دستور تهیه اشترودل مرغ و قارچ در منزل (مرحله به مرحله)

دستور تهیه اشترودل مرغ و قارچ در منزل
اشترودل مرغ و قارچ یکی از انواع اشترودلها است که بسیار ساده و خوشمزه میباشد. در اینجا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به همراه یک خمیر نرم و عالی به شما یاد میدهیم که میتوانید برای مهمانیها و تولدها درست کنید. شما میتوانید مواد داخلی این غذا را با توجه به سلیقه خودتان تغییر دهید.
برای تهیه اشترودل مرغ و قارچ میتوانید از مرغ پخته و ریششده استفاده کنید یا مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و این غذای خوشمزه را به عنوان فست فود برای شام یا ناهار تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه اشترودل مرغ و قارچ (خمیر جادویی)
- آرد ۲ پیمانه
- آب ولرم ۱ پیمانه
- خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مواد داخلی اشترودل مرغ و قارچ
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۱۰ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
رب ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مرغ به مقدار لازم
دستور تهیه اشترودل پیتزایی خانگی ساده و راحت با فر و بدون فر
مرحله اول: تهیه خمیر
برای شروع، آب ولرم را در یک لیوان یا کاسه بریزید و خمیرمایه و شکر را اضافه کنید. این ترکیب را هم بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا خمیرمایه کف کند. اگر از خمیرمایه فوری استفاده میکنید، میتوانید آن را مستقیم با مواد خشک مخلوط کنید.
مرحله دوم: تهیه خمیر
سپس آرد را در یک کاسه بریزید و خمیرمایه عمل آمده، روغن و نمک را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید. کم کم آرد بیشتری بیفزایید و خمیر را برای ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم شود. خمیر را در یک کاسه بگذارید و به مدت ۲ ساعت در جایی گرم استراحت دهید.
مرحله سوم: تهیه مواد داخلی
شما میتوانید سینه مرغ را آبپز کرده و خرد کنید. اگر وقت کافی ندارید، پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس آن را با کمی روغن و زردچوبه در تابه تفت دهید تا نرم شود. بعد مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس فلفل دلمه و قارچ ریز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله چهارم: تهیه اشترودل مرغ و قارچ
تابه را از روی حرارت بردارید. از خمیر تکههایی به اندازههای یکسان بردارید و روی هر کدام مقداری از مواد مرغی قرار دهید. در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر اضافه کنید و سپس خمیر را رول کنید یا به شکل بافته درآورید. روی خمیر را با زرده تخممرغ رومال کنید و آن را داخل یک سینی قرار دهید. به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بگذارید تا خمیر دوباره پف کند. سپس آن را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا خمیر آماده شود.
- نکات کلیدی در تهیه اشترودل مرغ و قارچ
میتوانید مرغ را آبپز کرده و ریش ریش کنید و از آن در مواد استفاده کنید.
مقدار آرد را میتوانید بسته به نیاز خود کم و زیاد کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
به جای رب میتوانید از گوجهفرنگی استفاده کنید.
منبع : پارسی نیوز