ترشی سیر حبهای فوری؛ طعمی بینظیر در زمان کوتاه

“`html
ترشی سیر یکی از خوشمزهترین ترشیهای ایرانی است که خیلیها آن را دوست دارند. میتوان ترشی سیر را به روشهای مختلفی تهیه کرد و معمولاً هر چه بیشتر بماند، طعم بهتری پیدا میکند. در این مقاله از مجله رضیم، به شما طرز تهیه ترشی سیر حبهای را میگوییم که سریع آماده میشود اما طعمش خیلی خوب است. تا پایان این مقاله با ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی سیر حبهای فوری
برای تهیه این ترشی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
سیر | نیم کیلوگرم |
سرکه خرما | ۲ پیمانه |
سرکه بالزامیک | ۲ پیمانه |
سس سویا | ۳ قاشق غذاخوری |
زرشک | به میزان دلخواه (اختیاری) |
پودر آویشن | به میزان دلخواه (اختیاری) |
طرز تهیه ترشی سیر حبهای فوری
برای درست کردن ترشی سیر مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی سیرها
اول از همه سیرها را خوب بشویید و بعد از اینکه خشک شدند، پوست آنها را بکنید. برای این کار میتوانید سیرها را در یک ظرف در بسته بریزید و چند دقیقه محکم تکان دهید. سپس در ظرف را باز کرده و حبههای سیر را خارج کنید.
بیشتر بخوانید:رسپی شور بادمجان خانگی بدون نیاز به سرکه
مرحله دوم: سیرها را بجوشانید
یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و سیرهای حبه شده را به همراه سرکه بالزامیک و سرکه خرما در آن بریزید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشند.
مرحله سوم: سس سویا را اضافه کنید
بعد از ۱۵ دقیقه، سس سویا را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید. برای اضافه کردن طعم بیشتر، میتوانید زرشک و پودر آویشن را هم در این مرحله اضافه کنید.
مرحله چهارم: سیر ترشی را در ظرف بریزید
زمانی که سیرها کمی نرم شدند، آنها را از روی حرارت بردارید و به یک ظرف شیشهای تمیز و خشک منتقل کنید. دقت کنید که سرکه باید کاملاً روی سیرها را بپوشاند. سپس درب ظرف را محکم ببندید و در یک جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید:آب زیتون را چگونه درست کنیم؟
“`نکات کلیدی برای تهیه ترشی سیر حبهای فوری:
- شما میتوانید به جای سرکه خرما، از ترکیب سرکه قرمز و شکر قهوهای یا عسل استفاده کنید.
- برای تهیه این ترشی میتوانید از سرکههای دیگر مثل سرکه انگور یا سرکه سیب هم بهره ببرید.
- هر چند روز یکبار ترشی را بررسی کنید تا اگر سطح سرکه پایین آمد، به آن سرکه بیشتری اضافه کنید.
- بهتر است برای نگهداری از ترشی سیر، از ظرفهای پلاستیکی استفاده نکنید.
- برای راحتی در کندن پوست سیر، میتوانید آنها را چند ساعت در آب بخیسانید.
- هرگز قاشق کثیف را به داخل ظرف ترشی نزنید.
- سیر تازه و باکیفیت باعث خوشمزهتر شدن ترشی میشود.
- برای طعمدهی بیشتر میتوانید از تخم گشنیز، تخم شوید، برگ بو، گلپر و فلفل سیاه استفاده کنید.
- اگر مایل بودید، میتوانید از سبزیجات معطر مانند ترخون، شوید، نعناع و مرزه هم استفاده کنید.
در این مقاله از مجله رضیم، ما روش تهیه ترشی سیر حبهای فوری را همراه با نکات کلیدی برای شما ارائه دادیم. شما میتوانید به راحتی در کمترین زمان یک سیرترشی خوشمزه درست کنید و آن را در کنار غذاهای خود نوش جان کنید.