رسپی

دستور تهیه انواع شیرینی خانگی خوشمزه برای روزهای قرنطینه کرونا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شیرینی خانگی

شیرینی خانگی یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هاست که خانم‌های ایرانی خیلی به درست کردن آن علاقه دارند. طعم شیرینی‌های خانگی آنقدر خاص است که همه افراد حتی شیرینی‌های خانگی ساده را به شیرینی‌های کارخانه‌ای ترجیح می‌دهند.

شیرینی‌های خانگی انواع مختلفی دارند و می‌توان آن‌ها را به دسته‌های مختلف تقسیم کرد. تنوع شیرینی‌های خانگی آنقدر زیاد است که توضیح آن در یک مقاله نمی‌گنجد.

شیرینی‌های خانگی به ویژه در مراسم خاص و مناسبت‌ها، به خصوص عید نوروز، بسیار مورد توجه خانم‌های خانه‌دار و کدبانوهای ایرانی قرار می‌گیرد و همگی سعی می‌کنند که شیرینی خانگی ساده و خوشمزه درست کنند.

دستور تهیه شیرینی خانگی

1. دستور تهیه نان خامه‌ای شیرینی خانگی برای روزهای قرنطینه

مواد لازم برای 12 عدد نان خامه‌ای:

  • آب: یک پیمانه
  • نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری
  • تخم‌مرغ: 4 عدد
  • کره: نصف پیمانه
  • آرد: یک پیمانه
  • خامه زده شده: به میزان لازم

مراحل تهیه نان خامه‌ای خانگی:

فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. کره، آب و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. آرد را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا خمیر شود.

سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. خمیر را با اندازه یک چهارم پیمانه با فاصله در سینی‌ای که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بریزید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید تا پف کند و کمی طلایی شود.

هر کدام را با نوک چنگال سوراخ کنید تا حباب هوا خالی شود و کاملاً سرد شود. سپس از وسط برش بزنید و درصورت خمیری بودن، آن‌را خالی کنید و با خامه زده پر کنید.

دستور تهیه شیرینی خانگی ساده

2. دستور تهیه شیرینی رولت مخملی خانگی برای روزهای قرنطینه

مواد لازم برای تهیه شیرینی رولت مخملی خانگی:

  • تخم‌مرغ: 4 عدد
  • آرد: 3/4 پیمانه
  • شکر: 3/4 پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • رنگ خوراکی قرمز
  • اسانس توت فرنگی یا بادام یا رازبری
  • خامه فرم گرفته

مراحل تهیه شیرینی رولت مخملی خانگی:

فر را روی 450 درجه فارنهایت روشن کنید. سفیده و زرده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را با همزن آنقدر بزنید تا کاملاً سفید و سفت شود به طوری که وقتی ظرف را برمی‌گردانید نریزد.

شکر، اسانس، وانیل و زرده تخم‌مرغ‌ها را خوب با همزن برقی بزنید تا حجمشان دو برابر شود و رنگشان کرمی شود. آرد و بیکینگ‌پودر را با هم الک کنید تا یکدست شوند و به آرامی آرد را به مواد مخلوط شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

نباید زیاد هم بزنید، همین که آرد قاطی مواد شود کافیست. بعد رنگ خوراکی قرمز را اضافه کرده و مخلوط کنید. نصف سفیده تخم‌مرغ را اضافه و با همزن هم بزنید. سپس همزن را کنار بگذارید.

دستور تهیه انواع شیرینی خانگی خوشمزه برای روزهای قرنطینه کرونا (مرحله به مرحله)

نصف دیگر سفیده را اضافه کرده و با لیسک دورانی و آرام مخلوط کنید. کف سینی شیرینی‌پزی را کاغذ روغنی بگذارید و همه جا را با برس روغن بمالید.

در این مرحله، مایه کیک را در سینی به سایز 31 در 31 سانتی‌متر بریزید. روی آن را با لیسک صاف کنید و داخل فر بگذارید به مدت 5-7 دقیقه یا تا زمانی که روی اسفنج طلایی شود.

پس از اینکه پخت، آن را بیرون آورده و یک کاغذ روغنی دیگر بگذارید و سینی را برگردانید روی کاغذ روغنی و کاغذ اسفنج را جدا کنید و با…

“““html

ما کاغذ را رول می‌کنیم و سپس یک حوله تمیز روی آن می‌گذاریم تا خوب خنک شود.

سپس رول را باز کرده و خامه می‌زنیم. اگر دوست دارید، می‌توانید یک ردیف از تکه‌های خرد شده توت‌فرنگی یا رازبری روی آن بچینید و دوباره رولش کنیم. بعد آن را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خوب بگیرد و سپس برش می‌زنیم.

دستور تهیه شیرینی خانگی/دستور تهیه شیرینی خانگی برای قرنطینه در خانه

3. دستور تهیه شیرینی پفکی نارگیلی خانگی

مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی نارگیلی:

  • پودر نارگیل: 150 گرم
  • پودر قند: 250 گرم
  • سفیده تخم‌مرغ: 4 عدد
  • پودر هل: 1 قاشق مرباخوری
  • خلال پسته: برای تزیین

مراحل تهیه شیرینی پفکی نارگیلی:

سفیده تخم‌مرغ را با همزن هم بزنید. سپس به آرامی پودر قند را قاشق‌قاشق اضافه کنید و هم بزنید. بعد پودر هل را اضافه کنید. ظرفی که سفیده در آن است را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید و به هم زدن ادامه دهید.

سفیده را تا جایی هم می‌زنیم که زمانی که همزن را بالا می‌کشیم، فرم گرفته و بایستد. سپس از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مواد را در قیف بریزید و روی سینی با فاصله بریزید. سپس روی هرکدام یک دانه خلال پسته قرار دهید. بعد از این، سینی را در فری که با دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید و به مدت 7 تا 10 دقیقه بپزید.

نکته: زمان پخت بستگی به دمای فر شما دارد، بنابراین دقت کنید که زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد ولی شیرینی‌ها نباید تغییر رنگ دهند و باید سفید باقی بمانند.

دستور تهیه شیرینی خانگی عید

4. دستور تهیه شیرینی ساده با آرد

مواد لازم برای شیرینی ساده خانگی:

  • 125 گرم کره نرم شده
  • نصف پیمانه شکر
  • 1.5 لیوان آرد
  • کمی پودر قند برای تزیین

مراحل تهیه شیرینی ساده با آرد:

برای تهیه این شیرینی ساده خانگی خوشمزه، ابتدا کره و شکر را در کاسه‌ای بریزید و آرد را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید. از خمیر حاصل گلوله‌های کوچک درست کرده و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید قرار دهید.

با چنگال روی شیرینی‌ها را فشار دهید و سپس در فر با دمای 160 درجه که از قبل گرم کرده‌اید به مدت 20 دقیقه بپزید.

زمانی که روی شیرینی‌ها طلایی شد آن‌ها را از فر بیرون آورده و روی آن‌ها پودر قند بپاشید. این شیرینی ساده در کمترین زمان ممکن آماده می‌شود.

یکی از ویژگی‌های این شیرینی آسان این است که مانند شیرینی‌های قالبی، خمیر آن را به راحتی می‌توان آماده کرد و حتی آشپزهای غیرحرفه‌ای هم می‌توانند آن را درست کنند.

دستور تهیه شیرینی خانگی خوشمزه

5. دستور تهیه شیرینی بادامی خانگی بدون فر

مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی:

  • 2 پیمانه پودر بادام
  • 1.5 پیمانه پودر شکر
  • کمی گلاب
  • خلال پسته

مراحل تهیه شیرینی بادامی:


“““html

پودر بادام را با نصف مقدار پودر شکر مخلوط کنید. سپس به آرامی گلاب را به آن‌ها اضافه کنید و دقت کنید که مواد خیلی شل نشوند تا خمیر مناسبی به دست آید که بتوانید به راحتی با دست فرم دهید.

خمیر را ورز دهید تا کمی چسبناک شود. به اندازه‌ی یک بادام از خمیر بردارید و در ظرف بچینید. برای رنگ‌آمیزی این شیرینی، پودر شکر را با پودر لبو یا رنگ‌های خوراکی ترکیب کنید و گلوله‌های خمیر را در آن بغلتانید تا رنگی و زیبا شوند.

این شیرینی خانگی بدون فر را می‌توانید در یک ظرف در بسته به مدت طولانی نگهداری کنید. این شیرینی که آماده کردنش راحت است، بسیار مغذی است و می‌توانید همیشه آن را در دسترس داشته باشید. همچنین با خرید شکر رنگی در رنگ‌های مختلف، می‌توانید خمیر شیرینی را در آن‌ها غلتانده و به سادگی شیرینی خانگی بدون فر درست کنید.

دستور تهیه شیرینی خانگی برای تعطیلات

6. دستور تهیه شیرینی فانتزی چتری

مواد لازم:

  • 1 فنجان کره نرم شده
  • 1 فنجان شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق شیر
  • 1 قاشق چای‌خوری عصاره بادام
  • 60 گرم آرد
  • 1 قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر

مراحل تهیه:

ابتدا کره، شکر و تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس بادام و شیر را به آن‌ها اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را هم به تدریج اضافه کنید تا یک خمیر صاف به دست آید.

سپس خمیر را به شکل گلوله درآورید و با سلفون بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از استراحت، خمیر را باز کنید و با قالب‌های کوچک برش بزنید.

خمیر برش‌زده را با شانه قنادی دندانه‌دار نصف کنید و در انتهای هر کدام یک چوب آبنبات، خلال دندان یا نی قرار دهید و خمیر را کمی فشار دهید تا بچسبد.

فر را روی دمای 204 درجه گرم کنید و شیرینی‌ها را که روی سینی فر با کاغذ روغنی قرار داده‌اید داخل آن بگذارید. شیرینی‌ها حدود 10 دقیقه آماده می‌شوند.

دستور تهیه شیرینی فانتزی خانگی

7. دستور تهیه شیرینی اسمارتیزی

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 1 لیوان
  • روغن مایع: 1 لیوان
  • کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد: 2 لیوان
  • وانیل: کمی
  • بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
  • اسمارتیز: برای تزئین

مراحل تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بریزید، سپس شکر و روغن را به آن اضافه کرده و هم بزنید. آرد را به آرامی اضافه کنید و سپس وانیل و بکینگ پودر را بریزید. در نهایت کاکائو را اضافه کرده و همه را هم بزنید تا خمیری یکدست به دست آید.

سپس از خمیر به اندازه گردو یا کمی بزرگتر بردارید و گلوله کنید، و روی هر کدام اسمارتیزها را بچینید و در فر از پیش گرم‌شده با دمای 160 درجه به مدت یک ربع بپزید.

دستور تهیه شیرینی خانگی آسان

8. دستور تهیه کیک برنج شیرینی خانگی

مواد لازم:

  • 1 فنجان برنج نپخته
  • 1 و 1/2 فنجان آب
  • 2 عدد تخم مرغ
  • “““html

  • ۲ قاشق غذاخوری آرد همه‌منظوره (می‌توانید از آرد بدون گلوتن هم استفاده کنید)
  • طعم‌دهنده‌های دلخواه: برای طعم دادن، ۲ قاشق چای‌خوری پنیر پارمزان، ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل استفاده کنید.
  • برای شیرین کردن، ۲-۳ پاکت ترویا یا استویا و ۱ قاشق چای‌خوری دارچین کافیست.

مراحل تهیه کیک برنج:

ابتدا اجاق را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. برنج‌های خام را در غذاساز یا مخلوط‌کن ریخته و آنقدر هم بزنید تا کاملاً پودر شود. بقیه مواد را هم در مخلوط‌کن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید.

مخلوط به دست آمده را در قالب مافین یا هر ظرف دیگری که دوست دارید بریزید و قبل از آن کناره‌های ظرف را خوب چرب کنید (اگر از سیلیکون استفاده می‌کنید، نیازی به چرب کردن نیست).

برای پختن، حدود ۴۰-۵۰ دقیقه زمان نیاز دارید تا سطح آن قهوه‌ای شود و همه طرف‌ها کاملاً ترد شوند.

دستور تهیه شیرینی در خانه

۱۰ شیرینی ویژه عید نوروز همراه با دستور تهیه آن‌ها

دستور تهیه شیرینی بهشتی قیفی در منزل

دستور تهیه بامیه و اصول پخت شربت بامیه خانگی خوشمزه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا