رسپی

با گوجه سبز چی میشه درست کرد؟

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

گوجه سبز یکی از میوه‌های محبوب در فصل‌های بهار و تابستان است که می‌توان از آن برای درست کردن انواع سالاد، غذا، دسر و نوشیدنی استفاده کرد. در این مقاله از بخش آشپزی رضیم بلاگ به شما می‌گوییم که با گوجه سبز چه چیزهایی می‌شود درست کرد؟

انواع سالاد با گوجه سبز

گوجه سبز طعم ترش و بافت تردی دارد و یکی از بهترین میوه‌ها برای تهیه سالادهای تابستانی است. در اینجا می‌توانید با روش‌های تهیه سالاد با گوجه سبز آشنا شوید.

۱- سالاد شیرازی با گوجه سبز

سالاد شیرازی یکی از سالادهای محبوب ایرانی است که معمولاً با ترکیب خیار، گوجه‌فرنگی، پیاز، آبغوره، نعنا خشک و نمک تهیه می‌شود. شما می‌توانید با اضافه کردن کمی گوجه سبز خرد شده، طعم این سالاد را جذاب‌تر کنید.

برای تهیه این سالاد، خیار، پیاز و گوجه‌فرنگی را به صورت ریز خرد کنید. سپس چند عدد گوجه سبز را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. گوجه سبز طعم ترش و خوشمزه‌ای به سالاد می‌دهد و باعث می‌شود این سالاد خیلی خوشمزه‌تر شود.

برای دیدن رسپی کامل این سالاد می‌توانید به مقاله رسپی سالاد شیرازی با گوجه سبز مراجعه کنید.

۲- سالاد کاهو با گوجه سبز

برای تهیه این سالاد به کاهو، گوجه سبز، خیار، مغز گردو، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه نیاز دارید. ابتدا کاهو را شسته و خرد کنید. سپس خیار را خرد کرده و روی کاهو بریزید.

سالاد کاهو با گوجه سبز

حال گوجه سبزها را شسته و به صورت ریز خرد کنید و روی سالاد بریزید. مغز گردو خرد شده را نیز اضافه کنید. در یک ظرف آب لیمو را با نمک و فلفل ترکیب کنید و به سالاد اضافه کنید. حالا می‌توانید این سالاد خوشمزه را نوش جان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

برای خواندن رسپی کامل این سالاد می‌توانید به مقاله رسپی سالاد کاهو با گوجه سبز مراجعه کنید.

انواع غذا با گوجه سبز

گوجه سبز طعمی بی‌نظیری دارد و به همین دلیل می‌تواند به عنوان چاشنی بسیار خوبی برای غذا مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه به شما می‌گوییم که با گوجه سبز چه غذاهایی می‌شود درست کرد.

۱- املت تالشی

املت تالشی یکی از متفاوت‌ترین و خوشمزه‌ترین نوع املت‌هاست که برای تهیه آن به تخم‌مرغ، گوجه سبز، پیاز و مقداری نمک و فلفل نیاز دارید.

املت تالشی با گوجه سبز

برای شروع، گوجه سبزها را بشویید و در قابلمه بریزید. سپس ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید گوجه سبزها به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند و نرم شوند. سپس آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و هسته‌هایشان را جدا کنید.

با گوجه سبز چی میشه درست کرد؟

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. یک ماهیتابه را بر روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی روغن در آن بریزید. سپس پیازها را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شوند. کمی نمک و فلفل سیاه هم به آن اضافه کنید.

برای دیدن رسپی کامل این املت خوشمزه می‌توانید به مقاله رسپی املت تالشی با گوجه سبز مراجعه کنید.

۲- خورشت نعنا جعفری با گوجه سبز

یکی دیگر از غذاهایی که می‌توانید با گوجه سبز درست کنید، خورشت نعنا است. برای تهیه این خورشت به گوجه سبز، گوشت قرمز یا مرغ، پیاز، نعنا، جعفری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیاز دارید.

“““html
خورشت نعنا جعفری با گوجه سبز

برای شروع، سبزی‌ها را خوب بشویید و آن‌ها را به کوچکترین قطعات برش بزنید. پیازها را نازک خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. وقتی پیازها طلایی شدند، زردچوبه را اضافه کنید.

حالا، گوشت یا مرغ را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه آن را در روغن سرخ کنید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه، می‌توانید سبزی‌های خرد شده را اضافه کنید.

برای دیدن دستور پخت کامل این خورشت خوشمزه و متفاوت، می‌توانید به مقاله رسپی خورشت نعنا جعفری با گوجه سبز مراجعه کنید.

۳- آش گوجه سبز

اگر مزه‌ آش گوجه سبز را امتحان کرده باشید، می‌دانید که این آش یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای فصل بهار است و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. برای تهیه این آش، به ترکیب گوجه سبز، گوشت چرخ کرده، پیاز، سبزی آش، بلغور گندم، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، عدس، سیر، نعنا خشک و نمک، فلفل و زردچوبه نیاز دارید.

آش گوجه سبز

برای شروع، حبوبات را چند ساعت در آب بخیسانید و سپس آن‌ها را در یک قابلمه بپزید. پیاز را به صورت نگینی ریز کنید و در روغن داغ سرخ کنید. سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. کمی فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کنید و بعد می‌توانید گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کنید.

برای مطالعه دستور پخت کامل این آش خوشمزه، می‌توانید به مقاله رسپی آش گوجه سبز مراجعه کنید.

۴- خورشت گوجه سبز

برای تهیه خورشت گوجه سبز به سینه مرغ، گوجه سبز، ترکیب نعنا و جعفری، پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه احتیاج دارید. برای شروع، نعنا و جعفری را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا رطوبت آن‌ها تبخیر شود.

خورشت گوجه سبز

در یک قابلمه دیگر، پیاز خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس سینه مرغ و ادویه‌ها را اضافه کنید. بعد سبزی سرخ شده را اضافه کنید. کمی آب در قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید.

برای مشاهده دستور پخت کامل این خورشت خوشمزه، می‌توانید به مقاله رسپی خورشت گوجه سبز مراجعه کنید.

۵- اشکنه گوجه سبز

برای تهیه اشکنه گوجه سبز به موادی از جمله گوجه سبز، شکر، پیاز، روغن، شنبلیله، آرد سفید، زردچوبه، تخم‌مرغ و نمک و فلفل سیاه نیاز دارید. برای شروع، پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید.

اشکنه گوجه سبز

سپس آرد سفید و شنبلیله را اضافه کنید. کمی زردچوبه به ماهیتابه اضافه کنید و بعد از آن ۲ تا ۳ لیوان آب اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و زمانی که آب شروع به جوش آمد، آن را در قابلمه بریزید.

برای خواندن دستور دقیق این غذای محلی خوشمزه، می‌توانید به مقاله رسپی اشکنه گوجه سبز مراجعه کنید.

انواع کمپوت، مربا و ترشی با گوجه سبز

گوجه سبز یکی از میوه‌هایی است که می‌توانید از آن برای تهیه غذا، دسر، مربا و ترشی استفاده کنید. در ادامه می‌توانید با دستور پخت انواع مربا، ترشی و دسر با گوجه سبز آشنا شوید.

۱- مربای گوجه سبز

اگر به دنبال تهیه یک مربای خوش‌طعم و متفاوت برای صبحانه هستید، بهتر است همین حالا دست به کار شوید و…

“““html

کار شوید و مربای گوجه سبز را آماده کنید. برای تهیه این مربا به گوجه سبز، شکر، آب، گلاب و مقداری هل نیاز دارید.

مربای گوجه سبز

برای شروع باید گوجه سبزها را بشویید و در یک قابلمه بریزید. مقدار کمی آب روی گوجه سبزها بریزید و قابلمه را روی گاز قرار دهید تا گوجه سبزها به خوبی بپزند. بعد از ۱۵ دقیقه، شکر را اضافه کنید و اجازه دهید شکر به آرامی و روی حرارت ملایم آب شود.

برای خواندن رسپی کامل این مربای خوشمزه می‌توانید به مقاله رسپی مربای گوجه سبز مراجعه کنید.

۲- ترشی گوجه سبز

اگر عاشق طعم گوجه سبز هستید، پس احتمالا از خوردن ترشی این میوه نیز بی‌نهایت لذت می‌برید. برای تهیه این ترشی باید از ترکیب گوجه سبز، نمک و سرکه استفاده کنید.

ترشی گوجه سبز

برای شروع گوجه سبزها را بشویید و خوب خشک کنید. سپس آن‌ها را در یک شیشه بریزید و روی آن مقداری نمک و سرکه بریزید تا ظرف پر شود. درب ظرف را ببندید و آن را در محلی تاریک و خنک بگذارید.

برای خواندن رسپی کامل این ترشی می‌توانید به مقاله رسپی ترشی گوجه سبز مراجعه کنید.

۳- کمپوت گوجه سبز

برای تهیه کمپوت گوجه سبز تنها به مقداری گوجه سبز و شکر نیاز دارید. برای شروع گوجه سبزها را بشویید و خوب خشک کنید. سپس مقداری آب در قابلمه بریزید و بعد شکر را اضافه کنید.

کمپوت گوجه سبز

مواد را هم بزنید تا شکر به خوبی در آب حل شود. حالا گوجه سبزهای شسته شده را در یک شیشه بریزید. ترکیب آب و شکر را اضافه کنید و درب شیشه را محکم ببندید. شیشه را در یک قابلمه قرار دهید و قابلمه را تا یک سانتی‌متری زیر شیشه از آب پر کنید.

برای خواندن ادامه رسپی کمپوت خوشمزه می‌توانید به مقاله رسپی کمپوت گوجه سبز مراجعه کنید.

بعد از خواندن این مقاله از مجله آشپزی رضیم احتمالا دیگر از خودتان نمی‌پرسید که با گوجه سبز چی میشه درست کرد و در چه غذاهایی از این میوه استفاده می‌شود. گوجه سبز یک میوه مفید و خوش‌طعم برای مزه‌دار کردن غذا و تهیه سالاد، ترشی و مربا است.

طعم ترش و شیرین این میوه مزه فوق‌العاده‌ای دارد و برای افرادی که به طعم‌های ترش و شیرین علاقه دارند، انتخاب هوشمندانه‌ای محسوب می‌شود. اگر تجربه درست کردن انواع غذا، دسر، سالاد و نوشیدنی با گوجه سبز را دارید، می‌توانید تجربیات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا