رسپی
دستور تهیه اگ ناگ نوشیدنی بی نظیر کانادایی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه اسموتی اگ ناگ
برای سرو این نوشیدنی خوشمزه، میتوانید آن را با دارچین یا جوز هندی تزئین کنید. اگ ناگ به عنوان یک چاشنی میتواند در کنار غذا یا نوشیدنیهایی مثل قهوه و چای استفاده شود. با ما همراه باشید.
طرز تهیه اگ ناگ _ نوشیدنی ویژه
مواد لازم برای تهیهی اگ ناگ
- ۴ پیمانه شیر
- ۵ دانه میخک کامل
- ½ قاشق چای خوری وانیل تازه
- ۱ قاشق چای خوری دارچین
- ۱۲ زرده تخممرغ
- ۱ ½ پیمانه شکر
- ۴ پیمانه خامه کمچرب
- ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ½ قاشق چای خوری جوز هندی
طرز تهیهی اگ ناگ
- برای شروع، شیر و میخک را به همراه نصف قاشق چای خوری وانیل تازه و دارچین، در یک تابه که قبلاً داغ کردهاید بریزید.
- اجازه دهید مخلوط به آرامی به مدت پنج دقیقه بجوشد.
- در یک کاسه بزرگ، زردههای تخممرغ و شکر را بریزید و به خوبی هم بزنید تا پف کند. سپس مخلوط شیر را به آرامی به تخممرغها اضافه کنید و در حین افزودن، هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. حالا این مخلوط را روی حرارت کم به مدت سه دقیقه بپزید تا غلیظ شود.
- مراقب باشید که مخلوط به جوش نیاید. سپس دانههای میخک را خارج کرده و اجازه دهید تا یک ساعت خنک شود.
- حالا خامه، دو قاشق عصاره وانیل و جوز هندی را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا آمادهی سرو شود.
لذت آشپزی با رضیم :
طرز تهیه شربت خاکشیر + خواص و کاربردهای خاکشیر
طرز تهیه کامبوچا، نوشیدنی عالی و فواید آن برای سلامتی
۵ نوشیدنی فصل سرما برای مقابله با سرماخوردگی
منبع: مجله رضیم
مریم امینی