دستور تهیه بروسکتای بادمجان با دستور خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بروسکتای بادمجان به راحتی
برای تهیه بروسکتا با بادمجان، ابتدا باید نان را آماده کنید. نان باگت را به صورت اریب برش دهید و سپس آن را در فر یا تابه تست کنید. بعد از آن، بادمجانها را آماده کنید؛ آنها را پوست بکنید و به شکل حلقهای یا مکعبی برش دهید. سپس بادمجانها را روی سینی فر قرار دهید و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید. در نهایت، بادمجانها را در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.
در حالیکه بادمجانها در حال پختن هستند، میتوانید سس مخصوص برای بروسکتا را آماده کنید. برای این کار، در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
پس از اینکه بادمجانها کبابی شدند، آنها را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم سس به بادمجانها برسد. در نهایت، نان تست شده را با سس بادمجان کبابی تزئین کنید و سرو نمایید.
این یک دستور ساده برای تهیه بروسکتای بادمجان است:
مواد لازم برای تهیه بروسکتای بادمجان:
- 1 عدد بادمجان
- 4 عدد نان باگت
- 1/4 پیمانه روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری سرکه
- 2 حبه سیر رنده شده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور تهیه بروسکتای بادمجان:
بادمجان را پوست بکنید و به شکل حلقه یا مکعبی برش بزنید.
نان باگت را به صورت اریب برش دهید و در فر یا تابه تست کنید.
بادمجانها را روی سینی فر قرار دهید و کمی نمک و فلفل بپاشید.
بادمجانها را در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا بپزند.
در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه، سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
بادمجانهای کبابی را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس به آنان برسد.
نان تست شده را با سس بادمجان کبابی تزئین کرده و سرو کنید.
نکاتی برای تهیه بروسکتای بادمجان:
برای کبابی کردن بادمجانها، میتوانید از تابه گریل یا فر استفاده کنید.
اگر از تابه گریل استفاده میکنید، بادمجانها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هر طرف آنها را به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید.
اگر از فر استفاده میکنید، بادمجانها را روی سینی فر قرار داده و کمی نمک و فلفل بپاشید و در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.
میتوانید به سس بادمجان کبابی، سبزیجات دیگری مانند گوجهفرنگی، زیتون یا پیاز هم اضافه کنید.
همچنین میتوانید بروسکتای بادمجان را با انواع پنیر مثل پنیر موزارلا، پنیر پارمزان یا پنیر چدار سرو کنید.