رسپی

خواص و ویژگی های شربت عناب به همراه دستور تهیه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خواص و ویژگی های شربت عناب به همراه دستور تهیه

شربت عناب فواید زیادی برای سلامتی دارد. بنابراین، بهتر است اگر مشکلی برای مصرف آن ندارید، هفته‌ای یک بار این شربت را بخورید. ویژگی‌های شربت عناب بسیار زیاد بوده و قبل از اینکه اطلاعات بیشتری در این ارتباط به شما بدهیم، بهتر است کمی درباره خود عناب بدانید. در ادامه، هر آنچه لازم است درباره عناب، شربت آن و نحوه تهیه‌اش بدانید را بررسی می‌کنیم.

بهترین ویژگی های شربت عناب

عناب که با نام علمی Zizyphus sativa شناخته می‌شود، درختی شبیه به درخت زیتون و کنار دارد. این درخت معمولاً در مناطق گرمسیر رشد کرده و ارتفاع آن ممکن است تا ۱۰ متر برسد. برگ‌های کوچک و سبز آن در زمستان می‌ریزد و در بهار دوباره رشد می‌کند.

میوه عناب شبیه به زیتون است و پس از رسیدن از رنگ سبز به قرمز تغییر می‌کند. برخی آن را خرمای چینی یا خرمای قرمز هم نامیده‌اند. طبع این میوه به گفته متخصصان سرد و تر است و افرادی که طبع سرد دارند، باید در مصرف آن احتیاط کنند تا دچار عوارض نشوند.

شربت عناب در طب سنتی

عناب در طب سنتی فواید زیادی دارد و بهتر است اطلاعاتی درباره کاربردهای آن داشته باشید.

اولین کاربرد عناب در طب سنتی، تنظیم اخلاط بدن است و با نوشیدن این شربت می‌توانید خلط سودا، خلط بلغم و صفرا را متعادل کنید.
این شربت خاصیت ملین داشته و سینه شما را نرم‌تر می‌کند.
شربت عناب به رفع گرفتگی‌های تنفسی کمک می‌کند.
این دارو التهاب و تشنگی را تسکین می‌دهد.
عناب همچنین می‌تواند دردهای کبد، کلیه و مثانه را درمان کند و در صورت داشتن چنین دردهایی، مصرف این شربت ضرر نخواهد داشت.
این شربت برای پاکسازی کبد بسیار مفید است، به‌خصوص در مورد کبد چرب که می‌تواند به مرور زمان خطرناک باشد. استفاده از شربت عناب در این زمینه بسیار مؤثر است.
غلظت خون نیز یکی از مشکلات خونی است که می‌توانید با رعایت مواردی آن را مدیریت کنید و شربت عناب می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند تا غلظت خون‌تان متعادل شود و از بروز بیماری‌های جدی‌تر جلوگیری کنید.

دستور تهیه شربت عناب در منزل

این شربت بسیار خوش‌طعم است و افرادی که نمی‌خواهند از نوع خشک این میوه استفاده کنند، می‌توانند از شربت آن بهره‌مند شوند و همه خواص مفید آن را دریافت کنند. شما به راحتی می‌توانید این شربت را در خانه تهیه کرده و از خواص دارویی‌اش بهره‌برداری کنید.

این شربت از ترکیب چند ماده دیگر تهیه می‌شود که خواص زیادی به آن می‌دهد. باید بدانید که مصرف شربت‌ها معمولاً بهتر از میوه خشک است و فواید بیشتری دارد. این شربت می‌تواند به پاک شدن مجاری بدن کمک کند و مواد زائد را از کبد خارج کند. همچنین برای پیشگیری از آلرژی‌های پوستی، جوش‌ها و آکنه‌ها بسیار مؤثر است.

برای تهیه این شربت، ابتدا مقداری عناب تازه تهیه کنید و به آن ۴ تا ۱۰ برابر آب اضافه کنید. به طور مثال، برای یک کیلوگرم عناب به ۵ لیتر آب نیاز دارید. سپس عناب‌ها را همراه با آب بجوشانید.

دستور تهیه شربت عناب در منزل

به آن‌ها زمان دهید تا عناب‌ها نرم شوند…

خواص و ویژگی های شربت عناب به همراه دستور تهیه (مرحله به مرحله)

“““html

بعد از اینکه عناب‌ها خوب پخته شدند، باید آن‌ها را به خوبی له کرده و هم بزنید. سپس بهتر است آن‌ها را از صافی بگذرانید و به اندازه‌ی وزن عناب‌های پخته شده، شکر اضافه کنید. برای این مقدار حدود ۲ تا ۲.۵ کیلوگرم شکر نیاز است.

بعد از اضافه کردن شکر، مایع را دوباره روی حرارت قرار دهید تا شربت به غلظت مناسب برسد. پس از اینکه مایع صاف شد، باید آن را برای بار دوم بجوشانید. به یاد داشته باشید که در این مرحله، شربت نباید خیلی سفت شود. پس از اینکه شربت‌ها سرد شدند، می‌توانید آن‌ها را در شیشه‌های استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار استفاده، این شربت را با آب به نسبت نصف به نصف مخلوط کرده و سپس مصرف کنید.

منبع : آرگا

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا