رسپی

دستور تهیه املت مکزیکی به دو روش آسان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پخت املت مکزیکی

دستور تهیه املت مکزیکی برای صبحانه بهاری موضوع مورد بحث ماست. شاید اسم املت مکزیکی خیلی کم به گوش شما خورده باشد. ولی با یک بار امتحان کردن این املت جزو طرفداران پر و پا قرص آن می‌شوید.

این املت را بر خلاف بقیه املت‌ها اگر تند درست کنید بسیار خوشمزه می‌شود. البته اگر غذاهای تند دوست ندارید، می‌توانید فلفل زیاد را از آن حذف کنید و یک املت خوشمزه غیر تند نوش جان کنید.

دستور تهیه املت مکزیکی تند و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه املت مکزیکی:

  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
  • فلفل قرمز: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱ یا نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل دلمه: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • گوجه: ۱ عدد

مراحل تهیه املت مکزیکی:

یکی از اصلی‌ترین تفاوت‌های این املت با سایر املت‌ها، در جدا کردن زرده و سفیده آن است. معمولا در تهیه بقیه املت‌ها زرده و سفیده را با هم مخلوط می‌کنند ولی در این املت زرده و سفیده را جداگانه هم می‌زنیم و همان طور که در دستور مواد اولیه نوشته شده است، مقدار سفیده باید از زرده بیشتر باشد.

سفیده تخم‌مرغ را در ظرفی آنقدر هم بزنید تا کاملاً سفید و کف کند. زرده تخم‌مرغ را در ظرفی جداگانه هم بزنید و پس از اینکه خوب مخلوط شد، به آرامی به سفیده اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن زرده به سفیده به آرامی هم بزنید. (نیازی نیست که مخلوط کاملاً یکدست شود.)

در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید. فلفل دلمه‌ای، پیاز و گوجه را در تابه بریزید و بپزید. پس از کمی سرخ کردن، نمک، فلفل و سایر ادویه‌ها مانند زردچوبه یا پاپریکا را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در این مرحله، در یک تابه تمیز کمی روغن بریزید و مخلوط زرده و سفیده را درون آن بریزید. بلافاصله بعد از ریختن تخم‌مرغ‌ها، سبزیجات سرخ‌شده را در یک سمت ظرف اضافه کنید.

این کار باعث می‌شود املت شکل بهتری داشته باشد وقتی که تا می‌شود و سرو می‌شود.

در سمت دیگر تخم‌مرغ کمی فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنید. (این مرحله طعم تندی به املت می‌دهد. پس اگر نمی‌خواهید املتتان تند شود، فقط ادویه‌های دلخواه خود را اضافه کنید و حتی می‌توانید هیچ ادویه‌ای اضافه نکنید.)

بعد از اینکه سبزیجات و ادویه‌ها را اضافه کردید، در تابه را ببندید و اجازه دهید املت به آرامی بپزد. با پختن، املت حالت پفکی پیدا می‌کند و باد می‌کند. (می‌توانید در این مرحله کمی پنیر پیتزا نیز اضافه کنید.)

زمانی که از پخت کامل املت مطمئن شدید، به آرامی و با کمک چنگال آن را تا کنید به طوری که مواد داخل آن نریزد. املت را به طور کامل تا کنید و سپس به آرامی آن را در ظرف دلخواه خود سرو کنید و نوش جان کنید.

دستور تهیه املت مکزیکی صبحانه بهاری خوشمزه

مواد لازم برای تهیه املت مکزیکی:

دستور تهیه املت مکزیکی به دو روش آسان (مرحله به مرحله)
  • فلفل دلمه رنگی، نگینی خرد شده: نصف پیمانه
  • هویج: 1 عدد متوسط
  • قارچ خرد شده: نصف پیمانه
  • پیاز خرد شده: نصف پیمانه
  • تخم‌مرغ کامل: 4 عدد
  • سفیده تخم‌مرغ: 4 عدد
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • پنیر چدار رنده شده: نصف پیمانه
  • سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری

مراحل تهیه املت مکزیکی:

برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آب‌پز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید. در یک تابه نچسب 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.

بعد از اینکه پیاز کمی سرخ شد،…

“““html

سپس قارچ را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید کمی سرخ شود. در آخر فلفل‌ها را هم به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها، سفیده، شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا خوب پف کند.

سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و یک قاشق باقی‌مانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخم‌مرغ‌ها را در تابه بریزید و در آن را ببندید تا یک طرف آن بپزد.

بعد آن را برش بزنید و برگردانید. از مواد آماده شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بگذارید و آن را روی خودش تا کنید. سپس در ظرف را حدود 3 دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب شود. می‌توانید با سس گوجه‌فرنگی آن را تزئین کرده و میل کنید.

دستور تهیه 5 نوع غذای بهاری خوشمزه و آسان

دستور تهیه شنگ پلو، غذای فصل بهار

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا