دستور تهیه بستنی شاه توت خانگی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بستنی شاتوت
تابستان زمان مناسبی برای انواع توتها، از جمله شاتوت است. این میوه نه تنها به صورت خام خورده میشود، بلکه به خاطر طعم و رنگ زیبایش در تهیه دسرهای مختلف نیز استفاده میشود.
دستور تهیه بستنی شاتوت
مواد لازم برای تهیه بستنی شاه توت:
- شاه توت: ۵ پیمانه یا ۵۰۰ گرم
- پودر قند: ۶ قاشق سوپخوری یا ۷۵ گرم
- خامه: یک و یک چهارم پیمانه (۱۰۰ گرم)
- بیسکویت: چند عدد برای تزئین (۱۰۰ گرم)
- شاتوت: مقداری برای تزئین (۱۰۰ گرم)
مراحل تهیه بستنی شاه توت:
برای شروع، شاتوتها را درون یک سبد بریزید و به خوبی بشویید تا خاک و گرد و غبار آنها از بین برود. سپس، یک قابلمه بردارید و شاتوت را همراه با ۲ قاشق سوپخوری آب و پودر قند در آن بریزید.
در قابلمه را بگذارید و حدود ۵ دقیقه روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا شاتوتها نرم شوند. سپس یک سبد فلزی یا پلاستیکی را روی یک کاسه قرار دهید و شاتوتهای پخته را درون آن بریزید.
با یک قاشق چوبی شروع کنید به له کردن شاتوتها تا به شکل یک پوره نرم و یکنواخت درآید. سپس آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود و بعد به یخچال منتقل کنید.
در این مرحله، با استفاده از همزن دستی یا برقی، خامه را بزنید تا غلیظ شود. سپس پوره شاتوت را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را برای حدود ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا کمی خود را بگیرد.
بعد از این مدت، مخلوط را از یخچال بیرون آورده و با یک چنگال شروع کنید به له کردن آن تا دانههای پودر قند خرد و یکنواخت شوند. میتوانید این مرحله را در دستگاه غذا ساز هم انجام دهید. سپس دوباره مخلوط را به یخچال برگردانید و این بار بعد از ۴ ساعت یا بیشتر سرو کنید.
در طول این مدت، پس از گذشت ۲ ساعت، یک بار دیگر مواد را بیرون آورده و مانند قبل با چنگال یا دستگاه غذا ساز مخلوط کنید. در پایان، مقداری از بستنی شاتوت را با قاشق مخصوص به شکل گلوله درآورید و بعد از ریختن در ظرف مورد نظر، همراه با بیسکویت و شاتوت تازه سرو کنید.
خواص شاه توت
همه توتها به دلیل داشتن خاصیت آنتیاکسیدانی میتوانند از بروز سرطان و آسیب به سلولها جلوگیری کنند.
مطالعاتی که در سال ۲۰۱۷ انجام شد، نشان میدهد که ترکیبات خاصی در شاتوت وجود دارند که میتوانند رشد تومور در موشها را کاهش دهند و به مرگ سلولهای سرطانی کمک کنند.
“““html
این موضوع خیلی خوب است و می تواند به پیشگیری از پیشرفت سرطان کمک کند.
غذاهای سرشار از فیبر یکی از بهترین راهها برای کاهش سطح کلسترول هستند، بهویژه وقتی که فیبر محلول باشد. شاه توت دارای فیبر محلول به نام پکتین است که مانند یک “اسفنج” عمل میکند و به خارج کردن کلسترول کمک میکند.
علاوه بر کاهش سطح کلسترول، ویژگی خاصی دارد که به جلوگیری از اکسیداسیون کلسترول LDL کمک میکند. وقتی کلسترول LDL اکسید میشود، در رگها باقی میماند و میتواند باعث سکته مغزی شود.
با مصرف شاه توت میتوانید به راحتی وزن خود را کاهش دهید. مواد مغذی و مقدار زیاد فیبر موجود در آن، میتواند به سرکوب اشتها، بهبود هضم و احساس سیری بیشتر کمک کند.
مطالعاتی که روی همسترها انجام شده نشان داده است ممکن است شاه توت اثرات ضد چاقی داشته باشد. اما در انسانها، برای رسیدن به ن نتیجهی مشابه نیاز به محدود کردن کالری داریم، چرا که همسترها در شرایط کنترل شده نگهداری میشوند.
کبد در فرآیندهای سمزدایی نقش مهمی دارد. این عضو علیرغم مقاومت بالا، میتواند پس از مدتی آسیب ببیند. مصرف شاه توت کمک میکند تا کبد بهتر کار کند و از پیشرفت بیماریهای کبدی چرب جلوگیری کند.
زمانی که چربی در کبد افزایش مییابد، کارایی آن کاهش مییابد.
دیابت یک بیماری جدی است که نیاز به کنترل قند خون دارد و میتواند به عوارض جدی در بسیاری از اعضای بدن منجر شود. شاه توت میتواند به کنترل قند خون کمک کند و از جذب زیاد گلوکز به خون جلوگیری کند.
دستور تهیه بستنی کاراملی خوشمزه + فیلم
دستور تهیه بستنی انگور با طعمی دلچسب + فیلم
دستور تهیه بستنی شکلاتی به دو روش در منزل + فیلم
دستور تهیه کیک بستنی موزی با روشی آسان + فیلم
دستور تهیه بستنی سرخ شده، دسری فوقالعاده برای مهمانیها + فیلم