رسپی
ترشی ذرت : دستور تهیه ۳ مدل ترشی ذرت در منزل + عکس (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ترشی ذرت
ترشی ذرت یا ترشی بلال یکی از ترشیهای زیبا و خوشمزه ایرانی است که معمولاً برای تزیین غذاها تهیه میشود. این ترشی علاوه بر ظاهر زیبا، طعم خاص و لذیذی هم دارد. با ما همراه باشید.
دستور تهیه ترشی ذرت مرحله به مرحله
1. دستور تهیه ترشی ذرت ساده
مواد لازم :
- آب ۶ پیمانه
- ذرت کامل ۸ عدد بزرگ
- سرکه سیب ½۴ پیمانه
- پیاز قرمز ۱ عدد بزرگ
- شکر ¾پیمانه
- نمک ¼پیمانه
- فلفل چیلی قرمز ۷ عدد
- برگ بوی خشک ۱ عدد
زمان لازم برای آمادهسازی مواد ترشی ۲ ساعت است.
دستور تهیه :
- ۶ پیمانه آب، سرکه، شکر، نمک و برگ بو را در یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. آن را هم بزنید تا شکر حل شود.
- پیاز را نازک و حلقهای برش بزنید.
- پوست ذرت را بکنید و آنها را به شکل حلقهای و نازک برش بزنید.
- فلفل چیلی را به صورت طولی برش دهید.
- اکنون ذرت و فلفلها را در شیشههای تمیز و خشک بریزید و روی آن را با مایع سرکه خنک شده پر کنید.
- حدود دو ساعت صبر کنید تا مواد خنک شوند، سپس در شیشه را محکم ببندید و آن را به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا ترشی آماده شود.
این ترشی را با انواع غذاها میتوانید سرو کنید… نوش جان …
2. دستور تهیه ترشی بلال شیری
مواد لازم :
- بلال شیری ۴ عدد
- فلفل تند ۲ عدد
- سیر به دلخواه چند حبه
- سرکه قرمز و نمک به میزان لازم
- دانه فلفل سیاه و سیاه دانه کمی
دستور تهیه :
- شیر بلالها را پوست بگیرید و با کمی آب روی شعله بگذارید تا پخته شوند.
- سپس آنها را به صورت حلقهای نازک برش بزنید. برای این کار از یک چاقوی تیز استفاده کنید.
- سرکه و نمک را با هم مخلوط کنید.
- اکنون درون شیشههای خشک و تمیز حلقههای بلال بچینید، به طوری که یک ردیف بلال بگذارید و روی آن یک ردیف سیر و فلفل بچینید. این کار را تکرار کنید تا شیشه پر شود. (توجه داشته باشید که سیر و فلفل سبز حتماً باید خشک باشند، زیرا در غیر این صورت ترشی کپک میزند.)
- سپس مخلوط نمک و سرکه را روی آن بریزید تا تمام مواد در سرکه غوطهور شوند.
- در شیشه را ببندید و آن را به مدت دو هفته در یخچال نگه دارید.
- پس از دو هفته ترشی بلال شیری شما آماده سرو است.
۳. دستور تهیه ترشی ذرت و فلفل دلمهای
مواد لازم (برای ۸ شیشه کوچک)
- کنسرو ذرت ۵ قوطی
“““html - گوجه ۴۵۰ گرم
- فلفل دلمهای سبز ریز خرد شده ۱ و ۱/۲ فنجان
- فلفل دلمهای قرمز خرد شده ۳/۴ فنجان
- خیار ریز خرد شده ۱ فنجان
- پیاز ریز خرد شده ۱ فنجان
- سرکه سیب ۲ فنجان
- شکر ۱/۲ فنجان
- نمک ۱ قاشق غذاخوری
- دانه خردل ۱ قاشق چایخوری
- تخم کرفس ۱ قاشق چایخوری
زمان لازم برای آماده سازی مواد ترشی ۲ ساعت
دستور تهیه :
- اول از همه گوجهها را خوب بشویید و پوستشان را بگیرید. دانههای گوجه را جدا کنید و میوه را به شکل ریز خرد کنید. (اگر پوست گوجهها سخت جدا میشود، میتوانید آنها را چند دقیقه در آب جوش بگذارید تا پوستشان راحتتر بیفتد).
- فلفلهای سبز و قرمز را هم بشویید و خرد کنید.
- پیاز و خیار را پوست بکنید و آنها را هم خرد کنید.
- تمام مواد خرد شده را در یک ظرف بزرگ با هم ترکیب کنید.
- سپس کنسرو ذرت به همراه آب آن را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را با هم خوب هم بزنید.
- در یک ظرف جداگانه، سرکه، شکر، نمک، دانه خردل و تخم کرفس را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. این سس را به مخلوط مواد اضافه کنید.
- حالا مواد را در یک قابلمه یا تابه بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید یک ساعت بپزد تا آب اضافی تبخیر شود.
- در این مدت، شیشههایی که میخواهید ترشی را در آنها نگه دارید، خوب بشویید و کنار بگذارید تا کاملاً خشک شوند.
- بعد از اینکه آب مواد تمام شد، آنها را در شیشههای خشک بریزید، درها را محکم ببندید و در یخچال بگذارید تا ترشی جا بیفتد.
- این ترشی به خاطر وجود مقداری شکر، طعم ملایمی دارد و زیاد تند نیست.
- حداقل بعد از یک هفته میتوانید ترشی را با انواع غذاها سرو کنید.
چندین مورد از خواص ذرت
- ذرت سرشار از مواد مغذی است و منبع خوبی از فیبر به حساب میآید که به درمان مشکلات گوارشی مثل یبوست کمک میکند و همچنین از سرطان روده نیز جلوگیری میکند.
- همچنین ذرت دارای ویتامینهای زیادی است که به سلامتی کمک میکند و حاوی مواد معدنی مثل فسفر، منیزیم، منگنز، روی، آهن و مس میباشد.
- ذرت منبع غنی از آنتیاکسیدانها است که در مقابله با رادیکالهای آزاد که موجب سرطان میشوند بسیار مؤثرند.
- نام این گیاه در زبان انگلیسی corn و در عربی ذرت و بلال است.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه پیاز ترشی (پیاز سفید) مرحله به مرحله
ترشی لوبیا سبز | دستور تهیه متفاوت برای تهیه یک ترشی خاص
۲ روش برای تهیه ترشی موسیر (موسیر تازه و خشک )
نگهداری ترشی در ظروف پلاستیکی ممنوع