رسپی

دستور تهیه 3 مدل گاناش شکلاتی خوشمزه برای تزیین کیک (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

گاناش چیست ؟

گاناش یکی از پرکاربردترین مواد در قنادی است. با استفاده از گاناش می‌توانید لایه‌های میانی کیک را پر کرده و همچنین روی کیک را بپوشانید. علاوه بر این، می‌توانید با گاناش تزئینات زیبا و آبشاری درست کنید.

گاناش فقط برای کیک نیست، بلکه در کاپ کیک، بیسکویت، شکلات و ویفر نیز کاربرد دارد. معمولاً گاناش شکلاتی بسیار محبوب است. تهیه این روکش خوشمزه کار ساده‌ای است و شما می‌توانید خیلی راحت آن را در خانه درست کنید.

شما حتی می‌توانید از شکلات سفید برای تهیه گاناش شکلاتی استفاده کنید و با رنگ‌های خوراکی آن را تزئین کنید. در ادامه، ما طرز تهیه سه مدل گاناش شکلاتی را به طور کامل توضیح می‌دهیم.

دستور تهیه گاناش شکلاتی روی گاز

مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی قهوه‌ای:

  • خامه ۲۰۰ گرم

  • شکلات تخته‌ای ۲۵۰ گرم
  • کره ۲۰ گرم
  • وانیل یک پنس (یک پنس وانیل مقداری است که بین انگشت شست و اشاره جا می‌گیرد)

مراحل تهیه گاناش شکلاتی قهوه‌ای:

قبل از شروع کار، اگر شکلات‌ها به صورت تخته‌ای هستند، آن‌ها را خرد کنید. اگر امکان دارد، از شکلات‌های باکیفیت استفاده کنید. میزان شیرینی شکلات بستگی به سلیقه شما دارد؛ اگر زیاد شیرین دوست ندارید، از شکلات‌هایی با درصد کاکائو بالاتر استفاده کنید.

  1. یک تابه یا شیرجوش نچسب انتخاب کنید. خامه، کره و وانیل را درون آن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. حرارت به خامه کمک می‌کند تا نرم شود و کره ذوب شود. شروع به هم زدن کنید تا خوب با هم مخلوط شوند و سپس اجازه دهید مواد به جوش بیاید و حباب‌هایی از کناره‌های ظرف ظاهر شوند. حالا شکلات را اضافه کنید.
  3. حرارت را خاموش کرده و با لیسک شروع به هم زدن کنید.
  4. شکلات با حرارت خامه ذوب می‌شود. سعی کنید با حرکات عمق و سریع، شکلات را به خوبی مخلوط کنید تا هیچ تکه‌ای باقی نماند. هم زدن را ادامه دهید تا یک کرم روان و یکدست بدست بیاید.
  5. گاناش تقریباً آماده است و می‌توانید بعد از خنک شدن آن را برای کاور کردن کیک‌ها یا دسرها استفاده کنید. ولی اگر می‌خواهید فرم بگیرد، باید آن را برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

دستور تهیه گاناش شکلاتی

دستور تهیه گاناش شکلاتی در مایکروفر

مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی در مایکروویو:

  • خامه 200 گرم
  • شکلات تخته‌ای 250 گرم

مراحل تهیه گاناش شکلاتی در مایکروویو:

برای تهیه این نوع گاناش شکلاتی، ابتدا شکلات تخته‌ای را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا به راحتی ذوب شوند. سپس آن‌ها را در یک ظرف شیشه‌ای که در مایکروفر نشکند بریزید و خامه را به آن اضافه کنید.

حالا ظرف را به مدت یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید. بعد از یک دقیقه، آن را از مایکروفر خارج کرده و هم بزنید. سپس دوباره به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید و بعد خارج کرده و هم بزنید.

این کار را ادامه دهید تا خامه و شکلات‌ها خوب ترکیب شوند و یک مخلوط یکنواخت به دست آید. توجه داشته باشید که نباید در هر بار، ظرف را به مدت طولانی در مایکروفر قرار دهید، زیرا ممکن است گاناش بسوزد.

دستور تهیه گاناش

دستور تهیه روکش شکلاتی برای
“““html
دستور تهیه 3 مدل گاناش شکلاتی خوشمزه برای تزیین کیک (مرحله به مرحله)

کیک

دستور تهیه گاناش شکلاتی با شکلات سفید

مواد لازم جهت تهیه گاناش شکلات سفید:

  • چیپس شکلات سفید ۱ فنجان | ۱۶۹ گرم
  • خامه فرم گرفته یا خامه پرچرب ۳ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه گاناش شکلات سفید:

برای تهیه این گاناش، ابتدا چیپس‌های شکلاتی را در یک ظرف شیشه‌ای متوسط بریزید و کنار بگذارید. سپس خامه را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی داغ شود.

بعد از گرم شدن خامه، آن را روی چیپس‌های شکلاتی بریزید و درب ظرف را با یک بشقاب بپوشانید. اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه خامه حرارت خود را بر روی شکلات‌ها بگذارد و آن‌ها را آب کند. پس از آن، به آرامی مخلوط را هم بزنید.

نکته مهم این است که باید خیلی آرام هم بزنید تا هوا داخل گاناش نشود. وقتی شکلات‌ها آب شدند، مخلوط را به شیرجوش برگردانید و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید. این کار را برای ۱ دقیقه انجام دهید تا همه چیز خوب ترکیب شود و یک مایه یکنواخت به دست آید.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید حدود ۵ دقیقه خنک شود. حالا گاناش آماده است و می‌توانید از آن برای تزیین کیک استفاده کنید. اگر دوست داشتید می‌توانید کمی رنگ خوراکی هم به آن اضافه کنید تا رنگی زیباتر بگیرد.

نحوه تهیه گاناش شکلاتی

چطور برای تزیین کیک گاناش درست کنیم؟

نحوه فرم دادن به گاناش شکلاتی

گاناش شکلاتی معمولاً حالت رقیق و شلی دارد. اگر می‌خواهید آن را طوری فرم بدهید که مثل خامه شود و بتوانید با قیف روی کیک بریزید، باید آن را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۸ دقیقه هم بزنید.

بعد از این مدت، متوجه می‌شوید که گاناش به خوبی فرم می‌گیرد و سفت می‌شود. در این حالت می‌توانید آن را داخل قیف بریزید و با هر ماسوره‌ای که دوست دارید، کیک یا دسر را تزئین کنید.

به یاد داشته باشید که باید اجازه دهید گاناش از حرارت بیفتد و کمی خنک شود تا راحت‌تر بتوانید آن را فرم بدهید.

دستور تهیه گاناش

فرم دهی گاناش شکلاتی

نکته‌های مهم برای تهیه گاناش شکلاتی

استفاده از کره در تهیه گاناش شکلاتی باعث براق شدن آن می‌شود، اما می‌توانید از آن استفاده نکنید. اگر از کره استفاده کردید، حتماً آن را برای مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.

اگر کره خیلی سرد باشد، دیرتر ذوب می‌شود و ممکن است گاناش تکه‌تکه شود. اگر فراموش کردید که کره را به دمای اتاق برسانید، می‌توانید خامه داغ را به آرامی به آن اضافه کنید تا مخلوط یک‌دست شود.

اگر می‌خواهید از گاناش شکلاتی برای تزیین قطرات آبشاری روی کیک استفاده کنید، باید از گاناش داغ استفاده کنید. ولی به خاطر داشته باشید که نه آنقدر سفت باشد که نریزد و نه آنقدر شل باشد که از کیک بریزد.

معمولاً بعد از حدود ۱۰ دقیقه از زمانی که خامه داغ را اضافه کرده‌اید، این حالت بوجود می‌آید. البته این بستگی به نسبت خامه و شکلات و دمای محیط هم دارد.

روش دیگر برای استفاده از گاناش در تزیین کیک این است که بگذارید کاملاً خنک شود و به دمای اتاق برسد (حدود ۳۰ دقیقه). در این صورت گاناش به حالتی مثل خمیر در می‌آید که می‌توانید مانند خامه فرم گرفته روی کیک یا بین لایه‌های آن بمالید.

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا