بهترین روش فریز کردن ذرت؛ دیگر نگران تمام شدن فصل ذرت نباشید

“`html
اگر شما هم به ذرت علاقه دارید و میخواهید در طول سال از طعم خوشمزه آن بهرهمند شوید، فریز کردن یک راه عالی است. اما با وجود روشهای مختلف فریز ذرت، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که کدام روش بهترین است؟ در این مقاله از مجله رضیم، شما را با بهترین روش فریز کردن ذرت آشنا میکنیم تا دیگر نگران تمام شدن فصل ذرت نباشید.
بهترین روش فریز کردن ذرت
اگر به دنبال روشی برای نگهداری طولانیمدت ذرت با طعمی مشابه کنسرو ذرت هستید، این روش برای شما مناسب است. بهترین روش فریز کردن ذرت به این صورت است:
مرحله اول: جدا کردن دانههای ذرت
در ابتدا، پوست سبز ذرت را جدا کرده و دانهها را از خوشه بیرون آورید. برای این کار، میتوانید با چاقو یک ردیف از دانهها را جدا کرده و بقیه را به راحتی با دست جدا کنید. بعد از اینکه تمام دانهها را جدا کردید، آنها را در یک ظرف ریخته و زیر آب بشویید.
بیشتر بخوانید: رسپی بلال پنیری با هواپز (ایرفرایر)
بیشتر بخوانید: رسپی کنسرو ذرت خانگی؛ برای تمام فصول سال
مرحله دوم: پختن ذرت
بعد از اینکه دانهها را جدا کردید، باید آنها را بپزید. یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، دانههای ذرت را به همراه یک قاشق شکر و ¼ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. بگذارید ذرتها به خوبی بپزند و نرم شوند.
بیشتر بخوانید: بلال تنوری با سس مخصوص، خوراکی جذاب روزهای سرد
مرحله سوم: فریز کردن ذرت
پس از پخت کامل ذرتها، آنها را آبکش کنید و اجازه دهید کامل خنک شوند. سپس دانههای سرد شده را در کیسههای فریزر قرار داده و در فریزر بگذارید. با این روش میتوانید ذرتها را تا یک سال در فریزر نگهداری کرده و هر زمان که خواستید از آن استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی پاپ کورن در هواپز
بیشتر بخوانید: بهترین ذرت برای درست کردن پاپ کورن
نکات مهم برای فریز کردن ذرت
برای فریز کردن ذرت، به چند نکته مهم توجه کنید:
- از اضافه کردن تنها نمک به ذرت در حال پخت پرهیز کنید، زیرا این کار میتواند باعث سفت شدن دانهها شود. برای جلوگیری از این مشکل، حتماً از ترکیب نمک و شکر استفاده کنید. البته مقدار نمک و شکر نباید آنقدر زیاد باشد که طعم ذرت را تغییر دهد.
- برای فریز کردن ذرت، بهتر است آن را به اندازهای بپزید که نرم شود. پخت بیش از حد ذرت ممکن است باعث سفت شدن آن شود. به طور معمول، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت برای ذرت کافی است.
- بهتر است قبل از پختن ذرت، دانههای آن را جدا کنید. زیرا جدا کردن دانهها بعد از پخت باعث له شدن آنها و خارج شدن شیرهیشان میشود.
- بعد از قرار دادن ذرت در کیسه فریزر، مطمئن شوید که هوای اضافی داخل کیسه را بیرون کنید.
بیشتر بخوانید: ترفند فریز کردن گوجه فرنگی برای زمستان
در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، بهترین روش فریز کردن ذرت را توضیح دادیم. با پیروی از این دستورالعمل گام به گام، شما میتوانید همیشه ذرت تازه در دسترس داشته باشید و در انواع غذاها از آن بهره ببرید.