تاکو سبزیجات خوشمزه و ساده به سبک مکزیکی

مواد لازم
تورتیلا (تاکو یا نانهای تخت): ۶ عدد
لوبیا قرمز پخته: ۱ فنجان
ذرت پخته: ۱ فنجان
فلفل دلمهای (رنگ دلخواه): ۱ عدد (به صورت خلالی برش زده)
هویج (رنده شده): ۱ عدد
آوکادو: ۱ عدد (خرد شده)
گوجهفرنگی: ۱ عدد (خرد شده)
پیاز قرمز: ۱ عدد کوچک (خرد شده)
لیمو ترش: ۱ عدد (عصاره آن)
ادویهها (زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و پودر دارچین): به مقدار لازم
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
برای سس
ماست یونانی یا ماست ساده: ۱ فنجان
سس تند (اختیاری): به میزان دلخواه
خامه ترش یا پنیر خامهای: به مقدار دلخواه (اختیاری)
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. آمادهسازی سبزیجات :
– در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز قرمز را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا نرم شود.
– سپس فلفل دلمهای و هویج را به آن اضافه کنید و تا زمانی که کمی نرم شوند، بپزید.
– لوبیا و ذرت پخته را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید. ادویهها (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین) را به مقدار دلخواه بیفزایید و خوب ترکیب کنید.
۲. آمادهسازی سس :
– در یک کاسه، ماست یونانی و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. اگر دوست دارید، میتوانید از سس تند و یا خامه ترش نیز استفاده کنید.
۳. نهایی کردن تاکو :
– تورتیلاها را بر روی یک سطح تمیز قرار دهید و مقداری از مخلوط سبزیجات را در وسط هر کدام قرار دهید.
– در صورت تمایل، مقداری آوکادو و گوجهفرنگی خرد شده نیز اضافه کنید.
– سس ماست را بر روی سبزیجات ریخته و سپس آنها را به آرامی تا کنید.
۴. سرو کردن :
– تاکوها را در کنار برنج و یا سالاد سرو کنید.
• نکات تکمیلی
– از نان لواش هم برای درست کردن تاکو می شود استفاده کرد. برای تاکو با نان لواش، نان های برش خرده را روی توری فر به شکل مورد نظر تاکو میچینیم و برای ۱۵دقیقه با دمای ۱۷۰ میزاریم داخل فر قرار میدهیم تا شکل نان تاکو با نان لواش دربیاید.
– مواد میانی کاملاً سلیقه ای است و قابل تغییر می باشد.
سایت آموزش آشپزی رضیم
چه خفن بودش😍😍
❤️❤️❤️❤️عالی مثل همیشه
چقدددددر عاااالی😍😍😍😍😍
وای 😍😍😍
بهبه مرسی از آموزش خوبتون 😍
دلم خواست 😍😍