رسپی

بهترین روش فریز کردن کرفس با ماندگاری طولانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فریز کردن کرفس، بهترین کار برای نگهداری این سبزی خوشمزه و مفید برای مدت طولانی است. با این روش، می‌توانید کرفس را تا ماه‌ها نگه دارید و هر زمان که خواستید، از آن استفاده کنید. در این قسمت از مجله رضیم به شما بهترین روش فریز کردن کرفس به‌طوری‌که مدت زیادی سالم بماند را آموزش می‌دهیم.

برای فریز کردن کرفس، ابتدا آن را به‌خوبی بشویید و بخش‌های اضافی مثل برگ‌ها را جدا کنید. سپس کرفس را به قطعات دلخواه ببرید و آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش قرار دهید. بعد از اینکه کرفس را خوب خشک کردید، آن را به‌صورت یک لایه روی سینی فر بگذارید و در فریزر قرار دهید. بعد از منجمد شدن، کرفس‌ها را در کیسه‌های فریزر بریزید و روی آن‌ها تاریخ بزنید. کرفس فریز شده را می‌توانید تا ۱۸ ماه در فریزر نگهدارید. برای آموزش مرحله به مرحله، در ادامه با ما باشید.

چطور کرفس را برای مدت طولانی فریز کنیم؟

در ادامه، بهترین روش برای فریز کردن کرفس برای مدت طولانی را با شما در میان می‌گذاریم:

مرحله اول: آماده‌سازی کرفس

برای شروع، کرفس‌ها را خوب بشویید. قسمت‌های اضافی مانند برگ‌ها و بخش‌های سفیدی که خراب شده‌اند را جدا کنید. همچنین، رشته‌های سفت را هم دور بریزید.

بیشتر بخوانید: چرا خورشت کرفس ممکن است تلخ شود؟ + راه‌حل‌ها

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو کرفس + نکات و ترفندها

مرحله دوم: خرد کردن کرفس

کرفس‌ها را به اندازه دلخواه برش بزنید. اگر قصد دارید از کرفس فریز شده در سوپ یا خورش استفاده کنید، بهتر است آن را ریزتر خرد کنید.

بیشتر بخوانید: ترفند فریز کردن گوجه‌فرنگی

مرحله سوم: بلانچ کردن

برای حفظ رنگ و طعم کرفس، می‌توانید آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس فوری کرفس را به ظرف آب یخ منتقل کنید تا پختن آن متوقف شود.

مرحله چهارم: خشک کردن

کرفس‌ها را آبکش کنید تا آب اضافه آن‌ها گرفته شود. با یک حوله کاغذی یا پارچه تمیز، کرفس‌ها را به‌خوبی خشک کنید.

بیشتر بخوانید: ترفندهایی برای تازه نگه داشتن کرفس برای مدت طولانی

مرحله پنجم: فریز کردن اولیه

کرفس‌های خشک شده را به‌صورت یک لایه روی سینی فر و با فاصله از هم بچینید. سینی را یک شب در فریزر بگذارید تا کرفس‌ها کاملاً منجمد شوند.

نکات طلایی برای فریز کردن کرفس

بیشتر بخوانید: چگونه برگ کرفس را خشک کنیم؟

بهترین روش فریز کردن کرفس با ماندگاری طولانی

مرحله ششم: بسته‌بندی و نگهداری

کرفس‌های منجمد را در کیسه‌های فریزر یا زیپ کپ قرار دهید و هوای اضافی را از داخل کیسه خارج کنید. کرفس‌های فریز شده را می‌توانید حداکثر تا ۱۸ ماه در فریزر نگهدارید.

توجه: روی کیسه‌ها تاریخ فریز کردن را بنویسید تا راحت‌تر بتوانید زمان مصرف آن‌ها را ببینید.

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، بهترین روش فریز کردن کرفس را به شما معرفی کردیم. با این روش، می‌توانید از خواص فوق‌العاده کرفس در تمام طول سال بهره‌مند شوید و نگران خراب شدن آن نباشید. کرفس فریز شده برای انواع غذاهای پخته مانند سوپ و خورش بسیار مناسب است و نیازی به یخ‌زدایی ندارد.

منبع: allrecipes

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا