رسپی

دستور تهیه استانبولی پلو ساده(مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه استانبولی پلو ساده، با گوشت

به گزارش رضیم : استانبولی پلو یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که در مراسم‌های مختلف سرو می‌شود. این غذا را می‌توان با گوشت مرغ، گوشت قرمز یا حتی بدون گوشت برای گیاهخواران تهیه کرد.
این غذا را در شهرهای مختلف با مواد متنوعی درست می‌کنند و شما هم می‌توانید از مواد مورد علاقه‌تان استفاده کنید. برای دیدن دستور تهیه این غذا با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه استانبولی پلو

  • برنج : 2 پیمانه
  • لوبیا سبز : 500 گرم
  • گوشت چرخ کرده : 500 گرم
  • پیاز : 1 عدد
  • سیر : 2 حبه
  • ادویه: 1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره : 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز : 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر آویشن : 1/2 قاشق چایخوری
  • زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه : 1/2 قاشق چایخوری
  • رب گوجه‌فرنگی : 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ‌کردنی : نصف استکان
  • نمک : به مقدار لازم
  • زعفران : 1/2 قاشق چایخوری
  • آب : به مقدار لازم
  • آب جوش : نصف استکان

دستور تهیه استانبولی پلو به روشی ساده

مرحله اول:

ابتدا برنج را 6 تا 8 ساعت قبل از پخت در یک ظرف با آب و دو قاشق چای‌خوری نمک بخیسانید. این کار باعث می‌شود برنج پس از پخت سفیدتر و نرم‌تر شود.

مرحله دوم:

لوبیا سبزها را تمیز می‌شوییم و در آبکش قرار می‌دهیم تا آبشان گرفته شود. سپس آنها را به اندازه‌های دلخواه خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم:

سیرها را در ظرفی با آب خیس می‌کنیم و 15 تا 20 دقیقه صبر می‌کنیم تا راحت‌تر پوست بگیرند. سپس پوست‌ آنها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم:

زعفران ساییده شده را در یک ظرف با نصف استکان آب جوش مخلوط کنید و درب ظرف را گذاشته و بر روی حرارت بخار یا سماور قرار دهید تا زعفران دم بکشد.

مرحله پنجم:

پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید. سپس در یک تابه، چهار قاشق غذاخوری روغن و سیر خرد شده را اضافه کنید. روی حرارت متوسط گذاشته و تفت دهید تا پیاز و سیر نرم و سبک شوند.

مرحله ششم:

دستور تهیه استانبولی پلو ساده(مرحله به مرحله)

حال گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.

مرحله هفتم:

لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید و سپس نمک، فلفل سیاه، پودر زیره و پودر فلفل قرمز را هم اضافه کنید. خوب هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.

استانبولی پلو نذری

مرحله هشتم:

پودر آویشن، زردچوبه، ادویه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. سپس دو سوم لیوان آب جوش اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا لوبیا سبز و سایر مواد خوب پخته شوند.

مرحله نهم:

در یک قابلمه مناسب 6 لیوان آب ریخته و دو قاشق چای‌خوری نمک اضافه کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

مرحله دهم:

وقتی آب به جوش آمد، برنج خیس خورده را اضافه کرده و هم بزنید. پس از 6 تا 8 دقیقه، کمی از برنج را بچشید. اگر نرم شده ولی مغز آن خام است، آبکش کنید.

مرحله یازدهم:

در یک قابلمه مناسب دو قاشق غذاخوری روغن بریزید و ته دیگ را که انتخاب کرده‌اید بگذارید. سپس برنج آبکش شده و مواد پخته شده را به آن اضافه کنید. درب قابلمه را با دم‌کنی بگذارید و به مدت 30 تا 40 دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد به خوبی پخته شوند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا