رسپی
جامبو شلز پنیری | دستور تهیه یک فینگر فود گرم (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه جامبو شلز پنیری مرحله به مرحله
جامبو شلز صدفی یک نوع پاستاست که میتوانید به عنوان غذای اصلی، پیشغذا و فینگرفود در مهمانیها از آن استفاده کنید. این غذا هم بسیار زیبا و شیک است و هم خوشمزه. با رضیم همراه شوید.
ماکارونی جامبو شلز پنیری _ غذایی شیک و با کلاس
مواد لازم برای تهیه جامبو شلز پنیری
- ۴۵۰ گرم گوشت چرخکرده
- ۱ قاشق مرباخوری ادویه ماکارونی
- ۱۰۰ گرم پنیر خامهای
- ۱۴-۱۶ عدد پاستای صدفی درشت
- ۲ عدد پیاز ریز شده
- ۳ حبه سیر ریز شده
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- ۳ قاشق غذاخوری سس گوجهفرنگی تند
- ۲ پیمانه گوجهفرنگی پورهشده
- ۱ پیمانه پنیر چدار
- ۱ پیمانه پنیر پیتزا
- ۳ عدد پیازچه
دستور تهیه فینگرفود جامبو شلز
- فر را با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید.
- یک پیاز خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم شود، سپس گوشت و ادویه ماکارونی را اضافه کرده و تفت دهید.
- رب گوجه، سس گوجه، پنیر خامهای و بعد سیر را یکی یکی اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا بجوشد و آب آن کشیده شود، سپس بگذارید خنک شود.
- پیاز دوم را به همراه پوره گوجه در یک قابلمه کوچک کمی تفت دهید تا خامی گوجه گرفته شود و کناری بگذارید.
- پاستا را در آب جوش و نمک و روغن بپزید و آبکش کنید.
- از مایه گوشتی داخل پاستاها پر کنید و در ظرف مخصوص فر که کف آن را چرب کردهاید و پوره گوجه ریختهاید بچینید طوری که به هم نچسبند.
- سپس با فویل روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت در فر قرار دهید.
- بعد از ۱۵ دقیقه فویل را بردارید، روی پاستا را با پنیر بپوشانید و بگذارید بقیه زمان پخت بدون فویل بپزد تا پنیر طلایی شود.
- با پیازچه خرد شده تزئین کرده و داغ سرو کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
آیا پاستا (ماکارونی) باعث لاغری و کاهش وزن میشود؟
دستور تهیه گراتن پاستا خوشمزه و خانگی
دستور تهیه ماکارونی جامبو شلز خوشمزه + سس گوجه
گردآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی