با این ترفندها، گردوی تلخ را به گردوی شیرین تبدیل کنید

“`html
گردو یکی از خوشمزهترین مغزها است که به خاطر خواص مفیدش در غذاها و میانوعدهها استفاده میشود. در برخی موارد، گردوها ممکن است تلخ باشند. خوشبختانه روشهایی وجود دارد که میتوان تلخی گردو را از بین برد. در این مقاله از مجله رضیم، به بررسی روشهای ساده و مؤثر برای از بین بردن تلخی گردو خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
۱- کندن پوست نازک گردوها
وقتی گردوی تازه میخرید و پوسته آن را میشکنید، متوجه میشوید که روی مغز یک لایه نازک سفید رنگ وجود دارد. با کندن این لایه، میتوانید طعم واقعی گردو را بچشید. اگر این پوست نازک را نکنید، بعد از مدتی قهوهای میشود و ممکن است گردو را تلخ کند.
یاد داشته باشید که در بیشتر موارد این لایه نازک تأثیر زیادی روی طعم گردو ندارد؛ اما در بعضی مواقع ممکن است موجب تلخی گردو شود. یکی از سادهترین روشها برای از بین بردن تلخی گردو، کندن همین لایه نازک است.
۲- استفاده از آب نمک
در گذشته، بسیاری از افراد برای از بین بردن تلخی مغزها از آب نمک استفاده میکردند. برای مثال، پسته کوهی معمولاً تلخ است؛ اما مردم آن را در آب نمک میجوشانند تا تلخیاش گرفته شود.
یکی از روشهای عالی برای خوشمزهتر کردن گردو این است که آنها را چند ساعت یا حتی یک شب در آب نمک خیس کنید. این کار نه تنها تلخی را میگیرد، بلکه کندن پوست آنها را هم آسانتر میکند.
بیشتر بخوانید: با رعایت این ترفند، زمستان انبه و گردو تازه دارید
۳- اگر بعد از کندن پوست گردوها همچنان تلخ بود از آبلیمو استفاده کنید
در ترفند اول گفتیم که کندن پوست نازک گردوها تلخی آن را کم میکند، اما اگر بعد از این کار هنوز تلخی وجود داشت، میتوانید از آبلیموی تازه استفاده کنید.
برای این کار، چند لیمو را برش بزنید و آب آنها را بگیرید. کمی آب به آن اضافه کنید و گردوها را به مدت چند ساعت در این محلول قرار دهید. آبلیمو به از بین بردن تلخی کمک میکند و طعمی تازه به گردوها میدهد. پس از این کار، گردوها را آبکشی و خشک کنید.
بیشتر بخوانید: گردو را به تنهایی نخورید! این شکلی بخورید
۴- خیساندن در شیر
شیر یکی دیگر از موادی است که از گذشته برای از بین بردن تلخی غذاها استفاده میشود. شیر گردو یک مکمل غذایی خوشمزه است که میتوانید در طول هفته از آن بهره ببرید. اما اگر میخواهید به تنهایی از گردوها استفاده کنید، شیر گزینه خوبی برای از بین بردن تلخی آنها است.
همچون روشهای قبلی، گردوها را حداقل به مدت ۴-۵ ساعت در شیر بخیسانید. سپس گردوها را از ظرف خارج کرده و پوست نازک آنها را بکنید و از طعم خوشمزه گردوی شیرین لذت ببرید.
“““html
و لطیف لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: روشهای خشک کردن گردو تازه
۵- جوشاندن در آب گرم
یکی دیگر از روشهای ساده برای از بین بردن تلخی گردو، جوشاندن آن در آب است. برای این کار، ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و گردوها را به همراه مقداری آب در آن بریزید. سپس گردوها را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید و بعد آنها را سریعاً در ظرفی که در آن آب سرد است بریزید.
آب داغ تلخی گردوها را گرفته و قرار دادن گردوها در آب سرد به جدا شدن پوست آنها کمک میکند. پس از جدا کردن پوست، روی گردوها کمی آب نمک بریزید و بعد از اینکه آب خوب تخلیه شد، آنها را خشک کنید. با این روش تلخی گردوها کاملاً گرفته میشود.
۶- بو دادن گردوها (تفت دادن گردو)
به همان شیوهای که تخمهها را بو میدهید، میتوانید گردوها را نیز تفت دهید تا تلخی آنها برطرف شود. هنگام تفت دادن میتوانید از آب نمک و آبلیمو هم استفاده کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، تمام روشهای اصلی برای از بین بردن تلخی گردو را معرفی کردیم؛ اما همیشه قبل از خرید گردو آن را تست کنید تا از شیرین بودنش مطمئن شوید.
امیدواریم اطلاعات بالا برای شما مفید باشد. اگر شما روشهای دیگری برای از بین بردن تلخی گردو دارید که نتیجه خوبی داشته، خوشحال میشویم آن را در بخش نظرات با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.