تغذیه سالم

این نان ها بهترین نوع نان برای کاهش وزن هستند (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کدام یک از انواع نان‌ها برای رژیم لاغری مناسب هستند ؟

به گزارش رضیم : نان جزء اصلی تغذیه ماست و انتخاب درست آن می‌تواند به سلامتی ما کمک کند. در اینجا می‌خواهیم بدانیم که کدام نوع نان برای کاهش وزن مناسب است.

وقتی شما به دنبال کاهش وزن هستید و نان سفید را به عنوان یک منبع اصلی مصرف می‌کنید، لاغر شدن برایتان سخت‌تر می‌شود. متخصصان تغذیه در اروپا نیز این نکته را تأیید کرده‌اند و به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف آرد سفید باعث افزایش وزن می‌شود.

نان مناسب برای کاهش وزن

چگونه می‌توانیم بهترین نان را برای کاهش وزن انتخاب کنیم؟ محققان بعد از بررسی عادات غذایی 9200 نفر در اسپانیا و مرکزی اروپا به این نتیجه رسیدند که افرادی که از نان‌های تیره در کنار نان‌های سفید استفاده می‌کنند، کمتر در معرض اضافه وزن قرار دارند.

نتیجه این تحقیق نشان می‌دهد که نان کامل یا نان سبوس‌دار برای کاهش وزن مناسب‌تر است. فیبر موجود در این نان‌ها به شما کمک می‌کند تا احساس سیری بیشتری داشته باشید و به این ترتیب کالری کمتری مصرف کنید.

پس، نان کامل یا سبوس‌دار انتخاب عالی برای کاهش وزن است. اگر دنبال بهترین نوع نان برای لاغری هستید، نان سبوس‌دار را امتحان کنید. این نوع نان به کاهش وزن کمک می‌کند و به دلیل وجود کربوهیدرات و فیبر در آن، احساس سیری ایجاد می‌کند.

پروفسور گونزالس، استاد دانشگاه ناوارا در اسپانیا، معتقد است که مصرف نان سفید می‌تواند منجر به دریافت پروتئین بیشتر شود که همین می‌تواند باعث افزایش وزن شود.

چه نانی بخوریم که کمتر چاق بشویم ؟

بهترین نوع نان برای لاغری

اگر به دنبال بهترین نان برای لاغری هستید، در ادامه بهترین نوع نان‌ها را پیشنهاد می‌کنیم. انتخاب نان مناسب نه تنها به سلامتی کمک می‌کند بلکه می‌تواند به کاهش وزن نیز کمک کند.

بسیاری از افراد هنگام رژیم غذایی، نان سفید را به عنوان منبع اصلی مصرف می‌کنند که این کار می‌تواند به کاهش وزن آنها آسیب بزند. آنها مخالفند که بگویند نباید نان مصرف کنند، زیرا این کار سلامت آنها را به خطر می‌اندازد. بهتر است به جای حذف نان، از نان‌های مناسب برای کاهش وزن استفاده کنید.

حذف نان و نشاسته مانند برنج از رژیم غذایی در واقع یک باور اشتباه است. این کار می‌تواند احساس گرسنگی را بیشتر کند و باعث شود افراد به خوردن تنقلات روی بیاورند. از سوی دیگر، نان و برنج به خودی خود نان و نشاسته‌های پرکالری هستند و احساس سیری ایجاد نمی‌کنند، بنابراین ممکن است منجر به پرخوری شود.

کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند که افرادی که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند، نباید نان را از رژیم غذایی خود حذف کنند، چون این کار می‌تواند منجر به کمبود مواد مغذی شود. نان‌های سبوس‌دار همچنین قند خون را ثابت نگه می‌دارند و باعث احساس سیری طولانی‌مدت می‌شوند که به پیشگیری از چاقی کمک می‌کند. علاوه بر این، سبوس در نان برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی را تأمین می‌کند که از سوء تغذیه جلوگیری می‌کند.

البته باید توجه داشته باشید که کیفیت نان به نوع آرد آن بستگی دارد و آرد گندم به چهار روش متفاوت تهیه و استفاده می‌شود: آرد کامل، آرد خبازی، آرد ستاره و آرد نول.

آرد کامل در تهیه

“`

نان سنگک و نان سبوس دار به کار می‌روند و این نوع نان‌ها زمانی که گندم را آسیاب می‌کنند، پوسته آن جدا نمی‌شود و این باعث می‌شود که ارزش غذایی بالایی داشته باشند. این نان‌ها بهترین گزینه برای کسانی هستند که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند.

این نان ها بهترین نوع نان برای کاهش وزن هستند (2 نکته مهم)

آردی که در تهیه نان لواش و تافتون استفاده می‌شود، سبوس کمتری دارد. آرد ستاره، که برای تهیه نان بربری و نان‌های فانتزی به کار می‌رود، در مقایسه با آرد لواش و تافتون سبوس بیشتری دارد. آرد نول هم که برای تهیه انواع شیرینی و کیک استفاده می‌شود، دارای کمترین میزان سبوس و ارزش غذایی پایینی است.

کاهش وزن با نان جو

نان جو بهترین نوع نان برای لاغری است

نان جو مناسب برای کاهش وزن

جو یکی از غلات بسیار مفید است که خواص غذایی بالایی دارد و می‌توان آن را به عنوان یک غذای کامل در نظر گرفت. مصرف جو از زمان‌های قدیم توصیه شده است. امام جعفر صادق (ع) نیز گفته‌اند که نان جو خواص غذایی و درمانی با ارزشی دارد، به همین دلیل غذای پیامبر اسلام (ص) همیشه شامل نان جو بود.

نان جو به خاطر کربوهیدرات‌های پیچیده خود می‌تواند از گرسنگی ممانعت کند و همین موضوع می‌تواند دلیلی باشد برای اثرات مثبت آن در کاهش وزن. این نان به دلیل تهیه شدن از آرد جو، به ویژه برای رژیم‌های لاغری و افرادی که دیابت دارند، بسیار مناسب است. وجود فیبر بالا در نان جو باعث پر شدن حجم معده و جلوگیری از پرخوری در طول روز می‌شود. هر کف دست نان جو حدود 75 تا 80 کیلوکالری انرژی دارد.

خواص نان جو برای لاغری

1) کاهش کلسترول خون

2) جو از نرمی استخوان کودکان جلوگیری می‌کند.

3) از سفید شدن مو پیشگیری می‌کند.

4) مفید برای درمان کم خونی است.

5) برای زیبا کردن پوست و رفع منافذ باز، می‌توانید آرد جو را با آب خیار مخلوط و به عنوان ماسک روی صورت بگذارید.

6) برای رفع خارش‌های جلدی، آرد جو را در سرکه پخته و روی پوست بمالید.

7) برای درمان زخم‌های بدخیم، آرد جو را با زرده تخم‌مرغ مخلوط کرده و روی زخم بمالید.

8) برای درمان ورم پستان، آرد جو را با سرکه خمیر کرده و به صورت ضماد به کار ببرید. این ضماد برای ورم چشم و زیر گلوی نیز مفید است.

separator line

انواع نان و تأثیر هر کدام در کاهش وزن

نان باگت

یکی دیگر از نان‌ها که بافت یکنواخت‌تری دارد، نان باگت نامیده می‌شود. این نان از آرد گندم سفید و بدون سبوس تهیه می‌شود و معمولاً برای تهیه ساندویچ‌ها استفاده می‌شود. هر برش 30 گرمی از نان باگت (بدون شکر) حدود 75 کیلوکالری انرژی دارد و برای کاهش وزن مناسب نیست.

نان همبرگر

این نان برای تهیه همبرگر استفاده می‌شود و نصف نان همبرگر معمولی حدود 80 کیلوکالری انرژی دارد و مناسب برای لاغری نیست.

نان سوخاری

نان سوخاری از آرد کامل و دارای سبوس تهیه می‌شود و از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است. این نان به عنوان یکی از بهترین نان‌ها برای کاهش وزن شناخته می‌شود. نان سوخاری دارای گلایسمی پایین و معادل 35 تا 40 کیلوکالری در هر تکه می‌باشد.

نان تست

نان تست یا نان ورقه‌ای از آرد گندم و آرد روگن تهیه می‌شود. هر برش معمولی از نان تست دارای 80 کیلوکالری انرژی است و برای کاهش وزن مناسب نیست.

نان سنگک

این نان، بهترین نوع نان برای لاغری و کاهش وزن است که از آرد کامل تهیه می‌شود (سبوس آن جدا نمی‌شود). وجود سبوس در نان سنگک باعث می‌شود که این نان یکی از پرطرفدارترین نان‌ها در رژیم‌های غذایی سالم و تامین سلامتی باشد. هر کف دست از این نان حدود 75 تا 80 کیلوکالری انرژی دارد.

نان بربری

نان بربری یکی از نان‌های سنتی ایرانیان در منطقه آذربایجان است. این نان از آرد گندم نیمه کامل تهیه شده و هر کف دست از نان بربری حدود 75 تا 80 کیلوکالری انرژی دارد.

نان لواش

این نان نازک از آرد سفید و بدون سبوس تولید می‌شود و از جوش‌شیرین در تهیه آن استفاده می‌شود. نان لواش برای کاهش وزن مناسب نیست و هر کف دست نان لواش حدود 25 کیلوکالری انرژی دارد و در مقایسه با سایر نان‌ها از ارزش غذایی کمتری برخوردار است.

نان تافتون

نان تافتون برای کاهش وزن چندان بد نیست و قطر آن حدود 40 سانتی‌متر است. این نان از آرد گندم سفید یا سبوس‌گرفته تهیه می‌شود و هر کف دست نان تافتون حاوی 35 کیلوکالری انرژی است.

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا