با این ۹ ترفند خورش کرفس لعابدار و خوشمزه درست کن!

“`html
خورش کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی ایرانی است که همیشه محبوب نیست. یکی از دلایل این عدم محبوبیت، رعایت نکردن نکات مهم برای لعابدار کردن این خورشت است. بسیاری از افراد این خورشت را طوری درست میکنند که سبزی و آب خورش از هم جدا میشوند. در این مقاله از مجله رضیم به نکات و ترفندهای تهیه خورش کرفس لعابدار و خوشمزه اشاره خواهیم کرد.
۹ ترفند برای لعابدار و خوشمزهتر شدن خورش کرفس
بیایید با این ترفندها برای لعابدار کردن خورش کرفس آشنا شویم.
۱- سبزی را با حوصله تفت دهید
سبزی خورش نقش مهمی در لعابدار شدن خورش کرفس دارد. بنابراین لازم است که برای آمادهسازی سبزی صبر کنید. سبزی خورشت را خوب ریز خرد کنید، قبل از استفاده با روغن تفت بدهید و روی حرارت ملایم نگه دارید تا لعاب بیندازد. توجه کنید که نیازی نیست خود کرفس را خیلی ریز خرد کنید.
۲- از گوشت گوسفندی استخواندار استفاده کنید
بهتر است از گوشت گوسفندی استخواندار برای تهیه خورشت کرفس استفاده کنید. این نوع گوشت طعم خوبی به خورش میدهد و در لعابدار شدن آن نیز موثر است. اضافه کردن آب قلم هم میتواند کمک کند، اما باعث چربتر شدن خورش میشود.
۳- از کرفس تازه استفاده کنید
استفاده از کرفس تازه و تر در تهیه خورش کرفس طراوت و طعم خوبی به آن میدهد. سعی کنید از کرفسهای نازک و تازه استفاده کنید تا خورش شما خوشمزهتر شود.
۴- از آرد کمک بگیرید
مقدار کمی آرد را در تابه تفت دهید و بعد به خورشت اضافه کنید. توجه کنید که زیادهروی نکنید تا طعم خورشت تغییر نکند.
بیشتر بخوانید: رسپی خورش کرفس
۵- ترشیجات را فراموش نکنید
اگر دوست دارید، میتوانید کمی رب انار، آلو یا لواشک و آبغوره به خورشت اضافه کنید. اگر از رب استفاده میکنید، آن را کمی تفت دهید قبل از اضافه کردن.
۶- خورش را به مدت طولانی بپزید
خورش کرفس از آن دسته غذاهایی است که هرچه بیشتر بپزد، خوشمزهتر میشود. پس در پایان پخت، حرارت را کم کنید و بگذارید خورش چند ساعت بجوشد تا روغن بیندازد و لعاب بیافتد.
۷- تناسب آب و مواد را در نظر بگیرید
مقدار مواد و آب خورشت باید به خوبی متناسب باشد. اگر آب خورشت زیاد شود، خورش لعاب نمیاندازد. بنابراین از میزان آب مناسب استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: ترفندهای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان
۸- کرفس را بخارپز کنید
قبل از اضافه کردن کرفس، میتوانید آن را بخارپز کنید و بعد از طلایی شدن، کمی روغن زیتون به آن بزنید و سپس به خورشتتان اضافه کنید. این کار باعث میشود خورش شما لعابدارتر و خوشمزهتر شود.
۹- مقداری جو دوسر در خورش بریزید
برای داشتن خورش خوشمزه و لعابدار، بهتر است از جو دوسر پودر شده استفاده کنید. این جو دوسر را در کمی آب جوش حل کرده و سپس به خورش اضافه کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم به ۹ ترفند طلایی برای پخت خورش کرفس لعابدار و خوشمزه اشاره کردیم. شما از چه روشهایی برای لعابدار کردن این خورش استفاده میکنید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.