رسپی

دستور تهیه آبگوشت یخنی نخود اصیل ایرانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه آبگوشت یخنی نخود اصیل ایرانی

اگر به غذاهای سالم و مقوی علاقه دارید، با ما در تهیه یخنی نخود همراه باشید. این یخنی طعم بسیار خوبی دارد و برای مهمانی‌هایتان نیز گزینه مناسبی است.

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • گوشت گوسفندی با استخوان: ۵۰۰ گرم
  • نخود: ۱ پیمانه (از شب قبل خیس شده)
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد متوسط
  • گوجه‌فرنگی: ۲ عدد متوسط
  • لیمو عمانی: ۲ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم

دستور تهیه آبگوشت یخنی نخود :

آماده‌سازی نخود: نخود را از شب قبل در آب بخیسانید تا نفخ آن کم شود.

تفت دادن گوشت و پیاز: پیاز را به روش نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند.

اضافه کردن ادویه‌ها: زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بیرون بیاید.

اضافه کردن نخود و آب: نخود خیس شده را اضافه کنید و مقداری آب بریزید، به طوری که روی مواد را بپوشاند.

پختن آبگوشت: قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید آبگوشت به مدت ۱ تا ۲ ساعت بپزد تا گوشت و نخود کاملاً پخته شوند.

اضافه کردن سبزیجات: سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی را به صورت نگینی خرد کرده و به آبگوشت اضافه کنید. لیمو عمانی‌ها را هم سوراخ کرده و به مخلوط بیفزایید.

پخت نهایی: بگذارید آبگوشت به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دیگر بپزد تا سبزیجات هم نرم شوند.

سرو: آبگوشت را در کاسه‌های سرو ریخته و با نان تازه میل کنید.

آبگوشت یخنی نخود ایرانی

نکات مهم جهت تهیه آبگوشت یخنی نخود:

برای طعم بهتر می‌توانید کمی پودر دارچین یا زنجبیل هم اضافه کنید.

اگر دوست دارید آبگوشت غلیظ‌تر شود، می‌توانید کمی آرد گندم را در آب حل کرده و به مخلوط اضافه کنید.

دستور تهیه آبگوشت یخنی نخود اصیل ایرانی (مرحله به مرحله)

برای تهیه آبگوشت مجلسی‌تر، می‌توانید از گوشت ران گوسفند استفاده کنید.

برای اینکه آبگوشت طعم بهتری بگیرد، می‌توانید گوشت و پیاز را از شب قبل تفت داده و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا