رسپی

بیف انچیلادا (انچیلادای گوشت) (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بیف انچیلادا (انچیلادای گوشت)

انچیلادا با گوشت یک غذای خوشمزه و مخصوص کشور مکزیک است. در اینجا می‌توانید مراحل تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نان ترتیلا: 12 عدد
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز خرد شده: 1 عدد
هویج رنده شده: 1 عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده: 1 عدد
رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
سس انچیلادا: 1 پیمانه
پنیر چدار: 2 پیمانه
خامه ترش: 1/2 پیمانه

دستور تهیه انچیلادا گوشت

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
در یک تابه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز، هویج و فلفل دلمه‌ای را با هم تفت دهید تا گوشت کاملاً پخته شود.
سپس رب گوجه‌فرنگی، پودر سیر، پودر پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
سس انچیلادا را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با مواد مخلوط شود.
یک لایه نان ترتیلا را در یک ظرف فر قرار دهید.
مقداری از مایه گوشت را روی نان ترتیلا بریزید و صاف کنید.
یک لایه پنیر چدار روی مایه گوشت بپاشید.
این مراحل را تا زمانی که مواد تمام شوند تکرار کنید.
لایه آخر را با نان ترتیلا بپوشانید.
خامه ترش را روی نان ترتیلا بریزید.
پنیر چدار باقی مانده را روی خامه ترش بپاشید.
ظرف انچیلادا را به مدت 20-25 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود.
انچیلادا را از فر خارج کنید و قبل از سرو 10 دقیقه اجازه دهید کمی خنک شود.

دستور تهیه انچیلادا گوشت

نکات لازم جهت تهیه انچیلادا گوشت

شما می‌توانید از هر نوع گوشتی مانند مرغ، ماهی یا سویا نیز برای این غذا استفاده کنید.
می‌توانید از سس انچیلادا آماده نیز استفاده کنید.
می‌توانید از پنیرهای دیگری مثل موزارلا یا پارمزان هم در این غذا استفاده کنید.
همچنین می‌توانید به مایه گوشت سبزیجات دیگری مثل فلفل سبز، ذرت و نخود فرنگی اضافه کنید.

انچیلادا را هم می‌توان گرم و هم سرد سرو کرد. این غذا را می‌توانید با سس سالسا، سس گوجه‌فرنگی، خامه ترش، کاهو، گوجه‌فرنگی و جعفری تزئین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا