رسپی

دستور تهیه 6 مدل ترشی زردآلو با طعمی حیرت انگیز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی زردآلو

ترشی‌هایی که با میوه‌ها تهیه می‌شوند، طعم خاصی دارند و طرفداران زیادی دارند. این ترشی‌ها می‌توانند بهترین همراه برای انواع غذاها باشند. یکی از این ترشی‌های خوشمزه، ترشی زردآلو است.

در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم قصد داریم طرز تهیه ترشی زردآلو را به شما آموزش دهیم. امیدواریم بتوانید از این مطلب بهره‌مند شوید.

دستور تهیه ترشی زردآلو با سرکه سفید

مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو:

  • زردآلو ۱ کیلو
  • سرکه سفید ۳۰۰ گرم
  • آب جوشیده ۱۰۰ گرم
  • سنگ نمک ۱ قاشق چایخوری
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • فلفل ترشی تند ۲ عدد
  • سیر له شده ۵۰ گرم
  • ادویه ترشی شامل: زیره، تخم سیاه، تخم گشنیز، گلپر، نعنا خشک، زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری از هر کدام

دستور تهیه ترشی زردآلو:

ابتدا زردآلوها را شسته و خشک می‌کنیم و از وسط دو نیم کرده و هسته را جدا می‌کنیم. سپس آب و سرکه را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید.

در این مرحله ادویه‌ها، شکر، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. بعد زردآلوها را به مخلوط در حال جوش اضافه می‌کنیم و قبل از اینکه زردآلوها له شوند، شعله گاز را خاموش می‌کنیم (حدود ۲ تا ۳ دقیقه).

حالا سیر را به بقیه مواد اضافه کرده و بعد از اینکه به طور کامل خنک شد، ترشی را به شیشه‌ای مناسب که خشک و تمیز باشد منتقل می‌کنیم. درب آن را محکم بسته و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

توجه داشته باشید که زردآلوها را خیلی کم بپزید، زیرا این باعث قوام ترشی می‌شود و نباید زردآلوها له شوند. اگر دوست دارید ترشی خیلی تندی داشته باشید، آب را حذف کرده و به جای آن سرکه بریزید.

مواد ترشی باید به طور کامل خنک شود، بنابراین در ریختن آنها داخل شیشه عجله نکنید در غیر این صورت ترشی داخل یخچال کپک می‌زند.

دستور تهیه ترشی زردآلو در خانه

دستور تهیه ترشی زردآلوی تازه

مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو تازه:

  • زردآلو 500 گرم
  • سرکه 2 لیوان
  • شهد نی شکر نصف لیوان
  • ادویه ترشی به مقدار لازم
  • تخم گشنیز به مقدار لازم
  • گلپر به مقدار لازم
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • زردچوبه مقداری
  • ریحان و نعنا و مرزه کمی
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری سر خالی

مراحل تهیه ترشی زردآلو:

در مرحله اول از دستور تهیه ترشی زردآلو، زردآلوها را به خوبی بشویید و خشک کنید، سپس آنها را به چهار قسمت تقسیم کرده و در یک ظرف خشک بریزید. حالا در ظرف دیگری سرکه، نمک، شهد نی شکر، ادویه، ریحان، نعنا و مرزه خرد شده را با هم مخلوط کنید.

حالا موادی که با هم مخلوط کرده‌اید را روی زردآلوها بریزید به طوری که کاملاً روی آنها را بپوشاند، سپس درب ظرف را محکم ببندید و اجازه دهید یک ماه بماند تا برسد، سپس می‌توانید آن را نوش جان کنید.

دستور تهیه ترشی زردآلو خانگی

مواد لازم جهت تهیه ترشی زردآلو:

دستور تهیه 6 مدل ترشی زردآلو با طعمی حیرت انگیز (مرحله به مرحله)
  • زردآلو ۵ کیلوگرم
  • سرکه محلی یا سرکه قرمز و آب ۲ لیتر
  • نمک دریایی ۱/۲ قاشق چای خوری
  • فلفل چیلی ۱۰ دانه
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • سیر میکس شده ۵۰۰ گرم
  • زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
  • ادویه ترشی (زیره سیاه و سبز، تخم سیاه دانه، تخم گشنیز، گلپر، نعنا خشک) ۱ قاشق غذا خوری

مراحل تهیه ترشی زردآلو:

سرکه و آب را به جوش می‌آوریم، زردآلوها را نصف می‌کنیم، نصف آنها را در سرکه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا بجوشند. وقتی پنج دقیقه جوشیدند و کمی نرم شدند، شکر، نمک دریایی، فلفل‌ها، زردچوبه و ادویه ترشی را اضافه می‌کنیم.

وقتی زردآلوها به خوبی لعاب انداختند، باقی مانده زردآلوها را اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که نباید اجازه دهید له شوند پس آنها را زیاد هم نزنید. بعد از دو تا سه دقیقه، حرارت را خاموش کنید.

“““html

حالا سیرهای میکس و خشک شده را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. بگذارید خوب خنک شود، سپس آن را در شیشه‌های استریل شده بریزید.

دستور تهیه ترشی زردآلو

روش تهیه ترشی زردآلو مرحله به مرحله

روش تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک:

  • یک پیمانه سرکه بالزامیک سفید
  • نصف پیمانه عسل
  • نصف پیمانه آب
  • چوب دارچین به طول ۵ تا ۷ سانتی‌متر
  • ۶ عدد میخک کامل
  • ۹۰۰ گرم زردآلوی رسیده

روش تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک:

برای درست کردن شربت، در یک قابلمه متوسط سرکه، عسل، آب، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید. به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید به آرامی بجوشد. از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس میخک و دارچین را جدا کنید.

یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. یک کاسه بزرگ را با آب یخ پر کنید. زردآلوها را ۳۰ تا ۶۰ ثانیه در آب جوش بگذارید. سپس با قاشق آن‌ها را به آب یخ منتقل کنید تا پوستشان راحت جدا شود.

این مرحله را برای همه زردآلوها تکرار کنید. آن‌ها را به چهار قسمت تقسیم کنید. سپس داخل شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید. شربت را دوباره گرم کرده و بجوشانید، سپس روی زردآلوها بریزید و حدود یک سانتی‌متر از بالای شیشه را خالی بگذارید. درب شیشه را محکم ببندید.

شیشه را به مدت ۱۰ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید. سپس آن را در جای خنکی بگذارید تا خنک شود.

روش تهیه ترشی زردآلوی ساده

مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو:

  • یک کیلو زردآلو
  • یک قاشق چای‌خوری گلپر
  • یک قاشق مربا خوری نمک
  • سرکه به میزان لازم
  • یک قاشق چای‌خوری سیاه‌دانه
  • یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز

روش تهیه ترشی زردآلو:

برای درست کردن این ترشی، باید از زردآلوهای سفت و سالم استفاده کنید. زردآلوها را بشویید و بگذارید آب آن‌ها کامل برود، سپس در ظرف مخصوص ترشی قرار دهید.

سیاه‌دانه، نمک، گلپر و پودر تخم گشنیز را به آن اضافه کنید. سرکه را طوری اضافه کنید که تمام زردآلوها را بپوشاند. درب ظرف را بسته و در محل خنکی بگذارید.

روش تهیه ترشی برگه زردآلو

اگر زردآلوی تازه ندارید، می‌توانید از برگه‌های خشک این میوه برای تهیه ترشی زردآلو استفاده کنید. برگه‌ها را بشویید و بگذارید تا آب آن‌ها خارج شود. سپس آن‌ها را در ظرف ترشی قرار دهید به طوری که دو سوم ظرف پر شود.

سرکه و ادویه‌ها را اضافه کنید تا ظرف تقریباً پر شود. (یک بند انگشت از لبه ظرف باید خالی باشد.) به مرور زمان سرکه جذب برگه‌ها شده و حجم آن بیشتر می‌شود و ظرف را کاملا پر می‌کند.

همچنین بخوانید:

دستور تهیه ۸ مدل لواشک زردآلو با طعمی شگفت‌انگیز

دستور تهیه ۲ مدل ترشک زردآلو ملس و خوشمزه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا