رسپی

جادوی سبزی‌های خشک در تهیه خیارشور ترد و خوش‌طعم

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خیارشور یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌ها و دورچین‌ها است. این چاشنی را می‌توان با روش‌های مختلفی در خانه تهیه کرد. یکی از روش‌های جالب برای خوشمزه‌تر شدن خیارشور استفاده از سبزی‌های خشک است. این سبزی‌ها شامل ترخون، گشنیز، شوید، نعناع، ریحان و مرزه می‌شوند. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه خیارشور با سبزی خشک را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خیارشور با سبزی خشک

برای تهیه این خیارشور خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:

خیار قلمی یک کیلوگرم
سرکه سفید یک لیوان
فلفل تند ۳ عدد
سیر ۵ حبه
ترخون خشک شده ۲۰ گرم
گشنیز خشک شده ۲۰ گرم
شوید خشک شده ۲۰ گرم
نعناع خشک شده ۲۰ گرم
ریحان خشک شده ۲۰ گرم
مرزه خشک شده ۲۰ گرم
زاج سفید به میزان ۲ حبه قند
تخم گشنیز ¼ قاشق چای‌خوری
نمک نصف لیوان

طرز تهیه خیارشور با سبزی خشک

برای تهیه این خیارشور، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی خیارها

در ابتدا، بدون اینکه به پوست خیار آسیبی برسانید، قسمت‌های اضافی آن را جدا کنید و خوب بشویید. سپس با یک دستمال تمیز آن‌ها را خشک کنید تا هیچ رطوبتی نماند و باعث کپک نشود.

بیشتر بخوانید: اگر خیارشور خیلی شور شد، چه کار کنیم؟

مرحله دوم: درست کردن آب سرکه

در این مرحله، در یک قابلمه آب، سرکه و نمک را بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد و نمک کاملاً حل شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا محلول خنک شود.

مرحله سوم: آماده‌سازی سیر و سبزی‌های خشک

در این مرحله، سیرها را پوست کنید و بشویید و با یک دستمال تمیز آب اضافی آن‌ها را بگیرید. در یک کاسه کوچک، همه سبزی‌های خشک را با هم مخلوط کنید. آن‌ها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

“““html
رسپی خیارشور با سبزی خشک

بیشتر بخوانید: رسپی خیارشور دبه‌ای ترد و خوشمزه؛ ۵ و ۱۰ کیلویی

مرحله چهارم: انتقال خیار به ظرف

در این مرحله، یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک را انتخاب کنید و خیارها را به آرامی داخل آن بچینید. در هر ردیفی که خیارها را قرار می‌دهید، کمی از سبزی خشک، تخم گشنیز و فلفل تند هم اضافه کنید و این کار را تا پر شدن کامل ظرف ادامه دهید.

مرحله پنجم: آب سرکه را اضافه کنید

وقتی تمام مواد را داخل ظرف چیدید، یک تکه زاج سفید را به ظرف اضافه کنید تا خیارشورها تردتر شوند. سپس محلول آب، نمک و سرکه را به ظرف بریزید تا خیارها به طور کامل پوشانده شوند.

بیشتر بخوانید: خیار شور ترد خانگی را با آب نجوشیده درست کنید

مرحله ششم: نگهداری خیارشور

قبل از بستن درب شیشه، یک کیسه فریزر روی ظرف بکشید و درب را محکم ببندید تا هوای بیرون وارد ظرف نشود. سپس ظرف را در یک جا خشک و خنک و دور از نور خورشید قرار دهید تا بعد از یک هفته آماده مصرف شود.

جادوی سبزی‌های خشک در تهیه خیارشور ترد و خوش‌طعم

رسپی خیارشور با سبزی خشک

نکات کلیدی برای تهیه خیارشور با سبزی خشک:

  • اگر زمان کم دارید، می‌توانید وقتی که محلول سرکه، آب و نمک جوش آمد، خیارها را داخل آن بگذارید و اجازه دهید فقط چند دقیقه بجوشد. دقت کنید که خیارها نباید خیلی نرم شوند.
  • برای جلوگیری از کپک زدن خیارشورها، می‌توانید قبل از انتقال خیارها به ظرف، شیشه‌ها را در آب جوش بگذارید تا نیم ساعت بجوشند و سپس آن‌ها را خارج کرده و بگذارید خشک شوند.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی خیارشور با سبزی خشک را آموزش دادیم. استفاده از سبزی‌های معطر باعث می‌شود طعم خیارشور به مراتب بهتر شود. پیشنهاد می‌کنیم حتماً درست کردن خیارشور خانگی را با این روش امتحان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا