقداری روغن زیتون اضافه کنید و سیر را در آن کمی تفت دهید تا عطرش آزاد شود.
- فلفل دلمهایهای زرد و قرمز را بشویید و دانههای آنها را خارج کنید. فلفلها را به صورت نواری یا خلالی برش بزنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا فلفلها کمی نرم شوند.
- در این مرحله، ذرتهای پخته شده را به تابه بیفزایید و همه مواد را به آرامی هم بزنید. همچنین فلفلهای تند را بشویید و به صورت حلقهای برش بزنید و به مواد اضافه کنید. کمی دیگر تفت دهید تا همه چیز خوب مخلوط شود.
برای ادامه رسپی این غذای سبک و محبوب، روی لینک رسپی سالاد نودل تند کلیک کنید.
۵- رولت تخممرغ و سبزیجات
رولت تخممرغ و سبزیجات یکی از محبوبترین غذاها با تخممرغ است که اصل آن به کره جنوبی برمیگردد. با توجه به محبوبیت غذاهای ژاپنی و کرهای، این غذا در ایران نیز با تغییراتی ویژهای رواج یافته است.
در فرهنگ ما ایرانیان، استفاده از تخممرغ در وعدههای مختلف، به ویژه صبحانه بسیار مرسوم است. شما میتوانید این غذای خوشمزه را با توجه به سلیقه خود به راحتی در خانه تهیه کرده و در وعدههای مختلف از جمله شام میل کنید.
“““html
مراحل تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات
مراحل تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات به صورت زیر است:
- اول از همه، سبزیجات را آماده کنید. هویج را پوست کنده و به قطعات ریز خرد کنید. از آنجا که هویج به سرعت پخته میشود و سفت است، ریز خرد کردن آن مناسب است. پیازچهها را نیز خوب بشویید و خرد کنید.
- در مرحله بعد، تخممرغها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال چند دقیقه هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت ایجاد شود. برای جلوگیری از بوی زهم، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
- حال هویج و پیازچه خرد شده را به تخممرغها اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید. سپس یک تابه نچسب و مناسب انتخاب کنید. اگر تابه شما نچسب نباشد، تخممرغ به آن میچسبد و نمیتوانید آن را رول کنید.
- همچنین، اندازه تابه برای رول کردن رولت بسیار مهم است. اگر تابه کوچک باشد، مواد بیش از حد متراکم میشوند و بعد از پختن نمیتوانید به راحتی آنها را رول کنید.
برای ادامه دستور پخت این غذای لذیذ و محبوب، روی لینک رسپی رولت تخم مرغ و سبزیجات کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیست متنوعی از غذاهای مناسب برای وعده شام را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را امتحان کنید و از طعمهای فوقالعاده آنها لذت ببرید.