دارو های گیاهی

خواص شگفت انگیز همیشه بهار کوهی + عوارض و موارد منع مصرف (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

گیاه دارویی همیشه بهار کوهی

نام علمی: تنباکوی کوهی

خانواده: کاسنیان

قسمت‌های مورد استفاده گیاه: گل

محل رشد: گیاه همیشه بهار کوهی معمولاً در مناطق آسیای مرکزی، سیبری و اروپا یافت می‌شود، اما در آمریکای شمالی هم کشت می‌شود.

این گیاه به صورت موضعی و به شکل پماد برای درمان زخم‌ها و کبودی‌ها به کار می‌رود. گیاه همیشه بهار کوهی خواص ضد درد و ضدعفونتی دارد.

توجه! نباید هرگز این گیاه به شکل خوراکی مصرف شود. همچنین استفاده طولانی‌مدت از آن به صورت موضعی هم توصیه نمی‌شود زیرا می‌تواند به پوست آسیب برساند.

پیشنهاد می‌کنم با ادامه این مقاله در مجله اینترنتی رضیم همراه باشید.

خواص همیشه بهار کوهی

همیشه بهار کوهی تأثیرات مفیدی بر روی گردش خون و عملکرد قلب دارد، البته به شرطی که مقدار مصرف آن توسط پزشک تعیین شود. به ویژه عصاره الکلی این گیاه، که به آن تنتور می‌گویند، مصرف زیادی دارد. از این تنتور به عنوان ضدعفونی‌کننده و به عنوان التیام‌دهنده باید استفاده کرد. دمنوش یا جوشانده این گیاه هم در ترکیبات غرغره، حمام‌ها و پانسمان‌ها به کار می‌رود.

برخی دیگر از خواص همیشه بهار کوهی عبارتند از:

  • گل‌های این گیاه و محصولات تهیه شده از آن دارای خواص ضد درد و ضد التهاب هستند.
  • این گیاه برای التیام و ضدعفونی کردن مناسب است.
  • موجب تقویت سیستم ایمنی می‌شود.
  • آرتروز زانو می‌تواند به شکل مؤثری با تزریق یک محصول ترکیبی که شامل این گیاه است درمان شود.

در طب سنتی، از این گیاه به صورت موضعی برای درمان آسیب‌ها و صدماتی مانند التهاب، خونمردگی، دررفتگی استخوان، کبودی‌ها، آماس ناشی از شکستگی، بیماری‌های ماهیچه‌ای و مفصلی مرتبط با روماتیسم، التهاب ناحیه گلو و دهان، کورک، التهاب ناشی از نیش حشرات و التهاب وریدها استفاده می‌شود.

همچنین در طب سنتی روسیه، از گیاه همیشه بهار کوهی برای درمان خونریزی رحم، التهاب میوکارد، تصلب شرایین، درد قفسه سینه، خستگی، نارسایی قلب، رگ به رگ شدن، کبودی‌ها و ریزش موی ناشی از دلایل روانی استفاده می‌شود.

موارد منع مصرف همیشه بهار کوهی

  • افرادی که به گیاهانی مانند بابونه و همیشه بهار حساسیت دارند، نباید از این گیاه استفاده کنند.
  • استفاده از فرآورده‌های این گیاه در دوران بارداری ممنوع است.
  • این گیاه نباید بر روی غشاهای مخاطی، چشم‌ها و یا نواحی آسیب دیده پوست استفاده شود.
  • استفاده مکرر و به ویژه از تنتور رقیق نشده می‌تواند باعث حساسیت شود.
  • تماس مکرر با محصولات آرایشیی که حاوی این گیاه هستند می‌تواند حساسیت ایجاد کند.
  • استفاده طولانی‌مدت از این گیاه بر روی پوست‌های آسیب‌دیده، مانند زخم‌های دیرجوش، می‌تواند باعث بروز التهاب‌های پوستی و حتی تاول شود.
  • مصرف خوراکی این گیاه، به ویژه در مقادیر زیاد، می‌تواند سبب مشکلاتی مانند آریتمی قلب، لرزش، گیجی و در بعضی موارد، سقوط عروقی شود.
  • ادامه دارد…
  • این گیاه ممکن است برای سلامتی خطرناک باشد.
  • خوردن مواد خوراکی تهیه شده از بخش‌هایی از این گیاه یا گل آن می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند التهاب معده و روده، دردهای معده، اسهال شدید، استفراغ، ایست قلب و حتی مرگ گردد.
  • اگر این گیاه به همراه داروهای رقیق‌کننده خون، داروهای ضد پلاکت، هپارین با وزن مولکولی پایین و داروهای ضد لخته مصرف شود، می‌تواند خطر خونریزی را افزایش دهد.

اگر این اطلاعات برای شما مفید بود، با لایک کردن و به اشتراک گذاشتن آن، از ما حمایت کنید. نظرات، پیشنهادات و درخواست مقاله‌های خود را از طریق قسمت نظرات برای ما بفرستید.

سایت رضیم

خواص شگفت انگیز همیشه بهار کوهی + عوارض و موارد منع مصرف (2 نکته مهم)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا