رسپی

دستور تهیه اکبر جوجه مجلسی با سس انار مخصوص (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه اکبر جوجه اصل

اکبر جوجه در واقع نام یک رستوران است که شعبات مختلفی در سراسر کشور دارد. اما به مرور زمان این نام به یک غذای خوشمزه مازندرانی تبدیل شده که طرفداران زیادی پیدا کرده است.

در رستوران‌های اکبر جوجه،很多人人 سفارش این غذا را میدهند. اگر نمی‌توانید به یکی از شعبه‌های اکبر جوجه بروید، می‌توانید خودتان در خانه این غذا را تهیه کنید و همرا با خانواده از آن لذت ببرید.

فقط کافیست تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

دستور تهیه اکبر جوجه اصیل

دستور تهیه اکبر جوجه با سس انار

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه:

  • جوجه 1 ماهه: 1 عدد
  • پیاز متوسط: 1 عدد
  • کره: 150 گرم
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • آبلیمو: به مقدار لازم
  • زعفران: به مقدار لازم

پخت اکبر جوجه

دستور تهیه اکبر جوجه ساده

مراحل تهیه اکبر جوجه:

اولین نکته‌ای که درمورد پخت اکبر جوجه باید بگوییم این است که باید از یک جوجه‌ی کامل استفاده کنید که سن کمی داشته باشد. این نوع مرغ را می‌توانید از فروشگاه‌ها خریداری کنید و معمولاً به اکبر جوجه معروف هستند.

اگر نتوانستید این جوجه را پیدا کنید، می‌توانید به جای آن از ران کامل مرغ استفاده کنید. بعد از خرید جوجه، آن را بشویید. حالا باید آن را مزه‌دار کنید. به جوجه نمک، فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو که بهتر است تازه باشد بزنید.

بیرون و داخل جوجه را کاملاً به این مواد آغشته کنید و سپس روی آن را بپوشانید و یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.

بعد از این مدت، جوجه را از یخچال بگیرید. در یک قابلمه، نصف پیمانه آب و دو پیمانه پر روغن بریزید و جوجه را در آن قرار دهید و روی حرارت بگذارید. شاید تعجب کنید، اما قرار است که اکبر جوجه در روغن پخته و سرخ شود.

جوجه به تدریج آب می‌اندازد و با روغن پخته و خوش‌رنگ می‌شود. روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی جوجه را بپوشاند. اگر می‌خواهید پخته‌تر شود، می‌توانید جوجه را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.

در این مرحله، کره را اضافه کنید و بگذارید کم کم در روغن ذوب شود. سپس پیاز را حلقه‌ای برش بزنید و به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. حرارت را ملایم کنید. زمان پخت جوجه بین 1 تا 1 ساعت و نیم است.

برای خوش‌رنگ‌تر شدن اکبر جوجه می‌توانید یک قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده اضافه کنید و سپس نمک، زردچوبه و کمی فلفل نیز اضافه کنید. اگر می‌خواهید خوش‌عطرتر شود، می‌توانید از تخم گشنیز استفاده کنید.

حالا دو تا سه قاشق آبلیمو هم اضافه کنید. وقتی جوجه‌ها در حال پختن هستند، چند بار آن‌ها را زیر و رو کنید تا همه‌جای آن‌ها طلایی شود. بعد از اینکه زمان لازم گذشت، نوبت به آماده‌کردن سس انار اکبر جوجه می‌رسد.

دستور تهیه اکبر جوجه مجلسی با سس انار مخصوص (مرحله به مرحله)

اکبر جوجه با سس

سس اکبر جوجه

دستور تهیه سس انار اکبر جوجه

اکبر جوجه باید با یک سس خوشمزه سرو شود. این سس معروف، سس انار است که تهیه آن بسیار ساده است. اول مقداری کره در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود.

سپس رب انار را به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سس رقیق شود و آماده سرو گردد. اگر رب انار شما شل بود، دیگر نیازی به تفت دادن با کره ندارد و می‌توانید آن را سرو کنید.

حالا یک پلوی زعفرانی خوشمزه تهیه کنید و آن را همراه با اکبر جوجه و سس انار میل کنید. نوش جان.

گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا