باکتری اسید لاکتیک در عسل تازه جایگزینی برای آنتیبیوتیکها (2 نکته مهم)

در حال حاضر که مشکل مقاومت به آنتیبیوتیکها در دنیا رو به افزایش است، دانشمندان در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدهاند که باکتری اسیدلاکتیک موجود در عسل تازه میتواند به عنوان یک جایگزین خوب برای آنتیبیوتیکها عمل کند.
تحقیقات نشان میدهند که این باکتری چند نوع ترکیب ضد میکروبی فعال تولید میکند.
«توبیاس اولوفسون»، یکی از محققان این پروژه از دانشگاه لوند سوئد بیان کرد: بسته به نوع تهدیدها، این باکتری میتواند ترکیبات مناسبی بر ضد میکروبها تولید کند.
زمانی که باکتری اسیدلاکتیک با میکروبهای موجود در زخمهای انسانی روبرو میشود، میتواند به خوبی با آنها مبارزه کند.
باکتری اسیدلاکتیک در عسل تازه، جایگزینی برای آنتیبیوتیکها
به گزارش خلیج تایمز، اولوفسون تأکید کرد که از آنجایی که مردم به خرید عسلهایی میپردازند که زمان زیادی از تولید آنها گذشته، عملاً نمیتوانند از مزایای باکتری اسیدلاکتیک بهرهمند شوند، زیرا این مزایا در عسل کهنه از بین میروند.