دستور تهیه ترشی سپستون سبز لذیذ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ترشی سپستون سبز خوشمزه
در این مقاله، ما به شما طرز تهیه ترشی سپستان یا بهعبارتی پهیل را آموزش میدهیم، این یکی از ترشی های خوشمزه و محبوب در جنوب کشور است. این مطلب برای کدبانوهای عزیز و سلیقهدار نوشته شده است و امیدواریم که مورد توجه شما قرار بگیرد.
این ترشی یکی از ترشیهای محبوب در تمام فصلها است که معمولاً در کنار غذاهای سنتی سرو میشود. برای دیدن دستور تهیه کامل و مراحل آن، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی سپستون سبز و خوشمزه
سپستون ۱ کیلوگرم
سرکه ۲ پیمانه
فلفل عنابی ۲ پیمانه
نمک ۲ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز نیم کوب شده ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۴ حبه
سیاهدانه ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه ترشی سپستان (پهیل) و چند نکته مهم
طرز تهیه ترشی سپستون سبز
ابتدا سپستونها را از میوهفروشی یا عطاری تهیه کنید. سپس آنها را از شاخه جدا کرده و چندین بار بشویید، زیرا ترشی با پوست سبز تهیه میشود، بنابراین شستن آن به دقت خیلی مهم است.
سپس در یک قابلمه آب و نمک بریزید و سپستونها را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳ دقیقه بجوشند تا ماده لزج آنها خارج شود. پس از آن، آنها را آبکش کرده و روی آنها آب سرد بریزید تا خنک شوند و سپس روی یک دستمال نخی قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.
در هاون، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را بریزید و کمی بکوبید تا عطر تخم گشنیز آزاد شود. سیرها را پوست کنده و نیازی به خرد کردن آنها نیست.
در یک کاسه، سپستونها را به همراه تخم گشنیز، سیر و فلفل عنابی مخلوط کنید و بعد سرکه را اضافه کرده و همه را به خوبی هم بزنید. سپس مواد را داخل یک شیشه تمیز بریزید و به مدت ۲ هفته در مکان خشک و خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد. نوش جان!
نکات کلیدی در تهیه ترشی سپستون سبز
میتوانید از فلفل تند معمولی استفاده کنید.
امکان استفاده از سرکه سفید یا قرمز و همچنین سرکه خانگی وجود دارد.
به دلخواه میتوانید از ادویههای ترشی دیگر استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرد.
میزان نمک ترشی را اندازهگیری کنید و در صورت نیاز، نمک بیشتری اضافه کنید.