دستور تهیه باچانگای گوشت (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه باچانگای گوشت
برای درست کردن این غذا، ابتدا هر کدام از مواد را کمی سرخ میکنیم و بعد آنها را در خمیر یوفکا رول کرده و سرخ میکنیم. طرز تهیه و زمان آمادهسازی باچانگای گوشت بسیار ساده و سریع است و به راحتی میتوانید این غذای محلی و خوشمزه ترکی را در خانه درست کنید و سرو کنید.
این غذا همچنین برای دورهمیهای دوستانه و جشن تولدها بسیار مناسب است و طعم بسیار خوبی دارد. از دیگر غذاهای خوشمزه و محبوب میتوان به دونر کباب، فاصولیه، پلو مرغ و قارچ، نخود پلو، شیش کباب، بورک سبزیجات، رول پنیری و کنجد، بورک گوشت و… اشاره کرد.
بهترین طرز تهیه باچانگای گوشت ترکی + مواد لازم
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
خمیر یوفکای مثلثی: ۶ ورق
پیاز متوسط: ۱ عدد
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
اسفناج: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: یک چهارم پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آب: یک چهارم پیمانه
آویشن: نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید.
گام 2: سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و چند دقیقه سرخ کنید.
گام 3: رب گوجهفرنگی و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید، سپس حرارت را خاموش کنید.
گام 4: در یک کاسه، شیر و تخممرغ را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
گام 5: خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف باز کنید.
گام 6: با یک قلممو، مخلوط شیر و تخممرغ را روی خمیر بزنید و تمام سطح آن را بپوشانید.
گام 7: سپس یک لایه پنیر پیتزا را در وسط خمیر بریزید و پخش کنید.
گام 8: کمی اسفناج خرد شده و مقداری از مخلوط گوشت را روی خمیر بگذارید.
گام 9: در نهایت کمی آویشن روی مواد بپاشید و خمیر یوفکا را به صورت رول بپیچید.
گام 10: روی خمیر را نیز با مخلوط شیر و تخممرغ بزنید.
گام 11: باقیمانده خمیر یوفکا را به همین روش با مواد پر کرده و رول کنید.
گام 12: سپس در یک ماهیتابه کمی روغن ریخته و باچانگای گوشت را سرخ کنید.