رسپی
ترشی هفت بیجار : ترشی محبوب و فوری گیلانی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ترشی گل کلم مخلوط _ ترشی هفت بیجار
همانطور که میدانید همه سبزیجات این ترشی خواص بسیار زیادی دارند و همچنین سیر هم خواص خاص خود را دارد. تهیه ترشی از سبزیجات باعث کاهش خواص آنها نمیشود و آب ترشی نیز شامل تمامی املاح، ویتامینها و فیبرهای سبزیجات استفادهشده در آن است. با رضیم همراه باشید.
فوت و فن یک ترشی هفت بیجار خوشمزه
مواد لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار
- بادمجان 2 کیلو
- فلفل قلمی تند 2 عدد
- ادویه ترشی 1 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای 500 گرم
- نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
- سیر 1 بوته
- گوجهفرنگی نارس 300 گرم
- آبغوره یا سرکه 500 گرم
- نمک 1 قاشق غذاخوری
- سبزی معطر 250 گرم
دستور تهیه ترشی گیلانی
- اول بادمجان خام را رنده یا ساطوری کنید. سپس آن را در یک تنظیف بگذارید و فشار دهید تا آبش گرفته شود.
- گوجهفرنگیها را که بهتر است نیمرس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد کنید.
- حالا سبزیهای معطر را نیز خیلی ریز کنید.
- هر چه سبزیها ریزتر شوند، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد.
- سیر را رنده کنید و فلفل تند را خرد یا چرخ کنید. فلفل دلمهایها را هم ریز خرد کرده و با نعنا خشک، ادویه، نمک و سرکه یا آبغوره مخلوط کنید.
- در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده، گوجهفرنگیهای خردشده، سبزیهای خردشده، سیر، فلفل دلمهای و فلفل تند را بریزید و مخلوط سرکه، نعنا، ادویه و نمک را نیز به آن اضافه کنید.
- درپوش ظرف را محکم ببندید تا اکسیژن وارد نشود و ترشی خراب نشود.
- ترشی نیازی به گذشت زمان ندارد و از همان لحظه قابل مصرف است.
نکات تکمیلی در مورد ترشی هفت بیجار
- ترشی هفت بیجار جزو ترشیجات و شورهاست.
- زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدود 1 ساعت و 0 دقیقه است.
- ترشی هفت بیجار را میتوانید به عنوان پیشغذا سرو کنید.
- توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب است.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوقالعاده
دستور تهیه ترشی لبنانی تند و ترش
دستور تهیه ترشی زیتون شور
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی