خواص خارقالعاده ۸ روغن گیاهی برای سلامتی را ببینید!

“`html
گزارشهای زیادی دربارهی خواص روغن زیتون وجود دارد که از جمله آنها میتوان به تقویت حافظه اشاره کرد. اما مزایای روغنهای دیگر مثل روغن گردو، دانه کتان، آفتابگردان، بادام زمینی و آووکادو هنوز به اندازه کافی شناخته نشده است. به همین دلیل، در این مطلب از رضیم بلاگ به بررسی خاصیتهای انواع روغنهای گیاهی پرداختهایم. با ما همراه باشید.
۱- روغن زیتون
فواید روغن زیتون شامل کمک به حفظ حافظه، جلوگیری از زوال عقل، کاهش التهاب در بدن و بهبود مشکلاتی مانند پروستات، آرتریت و اگزما است.
۲- روغن نارگیل
اگرچه روغن نارگیل چربیهای اشباع شده زیادی دارد که ممکن است با بیماریهای قلبی مرتبط باشد، اما نوع خاصی از چربی به نام اسید لوریک در آن وجود دارد که میتواند به درمان عفونتهای ویروسی و باکتریایی کمک کند.
بیشتر بخوانید: بهترین و بدترین روغنها برای آشپزی
۳- روغن دانه کتان
روغن دانه کتان منبع خوبی از روغن امگا ۳ (از نوع چربیهای ضروری) به نام ALA است و همچنین دارای هورمونهای گیاهی مفیدی برای زنان یائسه است.
۴- روغن آفتابگردان
این روغن غنی از ویتامین E است، به طوری که یک قاشق سوپخوری آن تقریباً ۵۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تأمین میکند.
بیشتر بخوانید: همه چیز دربارهٔ روغن خراطین و خواص آن
۵- روغن گردو
روغن گردو پر از اسیدهای چرب امگا ۳ (ALA) است. بخشی از این روغن به دو نوع دیگر از اسیدهای چرب امگا ۳ به نامهای EPA و DHA تبدیل میشود که میتوانند التهاب بدن را کاهش دهند و از بیماریهای قلبی جلوگیری کنند.
۶- روغن بادام زمینی
این روغن حاوی چربیهای سالمی است که به افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد (LDL) کمک میکند.
بیشتر بخوانید: راهکارهای کاهش مصرف روغن در غذا
۷- روغن آووکادو
تحقیقات نشان داده که استفاده از روغن آووکادو باعث افزایش قابل توجه جذب ترکیبات مفیدی به نام کارتنوئیدها و لوتئین از سالاد میشود.
۸- روغن کلزا
این روغن ترکیبی از اسیدهای چرب امگا ۳، ۶ و ۹ دارد که برای مفاصل، مغز و قلب مفید است و مقدار امگا ۳ بیشتری نسبت به روغن زیتون دارد.
همانطور که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم خواندید، خواص بسیاری از انواع روغنهای گیاهی برای سلامتی بدن وجود دارد. شما میتوانید با اضافه کردن این روغنها به رژیم غذاییتان از مزایای آنها بهرهمند شوید.