رسپی

برای درست کردن تاکو میگو به چی احتیاج داریم؟ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

تاکو میگو یکی از غذاهای خوشمزه مکزیکی است و اگر دوست دارید این غذا را در خانه درست کنید، می‌توانید شروع کنید. برای تهیه تاکو میگو به مواد زیر نیاز دارید: میگوهای پوست کنده، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر آویشن، زیره سبز، پرک فلفل قرمز، نمک، سیخ چوبی و روغن زیتون. همچنین، تاکو ماهی و فاهیتا و ناچو هم از غذاهای معروف مکزیکی هستند که پیشنهاد می‌کنیم حتماً امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه تاکو میگو

میگوی پوست کنده و بدون دم: ۹۰۰ گرم

پودر پاپریکا: یک قاشق چای‌خوری

پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری

پودر آویشن: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

پرک فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

سیخ چوبی: ۲۴ عدد

روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس گشنیز

خامه ترش: ۱ پیمانه

گشنیز خرد شده: سه قاشق غذاخوری

پوست رنده شده لیمو ترش: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

آب لیمو ترش: دو قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سرو تاکو

کلم سبز یا کلم سفید: ۱.۵ پیمانه

کلم قرمز: ۱.۵ پیمانه

فلفل هالوپینو خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

نان ترتیلا: ۲۴ عدد

برش‌های لیمو ترش: به مقدار لازم

گشنیز: به مقدار لازم

دستور تهیه تاکو میگو در منزل

برای تهیه این غذا، ابتدا در یک ظرف مناسب میگوها را با پاپریکا، پودر سیر، آویشن، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا طعم این ادویه‌ها را به خود بگیرند.
سپس ۴ عدد میگو را به هر سیخ چوبی بزنید. کباب‌پز یا منقل را روشن کنید و روی سیخ‌ها روغن زیتون بمالید. سپس آن‌ها را روی کباب‌پز قرار داده و هر طرف میگوها را به مدت سه دقیقه کباب کنید. بعد از پخت، میگوها را کنار بگذارید.

دستور تهیه تاکو میگو

در مرحله بعدی، خامه ترش، گشنیز خرد شده، پوست رنده‌شده لیمو ترش، نمک و آب لیمو را در یک ظرف مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
در یک ظرف بزرگ کلم سبز، کلم قرمز و فلفل هالوپینو را با هم ترکیب کنید و نیمی از سس گشنیز را روی آن‌ها بریزید و بقیه سس را برای داخل تاکو کنار بگذارید.

مخلوط کلم‌ها را در نان ترتیلا قرار داده، سپس میگوها را روی آن‌ها قرار دهید و در نهایت سس گشنیز را روی مواد بریزید.
روی تاکوها گشنیز خرد شده بپاشید و بعد این غذای خوشمزه را میل کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا