رسپی
خورش واویشکا | غذای محلی و خوشمزه گیلانی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه واویشکا، غذای خوشمزه گیلانیها
واویشکا یکی از غذاهای سنتی با طعم عالی است و پیشنهاد میکنیم این خورش خوشمزه را امتحان کنید. با رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه واویشکا
- سیر – 2 حبه
- پیاز بزرگ – 1 عدد
- گوشت چرخکرده – 500 گرم
- رب گوجهفرنگی – 2 قاشق غذاخوری
- گوجهفرنگی خردشده – 3 عدد
- آب – نیم لیوان
- تخممرغ – 1 عدد
- زردچوبه – به مقدار لازم
- فلفل سیاه – به مقدار لازم
- گرد غوره – به مقدار لازم
- نمک – به مقدار لازم
طرز تهیه واویشکا
- ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید. سپس پیاز خردشده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
- گوشت چرخکرده، زردچوبه و رب را اضافه کرده و خوب سرخ کنید.
- حالا گوجهفرنگیهای خردشده را همراه با نیم لیوان آب، فلفل، گرد غوره و کمی نمک اضافه کنید.
- اجازه دهید در تابه با در بسته، حدود سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
- در این مرحله میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
- وقتی آب خورش کم شد، اگر دوست داشتید یک تخممرغ را روی آن بشکنید.
- این غذا مانند یک خورش است و معمولاً با برنج سفید سرو میشود.
لذت آشپزی با رضیم:
خورش خلال | ۵ نکته طلایی برای تهیه خورش خلال
دستور تهیه خورش قارچ جدید و خوشمزه
خورش ونوشک | دستور اصلی خورش محلی کرمانشاه
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی