دستور تهیه 4 مدل ادویه همبرگر خوش عطر و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
ادویه همبرگر چیست ؟
همبرگر یکی از غذاهایی است که خیلیها آن را دوست دارند و میخواهند در خانه درست کنند. شاید شما هم بارها این کار را کردهاید و متوجه شدهاید که همبرگرهای رستورانها طعم بهتری دارند!
جالب است بدانید که طعم خوشمزه همبرگرهای رستورانی به خاطر ادویههایی است که در آنها استفاده میشود. در واقع، سرآشپزهای حرفهای برای هر غذا ادویه مخصوص آن را انتخاب میکنند و این باعث میشود که غذاهای آنها بسیار خوشمزهتر از غذاهایی باشد که در خانه درست میشود.
همبرگر هم از این قاعده خارج نیست و با استفاده از ادویه مخصوص همبرگر میتوان طعم خاصی به آن داد. بنابراین، در ادامه چهار نوع خوش عطر و خوش طعم ادویه همبرگر را به شما آموزش میدهیم تا به راحتی در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید.
ادویه همبرگر رستورانی
دستور تهیه ادویه همبرگر
مواد لازم برای تهیه ادویه مخصوص همبرگر:
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق مرباخوری
- جوز هندی ۱/۸ قاشق مرباخوری
- پودر سیر ۱/۸ قاشق مرباخوری
- تخم گشنیز ۱/۴ قاشق مرباخوری
- میخک ۱ عدد
- خردل ۱/۴ قاشق مرباخوری
- زنجبیل ۱/۴ قاشق مرباخوری
- کاری ۱/۴ قاشق مرباخوری
- آویشن نصف قاشق مرباخوری
مراحل تهیه ادویه مخصوص همبرگر:
بهتر است که تمام مواد را تازه از عطاری تهیه کنید و خودتان آنها را در خانه آسیاب کنید تا عطر بهتری بگیرند و تأثیر بیشتری داشته باشند.
اول، تخم گشنیز و دانه خردل را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود. سپس همه مواد را در آسیاب برقی بریزید و به شکل پودر درآورید.
مهم است که ادویه به صورت کاملاً یکنواخت درآید. حالا آن را در یک ظرف دردار نگهداری کنید و درب آن را محکم ببندید. این ادویه برای تهیه سوسیس و کالباس خانگی هم قابل استفاده است.
ادویه همبرگر کارخانهای
دستور تهیه ادویه تند مخصوص همبرگر
مواد لازم جهت تهیه ادویه همبرگر:
- پودر فلفل قرمز ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ۲ قاشق غذاخوری
- پودر فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
- پودر فلفل سفید ۱ قاشق غذاخوری
- پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
- پودر خردل ۱ قاشق غذاخوری
مراحل تهیه ادویه مخصوص همبرگر:
این نوع ادویه مخصوص همبرگر برای کسانی است که طعم تند را دوست دارند. در این ادویه، از سه نوع فلفل استفاده شده که میتواند تندی فوقالعادهای به همبرگر خانگی شما بدهد.
تمام مواد را تازه در آسیاب برقی بریزید و آنها را آسیاب کنید تا به شکل پودر و یکنواخت درآید. حالا ادویه را در یک ظرف دردار نگهداری کنید و درب آن را محکم ببندید تا عطر آن حفظ شود.
ادویه همبرگر گوشت
دستور تهیه ادویه همبرگر رستورانی
مواد لازم برای درست کردن ادویه مخصوص همبرگر:
- پودر فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
- پودر فلفل سفید ۱ قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا (ترجیحاً استفاده از…
“““htmlمواد لازم برای تهیه ادویه همبرگر:
- پودر پاپریکا دودی ۱ قاشق غذاخوری
- پودر فلفل چیلی ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۲ قاشق غذاخوری
- پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
- پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
- پودر خردل ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ادویه همبرگر رستورانی:
ابتدا تمام مواد را درون مخلوط کن یا آسیاب بریزید و آنها را با هم بزنید. اگر مواد را به صورت پودر از عطاری خریدید، میتوانید آنها را با دست هم ترکیب کنید.
برای اینکه ادویه شما یکنواختتر شود، بهتر است آنها را چند بار الک کنید و سپس در یک ظرف دربسته قرار دهید و درب آن را محکم ببندید.
ادویه همبرگر خانگی
دستور تهیه ادویه معطر برای همبرگر
مواد لازم برای تهیه ادویه همبرگر:
- فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا دودی ۱ قاشق غذاخوری
- جوز هندی ۱ قاشق مرباخوری
- پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
- پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
- میخک ۱ یا ۲ عدد
- پودر خردل ۱ قاشق مرباخوری
- زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
- کاری ۱ قاشق مرباخوری
- آویشن ۱ قاشق مرباخوری
- گرانول پیاز ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ادویه همبرگر:
این ادویه به دلیل وجود موادی مانند کاری، تخم گشنیز، آویشن و جوز هندی بو و طعم خوبی دارد و برای تهیه همبرگر مرغ بسیار مناسب است. مانند روشهای قبلی، ابتدا همه مواد را در آسیاب بریزید و آنها را آسیاب کنید.
وقتی همه چیز پودر شد، آنها را چند بار الک کنید تا ادویه یکنواختی به دست آید. سپس آنها را در یک ظرف دربسته قرار دهید و درب آن را محکم ببندید.
نحوه استفاده از ادویه مخصوص همبرگر
نکته مهم این است که اگر میخواهید همبرگر خانگی شما طعم و مزه همبرگرهای رستورانی را داشته باشد، علاوه بر استفاده از ادویه مخصوص همبرگر، باید به گوشتی که استفاده میکنید هم توجه کنید.
اضافه کردن چربی زیاد به گوشت چرخکرده میتواند باعث شود که بعد از پخت، همبرگرهای شما کوچک شوند. بنابراین نسبت مناسب را رعایت کنید: ۸۰ درصد گوشت و ۲۰ درصد چربی.
برای اینکه همبرگرهای بزرگ و حجیم داشته باشید، میتوانید از حجمدهنده همبرگر استفاده کنید. حالا که همه موارد رعایت شد، نوبت به ادویه مخصوص همبرگر رسیده است.
بعد از اینکه ادویه دلخواهتان را تهیه کردید، برای هر ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده، یک و نیم قاشق ادویه همبرگر به آن اضافه کنید. برای اطمینان بیشتر، میتوانید یک تکه کوچک از گوشت را سرخ کنید، مزه را بچشید و اگر حس کردید ادویه کافی نیست، مقداری بیشتری اضافه کنید.