رسپی

دستور تهیه بورک تره فرنگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه بورک تره فرنگی

بورک تره فرنگی یکی از انواع فینگرفودهای خوشمزه و ساده است که به راحتی تهیه می‌شود. در اینجا طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله بورک تره فرنگی را مشاهده کنید و بعد این خوراکی خوشمزه را با سس سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه بورک تره فرنگی

آرد ۳ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
تره فرنگی به مقدار لازم

طرز تهیه بورک تره فرنگی در خانه

مرحله اول

برای تهیه این بورک خوشمزه، ابتدا تره فرنگی را ریز خرد کرده و کمی نمک روی آن می‌پاشیم و سپس می‌گذاریم کمی استراحت کند. حالا به سراغ تهیه خمیر بورک می‌رویم.

مرحله دوم

برای تهیه خمیر، آرد، آب و نمک را در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و کمی چسبناک به دست آید. سپس روی کاسه را با یک پارچه می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند.

مرحله سوم

بعد از ۳۰ دقیقه، خمیر را به ۱۳ گلوله یکسان تقسیم کرده و با دست کمی چرب می‌کنیم. سپس آنها را در یک ظرف قرار می‌دهیم و روی گلوله‌ها را با سلفون چرب‌شده می‌پوشانیم تا ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کنند.

مرحله چهارم

پس از استراحت، هر گلوله را روی میز با وردنه به صورت نواری دراز باز می‌کنیم. سپس مقداری از تره فرنگی را در وسط آن می‌ریزیم. حالا خمیر را رول کرده و به شکل حلزونی می‌چرخانیم.

مرحله پنجم

یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار داده و کمی گرم می‌کنیم. سپس بورک‌ها را در تابه قرار داده و هر دو طرف آن‌ها را به خوبی سرخ می‌کنیم. دقت کنید که حرارت ملایم باشد تا مغز پخت شوند.

دستور تهیه بورک تره فرنگی (مرحله به مرحله)

دستور تهیه بورک

مرحله ششم

زمانی که هر دو طرف بورک‌ها به خوبی سرخ شد، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز آن‌ها فرو می‌بریم و خارج می‌کنیم. اگر مایه خمیر به آن نچسبیده بود، بورک‌ها آماده هستند. آنها را از تابه خارج کرده و نوش جان کنید.

منبع: پانا مگ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا