برای شام کوفته بوقلمون و گیلاس بپزید (مناسب تابستان)

“`html
در دنیای آشپزی، ترکیب طعمهای متفاوت میتواند تجربهای خاص و خوشمزه فراهم کند. کوفته بوقلمون و گیلاس نمونهای از این پیشنهادات جالب است که شاید ابتدا عجیب بیاید، اما طعم فوقالعادهای دارد. این غذا میتواند شام خاص و متفاوتی برای خانواده و دوستان شما باشد. در این بخش از رضیم بلاگ با ما همراه شوید تا با طرز تهیه کوفته بوقلمون و گیلاس آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کوفته بوقلمون و گیلاس
برای تهیه کوفته بوقلمون و گیلاس به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت بوقلمون | ۹۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر سوخاری | ۱/۲ پیمانه |
سیر | ۶ حبه |
سس خردل | ۱ قاشق سوپخوری |
سس ورستر شایر | ۱ قاشق چایخوری |
گیلاس خشک بدون هسته | به مقدار دلخواه |
ریحان | به مقدار دلخواه |
پوست لیمو ترش | به مقدار دلخواه |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
آویشن خشک شده | به مقدار دلخواه |
فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کوفته بوقلمون و گیلاس
برای تهیه این غذای خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی مواد
برای شروع، گوشت بوقلمون را چرخ کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس ریحان را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. در ادامه سیر را رنده کرده و پوست لیمو را نیز رنده کنید. حالا این مواد را به همراه تخممرغ به کاسه اضافه کنید،
“““html
پودر سوخاری، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، آویشن، سس خردل و سس ورستر شایر را به گوشت اضافه کنید. همه چیز را به خوبی مخلوط کنید.
مرحله دوم: طعمدار کردن مایه کوفته
مایه کوفته را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعمها به همدیگر نفوذ کنند.
مرحله سوم: شکل دادن کوفتهها
از مایه کوفته به اندازه یک گردو بردارید و آن را به شکل توپ درست کنید. درون هر توپ، یک گیلاس خشک بگذارید و سپس آن را کامل بپوشانید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوفته دست به گردن تهرانی
مرحله چهارم: سرخ کردن کوفتهها
تابهای را روی حرارت متوسط بگذارید و روغن کافی در آن بریزید تا داغ شود. بعد کوفتهها را در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ طلایی بگیرند.
مرحله پنجم: گرم کردن فر
حال باید فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
مرحله ششم: پخت نهایی کوفتهها
کوفتههای سرخشده را در یک سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا خوب بپزند.
نکته: میتوانید قبل از پختن کوفتهها، کمی پنیر رندهشده روی آنها بپاشید تا خوشمزهتر شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی کوفته برنجی
مرحله هفتم: سرو کوفته بوقلمون و گیلاس
کوفتههای پخته شده را در ظرف مورد نظر بچینید، با چند برگ ریحان زیبا تزیین کنید و سرو کنید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، ما طرز تهیه کوفته بوقلمون و گیلاس را به شما آموزش دادیم. این کوفته طعمی خاص و خوشمزه دارد و شما به راحتی میتوانید این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.