دستور تهیه ترشی عناب با طعم دلپذیر و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه ترشی عناب خوشمزه و دلپذیر
ترشی عناب یک چاشنی خوشمزه و متفاوت است که میتواند طعم خوبی به سفرههای ایرانیان بدهد. عناب به دلیل خاصیت آرامبخشی و ضد استرسی که دارد، برای تقویت سیستم گوارش هم بسیار مفید است. این خوراکی ملین است و به پاکسازی خون و دفع سموم بدن کمک میکند.
با درست کردن یک ترشی عناب خوشمزه در خانه، نهتنها یک چاشنی لذیذ برای سفرهتان خواهید داشت بلکه به حفظ سلامت جسم و شادابی پوستتان هم کمک خواهید کرد.
ترشی عناب را میتوانید با عناب تازه یا خشک تهیه کنید. اگر از عناب تازه استفاده میکنید، نیازی به خیس کردن آن در آب نیست. فقط کافی است عنابها را با چاقو کمی خط بیندازید و به مدت 10 دقیقه در یک لیوان آب بجوشانید. سپس سرکه و ادویهها را به آن اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه جوشاندن، شعله را خاموش کنید.
طرز تهیه ترشی عناب با سرکه
مواد لازم برای ترشی عناب
عناب | ۳۰۰ گرم |
آبلیمو تازه | نصف پیمانه |
آب | به میزان لازم |
شکر قهوهای | ۳ قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجهفرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
سرکه قرمز یا سفید | به مقدار لازم |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه پودر شده | به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی عناب
عنابها را همراه با آب و آبلیمو در یک ظرف بریزید و وزنهای سنگین روی آنها قرار دهید تا در آب فرو بروند و به مدت ۳ تا ۴ ساعت به خوبی خیس بخورند.
سپس عنابها را آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
سرکه، رب گوجه و شکر را در قابلمه با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و ۱۰ ثانیه بجوشد.
سپس عنابها را اضافه کرده و چند دقیقه بپزید، بعد از آن شعله را خاموش کنید.
وقتی ترشی ولرم شد، نعناع، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
پس از خنک شدن، ترشی را در ظروف شیشهای دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.