دستور تهیه آش پرشکه غذای محلی و خوشمزه لرستان (مرحله به مرحله)

“`html
چگونه آش پرشکه درست کنیم ؟
با آمدن فصل سرما، غذاهایی مانند آش و سوپ بسیار محبوب میشوند. یکی از آشها که میتوانید در این فصل تهیه کنید، آش پرشکه است. این آش نیازی به گوشت ندارد و تهیه آن بسیار آسان است.
برای درست کردن آش پرشکه به شیوه سنتی، بهتر است از سبزیهای محلی و خودرو مانند ترگ یا کویز استفاده کنید. اگر به این سبزیها دسترسی ندارید، میتوانید از سبزی آش معمولی استفاده کنید.
دستور تهیه آش پرشکه لرستان
مواد لازم برای تهیه آش پرشکه لرستان:
- آرد
- پیاز
- عدس
- ماش
- سبزی محلی یا سبزی آش
- نمک و ادویه جات
مراحل تهیه آش پرشکه لرستان:
آش پرشکه لرستان وجود دارد. ابتدا آرد، آب و نمک را با هم مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. سپس با این خمیر گلولههای کوچک درست کرده و در سینی بزرگی با فاصله از هم بچینید.
سینی را در فضای باز و زیر نور آفتاب قرار دهید تا گلولهها خشک شوند. اگر در زمستان آش را درست میکنید، میتوانید از بخاری برای خشک کردن گلولههای خمیری استفاده کنید.
برای تهیه این آش، ماش و عدس را جداگانه بپزید، زیرا زمان پخت هر کدام با دیگری متفاوت است.
سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید، ادویه را به آن اضافه کنید. سبزی را بشویید و خرد کنید، سپس به پیاز اضافه کرده و با هم تفت دهید.
اکنون مقداری آب به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. در این مرحله، حبوبات پخته شده را به مخلوط اضافه کنید. میتوانید حبوبات را از قبل نپزید و بگذارید همه مواد همزمان بپزند.
در این مرحله، پرشکهها را به آش اضافه کرده و بگذارید تا آش خوب جا بیفتد و لعاب بیندازد. آش پرشکه آماده است. نوش جان.