رسپی

دستور تهیه ترشی به + دستور تهیه ادویه مخصوص ترشی به (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی به + خواص بی نظیر این میوه

ترشی به یکی از ترشی‌های معطر و خوشمزه است که با ترکیب میوه به، سرکه و نمک درست می‌شود. این ترشی محبوب و خوش عطری است. با ما همراه باشید.

روشی ساده جهت تهیه ترشی به خانگی و خوشمزه

مواد لازم :

  • به ۱ کیلوگرم
  • سرکه، بهتر است سرکه سیب ۱ لیتر
  • نمک به مقدار لازم

دستور تهیه ترشی به با سرکه سیب

من هم مربا و هم ترشی به درست کرده‌ام. ترشی به واقعاً خوشمزه و راحت تهیه می‌شود و زود آماده می‌شود.

  1. به‌ها را شسته و خلال کنید و دانه و قسمت سفت وسط آن را جدا کنید.
  2. آن‌ها را روی یک دستمال بگذارید تا کمی نمکشان گرفته شود؛ یک ساعت کافی است.
  3. سپس به‌ها را در شیشه ریخته و مقداری نمک را با سرکه (من از سرکه سیب استفاده می‌کنم) مخلوط کرده و بر روی به‌ها بریزید.
  4. در شیشه را محکم ببندید و آن را برای دو هفته بگذارید تا برسد.
  5. بعد از این مدت، می‌توانید آن را کنار غذا و سایر ترشی‌ها نوش جان کنید.

بهترین ادویه برای تهیه ترشی به

ادویه‌ای که در اینجا معرفی می‌کنیم، یکی از بهترین ترکیب‌های ادویه است که طعم و خواص ترشی‌های شما را تغییر می‌دهد.

این ادویه جدید و مدرن است و همه عاشق طعم ترشی‌های شما می‌شوند! این ادویه پر از مواد مغذی است که نه تنها برای سلامتی مفید است، بلکه طعم فوق‌العاده‌ای به هر نوع ترشی می‌دهد.

دستور تهیه ادویه مخصوص برای خوشمزه‌تر کردن ترشی به

مواد لازم:

  • ۲ قاشق غذاخوری دانه خردل
  • ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه تازه (نه پودر)
  • ۲ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
  • ۲ عدد میخک
  • ۱ قاشق چای‌خوری زنجبیل
  • ۱ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
  • ۱ عدد برگ بو خرد شده
  • ۱ تکه دارچین (حدود ۵ سانتی‌متری)

دستور تهیه:

  1. تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید و سپس آن‌ها را داخل یک شیشه قرار دهید و درب آن را محکم ببندید تا هوا به آن نرسد. بعد از دو روز می‌توانید در هر نوع ترشی که دوست دارید بریزید.
  2. مقدار آن بستگی به خودتان دارد، ولی معمولاً مقدار مواد بالا برای یک شیشه معمولی ترشی کافی است.

عقاید مردم در مورد میوه به

  • در زمان قدیم، زنان دانه به را می‌کوبیدند و در مقداری آب خیس می‌کردند و از لعاب به‌دست‌آمده برای لوله کردن مو و صاف نگه داشتن آن استفاده می‌کردند.
  • در یونان، مردم در مراسم ازدواج میوه به را به طرف ارابه عروس و داماد پرتاب می‌کردند. آن‌ها بر این باور بودند که میوه به نشانه باروری است و آن را به الهه عشق خود تقدیم می‌کردند.
  • در روم، یکی از دانشمندان، میوه به را با نام‌های سیب طلایی، سیب گنجشکی و سیب مست معرفی کرده بود.
  • یک نظریه می‌گوید اگر زنان باردار میوه به را زیاد بخورند، بچه آن‌ها نابغه خواهد شد.
  • به خاطر خاصیت اسیدی میوه به، در کشورهایی مثل آلمان و آفریقای جنوبی، که غذاهای چرب بیشتری مصرف می‌شود، این میوه شناخته شده است.
  • اروپایی‌ها بر این باورند که میوه به به هضم گوشت کمک می‌کند، بنابراین آن را با گوشت‌های چرب سرو می‌کنند.

مواد مغذی موجود در به

  1. میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم، قند و ویتامین C است و فاقد چربی است.
  2. به طور کلی، یک میوه به با وزن ۹۲ گرم دارای ۵۲ کیلوکالری، ۰.۳۷ گرم پروتئین، ۰.۰۹ گرم چربی، ۱۴.۰۸ گرم کربوهیدرات، ۱.۷ گرم فیبر و ۰ میلی‌گرم کلسترول است.
  3. بیشترین املاح موجود در به، پتاسیم و فسفر است و کمترین آن‌ها روی است.
  4. بیشترین ویتامین‌ها در میوه به، ویتامین C و پس از آن ویتامین A است.

“““html

فواید فوق العاده خوردن به برای سلامتی

  • اثرات مثبت بر فکر و ذهن
  • تجدید و احیای روحیه
  • خوشحال بودن
  • از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
  • تقویت کننده قلب، کبد و معده
  • مفید برای زخم معده
  • تحریک کننده اشتها
  • نرم کننده سینه
  • ادرارآور
  • کمک به هضم غذا
  • جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته؛ با قرار دادن چند قاچ به روی محل درد.
  • از بین برنده بوی بد دهان
  • خوشبوکردن اتاق
  • مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
  • ضد سرطان به علت داشتن آنتی اکسیدان.
  • کمک به پایین آوردن کلسترول خون
  • کمک به کاهش فشار خون به خاطر پتاسیم موجود در آن
  • کاهش خطر بیماری‌های قلبی به دلیل ویتامین C
  • تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خواص ضد ویروسی نیز داشته باشد.

خواص خوردن آب به

  1. جلوی خونریزی را می‌گیرد.
  2. از تهوع و استفراغ غیرارادی جلوگیری می‌کند.
  3. سردرد را برطرف می‌کند.
  4. تشنگی را برطرف می‌سازد.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه و پخت آسان و خوشمزه مربا به

۲ نوع مربای بدون شکر برای افراد دیابتی و رژیمی

علت شکرک زدن مربا چیست؟ چطور از مربای شکرک زده استفاده کنیم

خواص هسته میوه به (به دانه)

  • برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است.
  • ضد تب
  • مفید برای اسهال
  • لعاب به دانه برای ترمیم زخم‌ها و سوختگی‌های پوست بسیار مفید است.
  • جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی و رفع کندی دندان‌ها در افرادی که مزاج گرم دارند، مفید است.

روغن به را چگونه می‌توان به دست آورد و چه خواصی دارد؟

برای تهیه روغن به، ابتدا به را کاملاً بپزید و آب آن را بگیرید. سپس آن را با روغن زیتون بجوشانید تا آب آن تبخیر شود و فقط روغن باقی بماند. اینگونه روغن به به دست می‌آید.

روغن به برای جلوگیری از عرق کردن، سرگیجه، وزوز گوش و تقویت معده، کبد و قلب بسیار مفید است.

دستور تهیه ترشی به + دستور تهیه ادویه مخصوص ترشی به (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا