رسپی

امشب شام چی درست کنم؟ (یکشنبه ۲۳ اردیبهشت)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امشب برای شام چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های خیلی از افراد، چه در خانه و چه در محل کار یا دانشگاه، اینه که چه غذایی برای شام درست کنن که خوشمزه و سالم باشه.

بنابراین ما، در بیست و سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذای خوشمزه و متنوع معرفی می‌کنیم تا با توجه به سلیقه خود، یکی از آن‌ها رو برای شام امشب‌تان درست کنید و در کنار عزیزان‌تان میل کنید.

معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای مختلف برای شام و طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما باشید.

۱- خورشت ریحان شمالی

خورشت ریحان یکی از خوش عطرترین خورشت‌های شمالی است که برای تهیه آن به ریحان تازه نیاز دارید. بعضی‌ها این خورشت رو با گوشت درست می‌کنند و بعضی‌ها با مرغ.

مراحل تهیه خورشت ریحان شمالی

برای تهیه این خورشت طبق مراحل زیر عمل کنید:

  1. ابتدا پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس کمی روغن حیوانی در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا پیاز طلایی شود.
  2. بعد از سرخ شدن پیازها، گوشت رو به قطعات کوچک برش بزنید و به پیاز اضافه کنید. کمی گوشت‌ها رو تفت دهید تا رنگشون تغییر کنه. بعد کمی فلفل سیاه و زردچوبه بهش اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید تا بوی خامی زردچوبه گرفته بشه.

  3. حالا کمی آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید گوشت‌ها چند ساعت بپزند تا نرم شوند. معمولاً پخت گوشت ۱ تا ۲ ساعت زمان می‌بره.
  4. سپس سبزیجات مانند ریحان تازه، گشنیز و جعفری رو پاک کرده و بشویید و به صورت ریز خرد کنید. این سبزیجات باید خیلی ریز خرد شوند.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی خورشت ریحان کلیک کنید.

۲- ماش پلو با شوید

ماش پلو یکی از پلوی‌های قدیمی و خوشمزه ایرانیه و درست کردنش خیلی راحت و سریع است. شما می‌توانید با کمترین زمان، یک غذای مغذی برای شام امشب‌تان تهیه کنید.

برای درست کردن این غذا به مواد ساده‌ای مانند ماش، برنج، پیاز، شوید، نمک و فلفل نیاز دارید. البته می‌توانید ماش پلو رو به همراه کوفته قلقلی یا مرغ هم درست کنید.

مراحل تهیه ماش پلو با شوید

مراحل تهیه ماش پلو با شوید

در ادامه مراحل تهیه ماش پلو با شوید رو ببینید:

  1. بهتره ماش رو از شب قبل در آب بخیسانید و هر یک ساعت یکبار آبش رو عوض کنید. این کار باعث میشه ماش بهتر پخته بشه و نفخ کمتری بده.
  2. سپس برنج رو پاک کنید، بشویید و به همراه آب و نمک برای ۱ تا ۲ ساعت بگذارید خیس بخوره.
  3. ماش‌ها رو بشویید و به همراه چهار پیمانه آب به یک قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
  4. وقتی ماش‌ها کاملاً پخته شدند، آن‌ها باز می‌شوند. برای تشخیص پختگی ماش، دقت کنید آب روی آن را ریخت نکنید، زیرا حاوی ویتامین‌های خوبیه.
  5. حالا نوبت پخت برنج است. یک قابلمه انتخاب کنید و درون آن آب، نمک و کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. سپس برنج را اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی بپزد.

برای ادامه رسپی این غذای مغذی روی لینک رسپی ماش پلو با شوید کلیک کنید.

۳- بوریتو مرغ

بوریتو مرغ، یک ساندویچ خوشمزه و کامل است که اصالت آن به مکزیک برمی‌گردد. این غذا را می‌توانید با نان تورتیلا یا هر نوع نان دیگری مانند پیتا، لواش یا حتی نان خانگی درست کنید.

امشب شام چی درست کنم؟ (یکشنبه ۲۳ اردیبهشت)

“““html

که خودتان در منزل تهیه می‌کنید آماده سازید.

این ساندویچ بزرگ و محبوب با سینه مرغ یا گوشت قرمز، همراه با فلفل دلمه‌ای، سیر، پنیر پارمسان، جعفری تازه، برنج و ذرت پخته شده، برای وعده شام بسیار مناسب است.

مراحل تهیه بوریتوی مرغ

مراحل تهیه بوریتو مرغ

مراحل تهیه بوریتو مرغ به این صورت است:

  1. ابتدا برنج را تمیز کنید و بشویید. چند ساعت قبل از پخت، آن را بخیسانید. سپس با کمی آب، نمک و روغن بپزید. بعد از پخت، برنج را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.
  2. برای ذرت، دانه‌های آن را با کمی آب در یک قابلمه بپزید و بعد از ۱۰-۱۵ دقیقه، آن‌ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید. همچنین می‌توانید از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید تا سریعتر آماده شود.
  3. سپس پیاز را بشویید و خرد کنید. در تابه‌ای روغن بریزید و پیازها را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.
  4. سیر را هم بشویید و خرد کنید. به پیازها اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

برای دریافت ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی بوریتو مرغ کلیک کنید.

۴- نودل با سوسیس

نودل با سوسیس یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه درست کنید و برای شام از آن لذت ببرید. برای تهیه این غذا به مواد اولیه‌ای ساده مانند نودل، سوسیس، قارچ، فلفل دلمه‌ای، رب گوجه‌فرنگی و پیاز نیاز دارید.

رسپی نودل با سوسیس

مراحل تهیه نودل با سوسیس

مراحل تهیه نودل با سوسیس به شکل زیر است:

  1. ابتدا پیاز را خرد کنید و در یک تابه روغن بریزید. پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  2. سوسیس را به دلخواه خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. با کمی نمک، فلفل و پودر سیر سرخ کنید تا سوسیس‌ها قهوه‌ای شوند.
  3. بعد از آن، فلفل دلمه‌ای و قارچ را خرد کنید و به سوسیس‌ها اضافه کنید. تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود. سپس رب‌گوجه را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.
  4. در نهایت، کمی سس تند را به مخلوط اضافه کرده و بگذارید تا سرخ شود.

برای دریافت ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی نودل با سوسیس کلیک کنید.

۵- اشکنه قروت

غذاهای محلی و سنتی بخشی از فرهنگ هر کشور محسوب می‌شوند. یکی از غذاهای سنتی ایران، اشکنه قروت است. این غذا که از ترکیب کشک، پیاز، نعناع و گردو تهیه می‌شود، غذایی مقوی و مناسب برای شام است.

مراحل تهیه اشکنه قروت

مراحل تهیه اشکنه قروت

مراحل تهیه اشکنه قروت به این صورت است:

  1. پیاز را ریز خرد کنید و در قابلمه‌ای روغن بریزید. پیازها را به همراه زردچوبه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس نعناع خشک را اضافه کنید تا عطر آن بلند شود.
  2. کشک را با کمی آب مخلوط کنید تا رقیق شود. سپس آن را به مخلوط پیاز و نعناع اضافه کنید و چند دقیقه بپزید تا به غلظت دلخواه برسد.

برای دریافت ادامه دستور تهیه این غذای سریع و خوشمزه، روی لینک رسپی اشکنه قروت کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای شام را برایتان آماده کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا